Įkraunama...
Įkraunama...

Taškų dieta

QUOTE(nounoursyte @ 2012 01 08, 21:12)
Oj kaip smagu! Sveika prisijungusi 4u.gif

Dar cia galima pasiziureti:Kalkuliatorius Ten suvedus produkto duomenis (angliavandenius, riebalus, baltymus ir skaidulas) paskaiciuoja tasku kieki mirksiukas.gif

As savo siandieninius taskus skaiciuoti bijau unsure.gif Man leidziama 47taskai (nes maitinu leliuka, tai gavau nuolaidu tongue.gif ) + 49 savaitiniai taskai. Tai tuos savaitinius taskus ir sukemsu kiekviena savaitgali, o per savaite dazniausiai 35 tasku nevirsinu, tai krenta svoris mazdaug po 1kg/sav bigsmile.gif Vakar 108kg buvo, man mazdaug iki 80kg numesti reiketu rolleyes.gif

Oj, aš tai senasias savo formas atgauti noriu, tai ketinu stengtis bent jau iki 70kg.. smile.gif O savo svorį tai spėjau nes gruodžio 31d buvo 95kg bet pagalvojau, kad dar šventės buvo, tai galėjau ir priaugti... Namie svarstyklių neturiu, tai kol savo nusipirksiu reiks rytoj pas drauge užsukti ir pasisverti...

Reikės mėgint kažkaip tuos taškus per kolorijas skaičiuot, nes man tose lentelėse kažkaip nepatikimai atrodo... smile.gif
Atsakyti
Jūrinė ausinukė, žalia 84.9g - 2
Abrikosai, konservuoti nesaldinti 1puod. (266g) 2
Abrikosas dziovintas 22g - 1
Abrikosas sviezias 3vnt ( 118g) - 1
Alfredo padazas (pirktinis) 1/2puodelio, 118.3g - 10
Alfredo padažas (lengvas, pirktinis) 1/2puodelio, 118.3g - 5
Ambrozija ½ puod. - 2
Anciuviai 6vnt arba 1a.s. pastos - 1
Artisokas (serdis), virtas 1puod. (177.44g) - 1
Artisokas, virtas vidutis - 0
Arugula 1puod. - 0
Avgolemono sriuba 1puod. - 3
Avokadas ¼ vnt (59.14g) - 2
Krekeriai (gyvunu formos) 13vnt. (29.5g) - 1
Migdolai 22riesutai arba 29.6g 4
Migdolu sviestas 1arbatinis saukstelis - 1
Obuoliu sultys 1/2 puod. (118.3ml) - 1
Obuoliu traskuciai ¾ puod. - 8
Obuolių sidras 1/2 puod. (118.3ml) - 1
Obuolys dziovintas ¼ puod. (22g) - 1
Obuolys keptas 1 didelis - 7
Obuolys konservuotas 1 didelis - 10
Obuolys sviezias 1 didelis (237g) - 2
Obuolys sviezias 1 mazas (118g) - 1
Obuolys Karamelizuotas 1 didelis - 9
Sparagai (smidrai) 12vnt - 0

Čia truputėlį paverčiau iš anglų kalbos, išverčiau matavimo vienetus. Kitą kartą parašysiu daugiau. Tai tik produktai iš A raidės... smile.gif

Atsakyti
As irgi iki pradiniu formu stengsiuos, bet man optimaliausias svoris 84kg, 80kg kaip visiska pabaiga numatau ax.gif Kazkada studiju metais sportuodama ir ziuredama ka valgau buvau iki 78kg nukritus, tai visi kaip vienas tvirtino, kad atrodziau ziauriai, net vyras pamates tu laikku nuotrauka prase daugiau taip nedaryti unsure.gif

Kazkas man tuose tavo taskuose irgi nepatinka g.gif As weight watcher'iu laikausi "oficialiai", online programos, tai man taskus skaiciuoti lengva, kai prisijungiu pas juos puslapyje yra programele, tai tik i lentele savo suvalgyta maista sumetu ir man viska suskaiciuoja, tasku skaiciu irgi kiekviena savaite pakoreguoja pagal svori thumbup.gif Bet kas man uzkliuvo tavo vertime, kad vaisiai turi taskus. Man programos ivade buvo aiskiai parasyta, kad visi vaisiai ir darzoves, isskyrus avokada, turi 0 tasku. Vienintelis paaiskinimas gali buti, kad as laikausi kazkokios naujos ju programos, kur isigaliojo nuo praejusio spalio, as senuju taisykliu nezinau, tai gali buti, kad tada vaisiai irgi buvo skaiciuojami g.gif
Atsakyti
QUOTE(nounoursyte @ 2012 01 09, 00:33)
As irgi iki pradiniu formu stengsiuos, bet man optimaliausias svoris 84kg, 80kg kaip visiska pabaiga numatau ax.gif Kazkada studiju metais sportuodama ir ziuredama ka valgau buvau iki 78kg nukritus, tai visi kaip vienas tvirtino, kad atrodziau ziauriai, net vyras pamates tu laikku nuotrauka prase daugiau taip nedaryti unsure.gif

Kazkas man tuose tavo taskuose irgi nepatinka g.gif As weight watcher'iu laikausi "oficialiai", online programos, tai man taskus skaiciuoti lengva, kai prisijungiu pas juos puslapyje yra programele, tai tik i lentele savo suvalgyta maista sumetu ir man viska suskaiciuoja, tasku skaiciu irgi kiekviena savaite pakoreguoja pagal svori thumbup.gif Bet kas man uzkliuvo tavo vertime, kad vaisiai turi taskus. Man programos ivade buvo aiskiai parasyta, kad visi vaisiai ir darzoves, isskyrus avokada, turi 0 tasku. Vienintelis paaiskinimas gali buti, kad as laikausi kazkokios naujos ju programos, kur isigaliojo nuo praejusio spalio, as senuju taisykliu nezinau, tai gali buti, kad tada vaisiai irgi buvo skaiciuojami g.gif

