Įkraunama...
Įkraunama...

Aksolotlis (ambystoma mexicanum)

blink.gif nė nebūčiau pagalvojus... dėkui, reiks nulėkt.
Atsakyti
Pasiklauskit pas pardavėją, kuris priekiauja žuvytėm, varlytėm, sraigėm , krabais, nes seniau ir aksolotlių turėdavo jis. Dar į Stalmą skamtelkit nors nemačiau jų prekyboj, bet gal išeitų užsisakyti, nes jie egzotiniais gyvūnais prekiauja
Atsakyti
Ačiū labai, bet nei turguj nei stalmoj nėra doh.gif visi sako tą patį "gal už mėnesio, gal vėliau..." , o mano akvariumas jau nuo rugsėjo paruoštas stovi doh.gif
Atsakyti
O mūsų aksolotlis vakar numiro... verysad.gif Nesirgo, lyg ir viskas gerai buvo, o vakar žiūriu- nebekvėpuoja... Senatvė turbūt... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mike-pukuotukas: 14 spalio 2014 - 20:20
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 10 14, 22:16)
O mūsų aksolotlis vakar numiro... verysad.gif Nesirgo, lyg ir viskas gerai buvo, o vakar žiūriu- nebekvėpuoja... Senatvė turbūt... verysad.gif

Dievuliau, kaip gaila. O kiek jam metukų buvo, jie gi ilgai gyventi turi?
Atsakyti
QUOTE(pacukutis @ 2014 10 15, 12:16)
Dievuliau, kaip gaila. O kiek jam metukų buvo, jie gi ilgai gyventi turi?

Tai jau pakankamai nugyvenęs buvo. Aš jį pasiėmiau kokių 2 metų, o pas mane pragyveno kokius 4, jau tiksliai ir neprisimenu tiksliai.
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 10 14, 20:16)

Užuojauta sad.gif Na bet ir ilgai išgyveno!

Atrodo mažas gyvūnėlis, bet vis vien labai liūdna unsure.gif mano peliūkštis prieš kelis mėnesius numiro, tai dar ir dabar tuštoka atrodo.

doh.gif tuščias narvas, o plius dabar jau mėnesį tuščias paruoštas akvariumas stovi, tai išvis
Atsakyti
Gal kas nors norit? Ir gerą darbą padarytumėt, nes šeimininkai ryškiai nelabai žino kas tai per gyvūnas ir kaip jį reikia prižiūrėti... doh.gif

QUOTE(joolita @ 2014 12 05, 12:49)
Gal kas noretu keisti eskalotu porele i zuveles? augaliukus?  vilnius. Pasilaiciai.

Bet galiu ir parduoti juos, 30lt uz abu.
user posted image
Atsakyti
Blublu labai ieškojo smile.gif

Sakykit, ar duodat savo aksolotliams žuvies ir krevečių?
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 12 05, 18:55)
Gal kas nors norit? Ir gerą darbą padarytumėt, nes šeimininkai ryškiai nelabai žino kas tai per gyvūnas ir kaip jį reikia prižiūrėti... doh.gif

Man irgi labai juokingai tas "exoskopas-exalotas" pasirode thumbup.gif Talmude tai teisingai uzrasyta, bet galvojau, kad talmudas senas, o as durnas. Pagoglinau. Nu akurat eskalopa atverte lotuliukas.gif
Parasiau AZ seimininkei. (Tema tuom mesisku patiekalu ir uzvadinau). Tenka pripazint, kad gan operatyviai pakeite, bet kazkaip nevykusiai: pati save pacitavo. Taip ir zinojau, kad niekas to kito pavadinimo neras biggrin.gif
Be to jau ir kokia savaite pries tai skelbimuose tas "exoburbulas" buvo. Ten nuotrauka tai vobsce katastrofiska. Ziurejau, ziurejau ir nutariau, kad turbut tik fotosesijai i tokia tara idejo. Juk negali but, kad ten kas nors gyventu!! Ale ne, gyvena jobstararai bigsmile.gif
----------------------
Dilma, ir nebeprasyk daugiau is manes kreveciu schmoll.gif Uz jokius pinigus!! tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 12 05, 18:55)

Na va, rašo, kad jau pardavė. Tikėsimės, pasisekė gyvuliukams iš to konclagerio ištrūkti. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 12 07, 14:42)
Na va, rašo, kad jau pardavė. Tikėsimės, pasisekė gyvuliukams iš to konclagerio ištrūkti.  thumbup.gif

Gyvuliukai sėkmingai apsigyveno naujame 50 litrų akvariume smile.gif
Atsakyti