Įkraunama...
Įkraunama...

Taškų dieta

QUOTE(nounoursyte @ 2012 01 30, 17:05)
As jau pusantro menesio durniu volioju blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif Nuo praejusio treciadienio isispyriau sedynen ir kol kas be didesniu nukrypimu varau (savaitgali tiesa pagal nauja programa savo leidziamus savaitinius papildomus 49 taskus damusiau, bet kadangi jie leidziami, tai nesiskaito tongue.gif)

As sveriuosi irgi kasdien, bet tai nera gerai, nes diena is dienos svoris siubuoja ir galima labai lengvai nusivilti ir viska mesti sitaip. Geriau karta per savaite bendra savaitini pokyti pasiziureti ir viskas. Va. Teoriska lengva, o praktikoj sunku pro svarstykles praeiti nepasisverus doh.gif

man tai čia tas labiausiai ir patinka, kad gali nebijoti išeiti į žmones...nes su kitom dietom, tai lyg kalėjime turi užsidaryt, ir neduok die, kas ką pasiūlys doh.gif

aš pagal seną, nes info daugiausia..tai man galima 35 taškus per savaitę, jeigu kas..tai šią savaitę gimtadienis draugės nusimato, tai gali būti kad ir viršysiu tą dienos normą..bet ramu, kad galima.. blush2.gif

aj, man tai neveikia tas svėrimasis..žinau, kad svyruoja, bet vis tiek norisi..jeigu metu, tai tik dėl to, kad pasijaučiu geriau, gražiau, ir tada mano arkliukas pasiunta.. doh.gif

žinau, kad mano draugė vokietė irgi su šita programa dabar pradėjo kūdintis, nors ji ir anksčiau ją bandė, tai sakė buvo 12 numetus..tai irgi pas ją tie 49 smile.gif bet aš kai tų taškų iš naujos programos neturiu, tai..o be to, ar labai jau ten didelis skirtumas?ar geriau ta nauja, ar nėra skirtumo? ax.gif
Atsakyti
As senosios nelabai zinau, bet jei gerai supratau, tai taskuose kaip ir nelabai skirtumo yra, tik senojoj programoj nebuvo tu savaitiniu tasku, bet buvo produktai, kuriuos galejai valgyti "iki soties". T.y. pvz, bulve viena - 1taskas, o va 2 ir bile kiek daugiau pvz 3taskai (as cia is lempos tuos taskus sakau, nes tiksliai nepamenu). Tabar to "iki soties" nebeliko. Nu bet jei anksciau visoms veike, tai ir dabar turetu tas pats principas veikti, kas kad kazkokiu naujoviu atsirado.

Tu gal dar savo drauges Vokietijoj pasiklausinek, ji tiksliau zinos, nes as tai tik toki bendra ispudi susidariau, nenoriu taves klaidinti.

Papildyta:
QUOTE(ruttaly @ 2012 01 30, 16:25)
man tai čia tas labiausiai ir patinka, kad gali nebijoti išeiti į žmones...nes su kitom dietom, tai lyg kalėjime turi užsidaryt, ir neduok die, kas ką pasiūlys doh.gif

Tai kad cia net ne dieta, o labiau palaipsninis saves pratinimas prie sveikos ir protingos mitybos. Va dabar man galima daug, tai ir ribojimu ne kazin kas, bet svoriui mazejant, mazes leidziamu tasku skaicius, o kartu reikes pareguliuoti ir porcijas bei savo pasirinkimus. Man patinka, kad ne is karto viskas apribojama, o pamazu, padarant mazus pakeitimus ipratinama prie mazesniu porciju ir sveikesnes mitybos. Itariu, kad net ir pasiekus tiksla bei nebesekant programos nebesinori taip pulti valgyti kaip pasibaigus bet kuriai kitai dietai ir visiems ju apribojimams thumbup.gif Uztruks ilgiau, bet uztai bus uztikrintai numestas svoris... Tikiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nounoursyte @ 2012 01 30, 18:29)
As senosios nelabai zinau, bet jei gerai supratau, tai taskuose kaip ir nelabai skirtumo yra, tik senojoj programoj nebuvo tu savaitiniu tasku, bet buvo produktai, kuriuos galejai valgyti "iki soties". T.y. pvz, bulve viena - 1taskas, o va 2 ir bile kiek daugiau pvz 3taskai (as cia is lempos tuos taskus sakau, nes tiksliai nepamenu). Tabar to "iki soties" nebeliko. Nu bet jei anksciau visoms veike, tai ir dabar turetu tas pats principas veikti, kas kad kazkokiu naujoviu atsirado.

