Pasiklauskit pas pardavėją, kuris priekiauja žuvytėm, varlytėm, sraigėm , krabais, nes seniau ir aksolotlių turėdavo jis. Dar į Stalmą skamtelkit nors nemačiau jų prekyboj, bet gal išeitų užsisakyti, nes jie egzotiniais gyvūnais prekiauja
Ačiū labai, bet nei turguj nei stalmoj nėra
visi sako tą patį "gal už mėnesio, gal vėliau..." , o mano akvariumas jau nuo rugsėjo paruoštas stovi

O mūsų aksolotlis vakar numiro...
Nesirgo, lyg ir viskas gerai buvo, o vakar žiūriu- nebekvėpuoja... Senatvė turbūt...

QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 10 14, 22:16)
Nesirgo, lyg ir viskas gerai buvo, o vakar žiūriu- nebekvėpuoja... Senatvė turbūt... 

Dievuliau, kaip gaila. O kiek jam metukų buvo, jie gi ilgai gyventi turi?
QUOTE(pacukutis @ 2014 10 15, 12:16)
Dievuliau, kaip gaila. O kiek jam metukų buvo, jie gi ilgai gyventi turi?
Tai jau pakankamai nugyvenęs buvo. Aš jį pasiėmiau kokių 2 metų, o pas mane pragyveno kokius 4, jau tiksliai ir neprisimenu tiksliai.
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 10 14, 20:16)

Užuojauta

Atrodo mažas gyvūnėlis, bet vis vien labai liūdna

Blublu labai ieškojo
Sakykit, ar duodat savo aksolotliams žuvies ir krevečių?

Sakykit, ar duodat savo aksolotliams žuvies ir krevečių?
QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 12 05, 18:55)
Gal kas nors norit? Ir gerą darbą padarytumėt, nes šeimininkai ryškiai nelabai žino kas tai per gyvūnas ir kaip jį reikia prižiūrėti... 

Man irgi labai juokingai tas "exoskopas-exalotas" pasirode

Parasiau AZ seimininkei. (Tema tuom mesisku patiekalu ir uzvadinau). Tenka pripazint, kad gan operatyviai pakeite, bet kazkaip nevykusiai: pati save pacitavo. Taip ir zinojau, kad niekas to kito pavadinimo neras

Be to jau ir kokia savaite pries tai skelbimuose tas "exoburbulas" buvo. Ten nuotrauka tai vobsce katastrofiska. Ziurejau, ziurejau ir nutariau, kad turbut tik fotosesijai i tokia tara idejo. Juk negali but, kad ten kas nors gyventu!! Ale ne, gyvena jobstararai

----------------------
Dilma, ir nebeprasyk daugiau is manes kreveciu

QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 12 05, 18:55)
Gal kas nors norit? Ir gerą darbą padarytumėt, nes šeimininkai ryškiai nelabai žino kas tai per gyvūnas ir kaip jį reikia prižiūrėti... 

Na va, rašo, kad jau pardavė. Tikėsimės, pasisekė gyvuliukams iš to konclagerio ištrūkti.

QUOTE(mike-pukuotukas @ 2014 12 07, 14:42)
Na va, rašo, kad jau pardavė. Tikėsimės, pasisekė gyvuliukams iš to konclagerio ištrūkti. 

Gyvuliukai sėkmingai apsigyveno naujame 50 litrų akvariume