QUOTE(mike-pukuotukas @ 2013 03 02, 22:12)
Neapsikramto vienas kitam antenų? Nenukanda kojos ar uodegos? Kažkur skaičiau, kad taip gali pasielgti...
O maniškis/ė nieko nebijo. Iš smalsumo turbūt numirtų. Nesvarbu, kas prieina, į visus reikia pažiopsot.

žiūri jis į mane, aš į jį, ir galvoju- įdomu, kokios mintys sukasi šitose mažose lervos smegenėlėse...
ne,nuo pirmos dienos dviese,kaip suprnatu iš pamokinimų berniukas ir mergaitė

,kai pirkau buvo per maži kad atskirti.Dabar jau matosi truputį prie galinių kojų toks kaip pilvas .Manau kad bernas.Apsikramtyt

tikrai ne vienas kito neliečia,sakyčiau labai draugoviški daug dažniau vienas prie kito prisiglaudęs nei atskirai.Apgraušt vienas kitą gali tik tada kai labai alkani,jei nešert pora savaičių kažkur.Tada gal būt ir nuvalgys vienas kitam koją.Šiaip jei normaliai maitini vienas kito neliečia.Taip sakė pardavėjas.Maitinu nemažai du kart savaitėje pilnai užtenka.Pardavėjas šėrė kartą į savaitę,bet jo buvo arkliniai jau.
QUOTE(Superduktė @ 2013 03 02, 22:24)
O jūs visos juos čiupinėjat? Man, kad ir kokie jie fainuoliai, bet nelabai galbūt norėtųsi lysti prie jo
aš čiupinėju ir imu.Pirmą kart juos pamačiau nete užsišikau iki negaliu

Tą pačią dieną nusipirkom antrą akvą ,po dienos jau turėjau namie.Buvo mažiukai tai iš vis nebuvo ko bijot.MB sakė mano augintiniai pati ir tvarkykis.Pripratau.Jie kai sotūs iš vis nereaguoja į mano rankas.Paimu ir laikau jie net nebėga.Kai šeriu dar ir patampau pincetu mėsą,nu jau labai gražiai jie pagriebę ją tampo.Tokie agresyvūs atrodo.Bet tik atrodo.Geri jie ,ir labai fainučiai.Kai keičiu vandenį iš vis rankom išimu iš akvos.Tik paskui taze saugot reik nes turiu tris katinus,du durneliai bijo,o va trečias jau labai norėtų pasigauti.