Tu gal dar savo drauges Vokietijoj pasiklausinek, ji tiksliau zinos, nes as tai tik toki bendra ispudi susidariau, nenoriu taves klaidinti.
Papildyta:
Tai kad cia net ne dieta, o labiau palaipsninis saves pratinimas prie sveikos ir protingos mitybos. Va dabar man galima daug, tai ir ribojimu ne kazin kas, bet svoriui mazejant, mazes leidziamu tasku skaicius, o kartu reikes pareguliuoti ir porcijas bei savo pasirinkimus. Man patinka, kad ne is karto viskas apribojama, o pamazu, padarant mazus pakeitimus ipratinama prie mazesniu porciju ir sveikesnes mitybos. Itariu, kad net ir pasiekus tiksla bei nebesekant programos nebesinori taip pulti valgyti kaip pasibaigus bet kuriai kitai dietai ir visiems ju apribojimams thumbup.gif Uztruks ilgiau, bet uztai bus uztikrintai numestas svoris... Tikiuosi rolleyes.gif

oj, kad nesuklaidinsi, aš pagal seną..man tik šiaip įdomu..nes ir naujoj yra tie savaitiniai taškai..bent jau tu anksčiau rašei..tai tik taškų skirtumas yra ir tiek 4u.gif

na taip, tik kažkaip mano organizmas, ar smegenys vis tiek įsijungia, aha, kažkas kito..nevalgai, dietos režimas.. doh.gif atrodo lyg tyčia..man tai toks jausmas, kad aš tiek daug valgydavau, nes po šitos dienos nu kažkaip tie 23 taškai ne tokie pilni ir sotūs..o gal man čia jau psichologiškai.. doh.gif
Atsakyti
Ką radau thumbup.gif su POINTS+ ir su OLD POINTS.. WW RECEPTAI
Atsakyti
QUOTE(ruttaly @ 2012 01 30, 19:22)
oj, kad nesuklaidinsi, aš pagal seną..man tik šiaip įdomu..nes ir naujoj yra tie savaitiniai taškai..bent jau tu anksčiau rašei..tai tik taškų skirtumas yra ir tiek  4u.gif

na taip, tik kažkaip mano organizmas, ar smegenys vis tiek įsijungia, aha, kažkas kito..nevalgai, dietos režimas.. doh.gif atrodo lyg tyčia..man tai toks jausmas, kad aš tiek daug valgydavau, nes po šitos dienos nu kažkaip tie 23 taškai ne tokie pilni ir sotūs..o gal man čia jau psichologiškai.. doh.gif

Ai, dar prisiminiau naujove - galima daryti "dienas be skaiciavimo", gali visiskai neskaiciuoti kiekiu, su salyga, kad valgysi ir ju pateikto saraso (jei gerai verciu, tai iseitu "sotaus maisto" sarasas).

O tie 23 taskai... Priklauso matyt ka valgei. As va kartais uz 10 tasku prisikemsu (steikas 100g - 7taskai, kruva darzoviu - 0tasku ir duonos 50g - 3taskai), o va siandien per pietus su kolege i Makdonalda nuejom, pasiemiau salotu ir Coca Cola light, gavosi tie patys 10 tasku, o po darbo namo peralkusi grizau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ruttaly @ 2012 01 30, 20:03)
Ką radau thumbup.gif  su POINTS+ ir su OLD POINTS.. WW RECEPTAI

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Fantastika! Aciu! Issisaugojau, reikes kada prisiruosus ka nors skanaus ir dietinio vyrui pagaminti.

As sitos prancuzaites vis bloga pasiziuriu, tik ten reikia prancuzu kalba moketi:
Receptai
Atsakyti
QUOTE(nounoursyte @ 2012 01 30, 21:21)
Ai, dar prisiminiau naujove - galima daryti "dienas be skaiciavimo", gali visiskai neskaiciuoti kiekiu, su salyga, kad valgysi ir ju pateikto saraso (jei gerai verciu, tai iseitu "sotaus maisto" sarasas).

O tie 23 taskai... Priklauso matyt ka valgei. As va kartais uz 10 tasku prisikemsu (steikas 100g - 7taskai, kruva darzoviu - 0tasku ir duonos 50g - 3taskai), o va siandien per pietus su kolege i Makdonalda nuejom, pasiemiau salotu ir Coca Cola light, gavosi tie patys 10 tasku, o po darbo namo peralkusi grizau doh.gif

QUOTE(nounoursyte @ 2012 01 30, 21:36)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Fantastika! Aciu! Issisaugojau, reikes kada prisiruosus ka nors skanaus ir dietinio vyrui pagaminti.

As sitos prancuzaites vis bloga pasiziuriu, tik ten reikia prancuzu kalba moketi:
Receptai

turbūt..reik daugiau daržovių įsigyt..nes turiu tik morką, tai ryte sugraužiu, ir jei labai jau noriu valgyt pagraužiu.. lotuliukas.gif

moku truputį prancūzų, bet man jų virtuvė nelb prie skrandžio... ax.gif bet gal rasiu ką nors viliojančio..dėkui 4u.gif
Atsakyti
Ku ku! smile.gif

Kaip nuotaikos? As va sia savaite visiskai netycia leidziamu tasku skaiciaus ne tik kad nevirsinu, bet dar ir smarkokai nesiekiu, tik negerai sitaip, galva suktis pradejo doh.gif

Parsiradau i savo numyleta sporto kluba, siandien jauciuosi lyg kas sedyne gerai butu atspardes, nu bet gal greiciau viskas judeti zemyn prades bigsmile.gif
Atsakyti
Labas, nutaikos geros..vakar išbandžiau cukinijų blynelius iš to forumo, tai galiu pasakyt, kad druskos pagailėjau, bet ir paskui jau nebedėjau..ale buvo skanu smile.gif o šiandien gimtadienį apturėjau, tai truputį taškų paviršijau, bet ryte ir per pietus stengiausi valgyt netaškuotą maistą, tai, manau, kiek mintyse apskaičiuot pavyko, nedaug ir teviršijau.. ax.gif

ką sportuoji? aš antradieniais paplaukiot einu ir dažniausiai trečiadieniais į sporto salę, bet va šiandien nuplaukė, tai gal prisiversiu ryt nueit..ale šalta..reikėtų, kad kas nors eitų su manim, tai tada motyvacija kitokia doh.gif
Atsakyti
Ku ku!

Prisiduodu: siandien 107kg (-0.4kg) thumbup.gif

Tikejausi, kad bus baisiau, paskutines dvi dienas balagana padariau (as emocinis valgytojas, nuotaikos ziauriai nebuvo, tai edziau viska, kas po ranka pasitaike blush2.gif )
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

na, kadangi sakėm, kad prisiduodam šeštadieniais, tai štai ir aš, po nepilnos savaitės.

Pradinis svoris: 78kg
Pamestas svoris: 1kg
Dabartinis svoris:77kg

4u.gif
Papildyta:
QUOTE(nounoursyte @ 2012 02 04, 11:03)
Ku ku!

Prisiduodu: siandien 107kg (-0.4kg) thumbup.gif

Tikejausi, kad bus baisiau, paskutines dvi dienas balagana padariau (as emocinis valgytojas, nuotaikos ziauriai nebuvo, tai edziau viska, kas po ranka pasitaike blush2.gif )

na bet krenta vien dėl to, kad laikeisi prieš tai, užtat ir nėra pliuso..svarbiausia, kad visa savaitė tokia nebūtų 4u.gif gražus rezultatas 4u.gif

bet man taip įdomu, valgai ką nori, o krenta..kažkaip neįtikėtina.. rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

na ką..geros savaitės be didesnių nuodėmių 4u.gif
Atsakyti