Įkraunama...
Įkraunama...

Aksolotlis (ambystoma mexicanum)

QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 01 02, 17:44)
Maniškis irgi kokių 30 l akvariumuke karaliauja. Plaukikai iš jų nekokie, šliaužioja dugnu arba pakilę medituoja, taip kad, manau, tokio tūrio visai pakanka.
Šildymo tikrai nereikia, atvirkščiai- kartais vasarą jiems kambario temperatūros vanduo jau per karštas būna. biggrin.gif
http://akvariumai.lt...otlis-3085.html

Jų parduotuvėje Liepkalnio g. man jį ir pirko. ax.gif
Atsakyti
Laba vakara,

Atejau cia su klausimu. Mano aksolotlis pasidare toks nerangus ir valgyt nebenori. Sakau gal per daznai maitinu?Ar maistelis pabodes? Duodu valgyt kas antra diena, saldytu kirmeliuku smile.gif Ir dar bedele, kad sis grazuolis man zaliuot pradejo, tokia zalsva spalva dengiasi( nemoku paaiskint), vandeniuka i savate karta keiciam.
Atsakyti
Na ka, mire mano aksolotlis verysad.gif verysad.gif verysad.gif Dabar ieskau pirkti kito. Labai prasau, patarkite kur butu galima juos nusipirkti? Niekur nerandu.
Atsakyti
tokia kokia, labai užjaučiu. Kokio amžiaus jis buvo? Blogiausia, kad veterinarai nieko negali ptarti, kai aksolotliams kas nutinka.
Atsakyti
Pas mane nei metu neisbuvo, as trecioji jo seimininke buvau. Dabar labai noriu kito, liudna be jo. Vis prieidavau prie akvariumo paziuredavau, jis man nuotaika pakeldavo.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

Labai noriu auginti tokį gražuolį, bet dar nemažai kas neaišku. Kol kas įdomiausia kaip su vandeniu. Auginti planuočiau kokių 40-45l akvariume, tai kas kiek laiko maždaug keisti reiktų vandenį? Taip pat ar tiktų jį pilt tiesiai iš krano? (gyvenu Vilniuje, vanduo nebūt iš gręžinio, o be visa to dar ir iš parudijusių senų vamzdžių blush2.gif ). Ar būtinas yra filtras tokiam vandeniui? Taip pat ar reikalingas ten kažkoks siurbliukas gruntui? Išvis gal kuri galit paaiškinti kokia yranga yra tikrai būtina, o be kurios galima apsieiti? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(selme @ 2014 03 11, 02:39)
Sveikos smile.gif

Labai noriu auginti tokį gražuolį, bet dar nemažai kas neaišku. Kol kas įdomiausia kaip su vandeniu. Auginti planuočiau kokių 40-45l akvariume, tai kas kiek laiko maždaug keisti reiktų vandenį? Taip pat ar tiktų jį pilt tiesiai iš krano? (gyvenu Vilniuje, vanduo nebūt iš gręžinio, o be visa to dar ir iš parudijusių senų vamzdžių  blush2.gif ). Ar būtinas yra filtras tokiam vandeniui? Taip pat ar reikalingas ten kažkoks siurbliukas gruntui? Išvis gal kuri galit paaiškinti kokia yranga yra tikrai būtina, o be kurios galima apsieiti?  smile.gif

As is savo patirties nedaug galiu papasakot smile.gif Bet manau, kad jei akvariumas be filtro jam reiktu dazniau keist vandeniuka, bent karta i savaite:) Tai filtras tikrai geras pagalbininkas thumbup.gif As savajam pyliau iš krano, bet leisdavau nusistovet valandziuke smile.gif Siaip aksolotliui daug irangos nereikia, nei sviesa butina ( kazkur net skaiciau, kad ryski sviesa gasdina ), jei jau yra burbuliatorius turetu teketi maza srovele, sildytuvo nereikia , nes aksolotliai megsta vesu vandeniuka smile.gif Na as ir naujoke esu sioje srityje, gal kas kitas daugiau patars mirksiukas.gif

Siaip nepatingek ir paskaityk sita foruma http://www.egzotika........&rowstart=0 smile.gif
Atsakyti
Ateinam ir mes pasirodyt ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Pergalinga taika. koks grožis! Dar mažutis, gražuolis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(pacukutis @ 2014 03 26, 13:58)
Pergalinga taika. koks grožis! Dar mažutis, gražuolis.  4u.gif

Ne tokia jau maža, aš jau karvute ją vadinu hihihi.gif Pas mus treti metai plaukioja,kazkada matavom tai apie ~ 27 cm.
Atsakyti
Sveiki, jungiamės ir mes į jūsų būrį - prieš porą dienų parsivežėm šitą įdomuolį biggrin.gif
Mūsų Nakties Siutas biggrin.gif user posted image
Iškilo klausimas - kaip jį šert? Papilt tiesiog ant smėlio? Ar duot su pincetu? Baisu, kad žandikaulio nesusižeistų, nes pincetą čiumpa stipriai...
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2014 08 19, 13:49)
Sveiki, jungiamės ir mes į jūsų būrį - prieš porą dienų parsivežėm šitą įdomuolį biggrin.gif
Mūsų Nakties Siutas biggrin.gif user posted image
Iškilo klausimas - kaip jį šert? Papilt tiesiog ant smėlio? Ar duot su pincetu? Baisu, kad žandikaulio nesusižeistų, nes pincetą čiumpa stipriai...

Gražuolis 4u.gif Mes maitinam gyvu maistu su pincetu. Vasarą milčiais, o žiemą uodo trūklio lervomis. Paragavus gyvo maisto mūsų aksolotlė prie šaldyto net neprisiliečia. Ir akvariumas lieka visiškai švarus po maitinimo. Taip, kartais puola ir pincetą, bet čia jau su laiku išmoksit taip paduot, kad neužkliudytų.
Atsakyti