Dar vienas klausimas - ar jam galima duoti ne tik uodo trūklio lervų? Turiu visokio šaldyto maisto žuvims - ten ir raudonos uodo trūklio lervos, ir baltos kažkokios, ir juodos...
QUOTE(Dilma @ 2014 08 20, 22:57)
Dar vienas klausimas - ar jam galima duoti ne tik uodo trūklio lervų? Turiu visokio šaldyto maisto žuvims - ten ir raudonos uodo trūklio lervos, ir baltos kažkokios, ir juodos...
Žinoma galima

Mirus mano degučiui labai liūdna pasidarė, bet su graužikais jau nebenoriu nieko bendro turėt, per daug liūdna
Tai sugalvojau ką egzotiškesnio įsigyt... Prisiskaičiau apie aksolotlius, labai patiko šie padarėliai...
Taigi turiu keletą klausimų:
1) Vilnietės, kur pirkote? Ryt žadu apskambint kokias akvariumų parduotuves... Ir kokio amžiaus pirkot? Aš norėčiau nuo mažens tokį padarėlį augint.
2) Kadangi aksolotliai turi ir plaučius, ar jie išropoja į paviršių ir ar reikia suteikti tokias sąlygas?

Tai sugalvojau ką egzotiškesnio įsigyt... Prisiskaičiau apie aksolotlius, labai patiko šie padarėliai...
1) Vilnietės, kur pirkote? Ryt žadu apskambint kokias akvariumų parduotuves... Ir kokio amžiaus pirkot? Aš norėčiau nuo mažens tokį padarėlį augint.
2) Kadangi aksolotliai turi ir plaučius, ar jie išropoja į paviršių ir ar reikia suteikti tokias sąlygas?
QUOTE(BluBlu @ 2014 09 01, 20:46)
Mirus mano degučiui labai liūdna pasidarė, bet su graužikais jau nebenoriu nieko bendro turėt, per daug liūdna
Pirkau prie Justiniskiu turgelio gyvunu prekese, bet pries 4 metus.
Aksolotliai patys iskyla i vandens pavirsiu retkarciais ikvepti oro.

Pirkau prie Justiniskiu turgelio gyvunu prekese, bet pries 4 metus.
Aksolotliai patys iskyla i vandens pavirsiu retkarciais ikvepti oro.
QUOTE(BluBlu @ 2014 09 02, 00:41)
kažkodėl jūsų tuščią žinutę man rodo : /
Iš telefono rašiau, gal todėl prilipo prie Jūsų žinutės. Tai va, kartoju:
1. Aksolotlį pirkau prie Justiniškių turgelio ir Norfos gyvūnų parduotuvėje prieš keturis metus prieš pat Vėlines.
2. Aksolotliai patys iškyla i vandens paviršiu retkarčiais įkvepti oro. Mes dar turim burbuliatorių prie filtro, bet jis nebūtinas.
P.S Degučius irgi auginam.

QUOTE(pacukutis @ 2014 09 02, 12:43)
Iš telefono rašiau, gal todėl prilipo prie Jūsų žinutės. Tai va, kartoju:
1. Aksolotlį pirkau prie Justiniškių turgelio ir Norfos gyvūnų parduotuvėje prieš keturis metus prieš pat Vėlines.
2. Aksolotliai patys iškyla i vandens paviršiu retkarčiais įkvepti oro. Mes dar turim burbuliatorių prie filtro, bet jis nebūtinas.

Uhh apskambinau visas vilniaus zoo ir akvariumų parduotuves - niekas neturi x.x
QUOTE(BluBlu @ 2014 09 02, 20:11)
Uhh apskambinau visas vilniaus zoo ir akvariumų parduotuves - niekas neturi x.x
Kažkur skaičiau, kad juos draudžiama pardavinėt

QUOTE(Dilma @ 2014 09 02, 21:53)
Kas cia per naujove? Ir kodel turetu drausti? Juk tai sparciai nykstanti rusis ir nelaisveje ju daugiau negu laisveje.
Dabar pagoglinau, cia radau pirkti.
http://e-akvariumai....product_id=3085
QUOTE(pacukutis @ 2014 09 02, 20:31)
Kas cia per naujove? Ir kodel turetu drausti? Juk tai sparciai nykstanti rusis ir nelaisveje ju daugiau negu laisveje.
Čia pirmąsyk skambinau - sakė neturi : / Žuvytės.com sako irgi šiuo metu neturi... Žodžiu, kiek kokio gyvuliuko užsinoriu - tiek nėr

Jau mėnuo niekur nerandu aksolotlių pirk......... Viisas vilniaus parduotuves apskambinau, visa sako bus kitą savaitę ir taip jau gerą mėnesį.
Gal kas patars kur rast?
Į betkurį miestą nusigrūščiau..
Gal kas patars kur rast?

Kalvarijų turguje šeštadenį pasidairykit