Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštukės cukrinukės (5 tema)

QUOTE(zuvyteee @ 2009 08 18, 20:04)
tai ir as nelabai pagal planus blush2.gif . As dar tik pirma karta gulsiu, o bus jau 13 sav. blush2.gif

as pirma karta gulejau 4 savaiciu. pirma diena nieko nedaro, antra diena biski kraujo nuleidzia, trecia dar biski, ketvirta skydliaukes echo, penkta nueini pas birzieti... ne ne, nepatiko man tongue.gif bet nors karteli, manau, reik tikrai paguleti. buciau is kauno, ne is vln, tai gal ir gulciausi, vaziuociau nakvoti namo, o dabar... be to, man maistas ten nelabai - arba riebu, arba neskanu. valgykloj irgi viskas riebaluose plaukia. ana karta valgiau duoniukus, corny'us ir ka drauge arba vyras, jei atvaziuodavo, atnesdavo. to pasekoje labai issibalansuoja cukrus.
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2009 08 18, 20:14)
jau man tai akusiariniam baisiau nei ednokr..
endo tai visi savi pazistami per tiek metu.
aisku geriausia tai namie thumbup.gif

o kas blogai akuseriniame?
Atsakyti
niu akuseriniam turetu linksmiau buti, juk visos nescios. o ten dieta kazin parinkta pagal diabeta? nes kitaip teks badauti, giminiu kaune neturiu.
Atsakyti
QUOTE(Zivilka @ 2009 08 18, 21:38)
niu akuseriniam turetu linksmiau buti, juk visos nescios. o ten dieta kazin parinkta pagal diabeta? nes kitaip teks badauti, giminiu kaune neturiu.


ir dar jaunos mirksiukas.gif Akuseriniame tipo yra diabetikems skirtas stalas, bet maistas tikrai toli grazu nepanaus i diabetikiu - labai jau ankgliavandeningas doh.gif Netoli yra Rimi - galesi ir pati nueiti, grynu pru pakvepuosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Na jau akuserinaima man doh.gif doh.gif nei nescios moterys manes ten nezavi lotuliukas.gif
visos tik dejuoja arba verkia kiek maciau. Tai tik siauba ivaro pries gimdyma, na nebet man cia taip(manau pagal kiekvieno emocine bukle)
o maistas dar neskanesnis nei endokr. ir palatosman baisesnes na nzn. nenoreciau ten dar papulti.
gal perbaisiai parasiau blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 19 rugpjūčio 2009 - 13:30
na maistas kauno klinikose tai labai prastas, neskanus, visai be druskos, klaipedos ligonineje daug geresnis. ar jus merginos daznai lankotes pas birzieti. as tai tik daba su juo pasimatysiu ir galvoju kad paskui gal tik pries gimdyma, ar jis kitaip pasako?
siandien su vyru grizom is ultragarso tyrimo. leliukui viskas gerai, jokiu patologiju nerasta, tik nejo matyti lyties, sake kad gal per mazas dar. o taip norejau suzinoti. daktaras pasitaike kazkoks keistas, beveik nieko nesnekejo.
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 19, 14:48)
leliukui viskas gerai, jokiu patologiju nerasta, tik nejo matyti lyties, sake kad gal per mazas dar. o taip norejau suzinoti.


Na tai viskas liuks thumbup.gif tokios naujienos, manau, nustelbia visa kita. Sveikinu drinks_cheers.gif

Laukiam žinių iš Kristės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(simcool @ 2009 08 19, 16:44)
Na tai viskas liuks  thumbup.gif  tokios naujienos, manau, nustelbia visa kita. Sveikinu  drinks_cheers.gif

Laukiam žinių iš Kristės rolleyes.gif

su vyru labai tikejomes suzinoti lyti. gal kaune vel darys echoskopija ir tada p[asakys. nes manau kad darys. as pirma karta bendrausiu su birzieciu, tai manau kad jis darys echoskopija.
ant lapelio gydytojas surase tokius duomenis su skaiciais - gal zinot ka reiskia tos raides BP, HC, FL(LIKTAI TAIP, NEINA AISKIAI SUSKAITYTI), AC. ka tos raides reiskia, intike neradau informacijos
Atsakyti
siandien apturejau daug streso ir itampos, bet viskas baigesi labai gera wub.gif buvom pas genetikus issamiems tyrimams, tai viskas labai gerai. viskas puikiai issivyste, nera zuikio lupos, d ar edv sindromu ir siaip viskas super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 19, 17:38)
siandien apturejau daug streso ir itampos, bet viskas baigesi labai gera  wub.gif  buvom pas genetikus issamiems tyrimams, tai viskas labai gerai. viskas puikiai issivyste, nera zuikio lupos, d ar edv sindromu ir siaip viskas super  wub.gif

na tai labai sveikinu. as kita savaite einu pas ginekologe tai klausiou del genetikos tyrimu, manau reikia pasidaryti. o ar jie mokami, kaip atliekami, ar ilgos eiles.
Atsakyti
bent jau genetikos centre santaruose (klp nieko panasaus nera, kmuk zinau kazkas tokio lyg ir yra...) eiles nemokamai konsultacijai mazdaug 2men i prieky. mokamai mazesnes. echo ir konsultacija apie 300, kraujo tyrimas apie 200, gimdos skysciu tyrimas 1800lt. tirtis reikia 12-13sav ir po to jau galima 16-20sav.
Atsakyti
QUOTE(wowavyva @ 2009 08 19, 18:03)
bent jau genetikos centre santaruose  (klp nieko panasaus nera, kmuk zinau kazkas tokio lyg ir yra...) eiles nemokamai konsultacijai mazdaug 2men i prieky. mokamai mazesnes. echo ir konsultacija apie 300, kraujo tyrimas apie 200, gimdos skysciu tyrimas 1800lt. tirtis reikia 12-13sav ir po to jau galima 16-20sav.

as galvojau kad klaipedoje irgi yra koks nors genetikos centras
Atsakyti
QUOTE(lauruciuxs @ 2009 08 19, 17:13)
as galvojau kad klaipedoje irgi yra koks nors genetikos centras

ne, klp nieko tokio nera. lyg ir atvaziuoja kazkas is genetiku konsultuoti, bet va klausimas tada su kokia aparatura. bet tau jau savaiciu nemazai, nebera ko temti.
Atsakyti