Įkraunama...
Įkraunama...

Aksolotlis (ambystoma mexicanum)

o is kur vezates? kas uzsiima ju dauginimu? cia Lietuvoj? smile.gif
Atsakyti
Jo, Lietuvoj smile.gif Yra parduotuvėj ir Kalvarijų turguj tikrai mačiau, bet kažkaip kainos nesusižinojau. Ten jie vežami iš Lenkijos arba Čekijos, o tai nėra labai gerai smile.gif Taigis, aš iš žmogaus imsiu Vilniuje, kaip suprantu domintų, tai paklausiu ar turės dar laisvų smile.gif
Atsakyti
Ne, atsisakiau kuriam laikui tos idejos, nes neturesiu salygu jo vesiam vandeniui palaikyti (namuose +30), tiesiog pasidare idomu, ar juos veisia entuziastai Lietuvoj smile.gif
Atsakyti
Ai, gerai smile.gif Ten netyčiukų privarė, niekas specialiai neveisė biggrin.gif
Atsakyti
Po kiek pardavinėja?
Atsakyti
Po 20 lt smile.gif
berods 3 balti (po manęs jau bus 2:))) ir likę "paprastos" spalvos yra smile.gif
Atsakyti
Rašykit jau oficialiai į klubą drinks_cheers.gif ax.gif
Parsivežėm jau mažių (mažesnis už mažąjį pirštelį), skraido po akvariumą bigsmile.gif Dar nežinom lyties, bet vardą davėm Modė (priminė vieną žmogų biggrin.gif).
Dabar esu paskolinus savo fotiką, bet labai knieti parodyti, nors ir su vazonu fotkinta doh.gif rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Koks mažutis smile.gif . Kokio litražo akvariume gyvens?
Atsakyti
44 l smile.gif Smagus labai, ėdrūnas smile.gif
Atsakyti
Man tokios spalvos patys gražiausi aksolotliai. Lauksiu daugiau vaizdinės medžiagos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MeiLLi: 09 birželio 2013 - 19:36
Aš labai norėjau "švariai" balto aksiaus, bet buvo tokie strazdanoti ax.gif tai strazdanius pas mane, bet dabar kai pripratau, tai gal net šustriau atrodo, toks charizmatiškas snukelis biggrin.gif
Pažadu po savaitės kažkur pateikt kokybiškų nuotraukų, nes dabar mano fotikas atostogauja kažkur Anglijoj rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip ir žadėjau ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti