QUOTE(nounoursyte @ 2012 01 30, 17:05)
As jau pusantro menesio durniu volioju
Nuo praejusio treciadienio isispyriau sedynen ir kol kas be didesniu nukrypimu varau (savaitgali tiesa pagal nauja programa savo leidziamus savaitinius papildomus 49 taskus damusiau, bet kadangi jie leidziami, tai nesiskaito
)
As sveriuosi irgi kasdien, bet tai nera gerai, nes diena is dienos svoris siubuoja ir galima labai lengvai nusivilti ir viska mesti sitaip. Geriau karta per savaite bendra savaitini pokyti pasiziureti ir viskas. Va. Teoriska lengva, o praktikoj sunku pro svarstykles praeiti nepasisverus

As sveriuosi irgi kasdien, bet tai nera gerai, nes diena is dienos svoris siubuoja ir galima labai lengvai nusivilti ir viska mesti sitaip. Geriau karta per savaite bendra savaitini pokyti pasiziureti ir viskas. Va. Teoriska lengva, o praktikoj sunku pro svarstykles praeiti nepasisverus

man tai čia tas labiausiai ir patinka, kad gali nebijoti išeiti į žmones...nes su kitom dietom, tai lyg kalėjime turi užsidaryt, ir neduok die, kas ką pasiūlys

aš pagal seną, nes info daugiausia..tai man galima 35 taškus per savaitę, jeigu kas..tai šią savaitę gimtadienis draugės nusimato, tai gali būti kad ir viršysiu tą dienos normą..bet ramu, kad galima..

aj, man tai neveikia tas svėrimasis..žinau, kad svyruoja, bet vis tiek norisi..jeigu metu, tai tik dėl to, kad pasijaučiu geriau, gražiau, ir tada mano arkliukas pasiunta..

žinau, kad mano draugė vokietė irgi su šita programa dabar pradėjo kūdintis, nors ji ir anksčiau ją bandė, tai sakė buvo 12 numetus..tai irgi pas ją tie 49