Na aš, tai tik užvakar iš vis pirmą kartą apie šia dietą sužinojau... Gali buti, kad kažkas čia negerai, nesiginčysiu... smile.gif Na, o kad visuose vaisiuose nėra taškų, tai man nuo tik geriau, nes tiek daržoves, tiek vaisius labai mėgstu... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Punce @ 2012 01 09, 14:14)
Na aš, tai tik užvakar iš vis pirmą kartą apie šia dietą sužinojau... Gali buti, kad kažkas čia negerai, nesiginčysiu... smile.gif Na, o kad visuose vaisiuose nėra taškų, tai man nuo tik geriau, nes tiek daržoves, tiek vaisius labai mėgstu... smile.gif

Tai kad man net liezuvis neapsivercia viso sito reikalo dieta vadinti tongue.gif Va siandien klientas i darba atnese sokolado dezute. As kadangi sokoladui visiskai neatspari, tai suslamsciau visus 5 blush2.gif O siaip visa diena valgiau su galva ir normalu maista. Ir ka, vakare susiskaiciavau taskus, tai net ir nepasiekiau dienos normos thumbup.gif Itariu, svoriui mazejant ir leidziamu tasku skaicius mazes, tada aisku ir nukrypimu bus maziau, bet man patinka, kad ne is karto viskas uzdraudziama, o po truputi pratinama prie protingu ir sveiku pasirinkimu rolleyes.gif

Beje, sportuojant irgi galima "uzdirbineti" taskus. Siandien pasiziurejau, 15min intensyvaus dviracio mynimo (apie 20km/val) - +4 taskai.
Atsakyti
Keliu viršun smile.gif

labas smile.gif

viską persiskaičiau, tik noriu pasitikslinti, ar tas puslapis, kur galima susiskaičiuoti, kiek taškų per dieną reikia pagal svorį ir pan, yra pagal seną programą ir, kurios nuorodos apie maisto taškus, atitinką tą seną programą..bet ne tą, kur 40 taškų reikia per dieną..tikiuosi, supratot klausimą.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ruttaly @ 2012 01 29, 18:09)
viską persiskaičiau, tik noriu pasitikslinti, ar tas puslapis, kur galima susiskaičiuoti, kiek taškų per dieną reikia pagal svorį ir pan, yra pagal seną programą ir, kurios nuorodos apie maisto taškus, atitinką tą seną programą..bet ne tą, kur 40 taškų reikia per dieną..tikiuosi, supratot klausimą.. biggrin.gif

Laba!

Manau, kad ten pagal sena programa, naujoji dar tiek neisigalejusi, kad visur jos taskus galima butu rasti g.gif

O tasku 40 tai tikrai ne visoms tiek galima, mano parametrai visi nemazi, uztai sitaip iseina, va vyra uzregistravau, tai jam isvis virs 60 leido blink.gif blink.gif blink.gif Mazejant svoriui mazeja ir ledziamu tasku skaicius, tai visai gali buti, kad tau tiek ir bus per daug mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nounoursyte @ 2012 01 29, 21:02)
Laba!

Manau, kad ten pagal sena programa, naujoji dar tiek neisigalejusi, kad visur jos taskus galima butu rasti g.gif

O tasku 40 tai tikrai ne visoms tiek galima, mano parametrai visi nemazi, uztai sitaip iseina, va vyra uzregistravau, tai jam isvis virs 60 leido blink.gif  blink.gif  blink.gif Mazejant svoriui mazeja ir ledziamu tasku skaicius, tai visai gali buti, kad tau tiek ir bus per daug mirksiukas.gif

aha..aš ir galvoju, kad kažkaip čia man net daugiau būtų, negu kad dabar valgau nežiūrėdama...nes pagal skaičiavimus, tai pirmas penkias savaites man 23 taškai per dieną skirti..tai nuo rytojaus bandau imtis..ir žiūrėsiu, kas bus..

ačiū 4u.gif gaila, kad svarstyklių neturiu.. doh.gif
Atsakyti
labas smile.gif

taigis, nusipirkau svarstykles ir nuo šiandien pradėjau.. 4u.gif žiūrėsim kaip seksis smile.gif

pradinis svoris pabaisa: 78kg (ūgis 166-167)

neturiu galutinio, tiesiog matysim, kas čia bus 4u.gif

ar dar kas nors laikosi šitos "dietos"? ar tik sau prisidavinėsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Ne tik, ne smile.gif As irgi tada prisidavinesiu bigsmile.gif Man programoj sestadieniais uzsiregistuoti reikia, tai tuo paciu ir cia parasysiu rolleyes.gif

Pradziai:
Dabartinis svoris: 107.4 (ugis 183cm)
Tarpinis tikslas: 102.6
Noreciau galiausiai pasiekti 80-84

Griztu nuo rytojaus sportuoti, tai gal greiciau viskas judes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nounoursyte @ 2012 01 30, 16:13)
Ne tik, ne smile.gif As irgi tada prisidavinesiu bigsmile.gif Man programoj sestadieniais uzsiregistuoti reikia, tai tuo paciu ir cia parasysiu rolleyes.gif

Pradziai:
Dabartinis svoris: 107.4 (ugis 183cm)
Tarpinis tikslas: 102.6
Noreciau galiausiai pasiekti 80-84

Griztu nuo rytojaus sportuoti, tai gal greiciau viskas judes rolleyes.gif

tai smagu 4u.gif o jau ilgai tu tuo užsiėmi? ar tik pradėjai?

tai gal ir aš tada šeštadieniais, vieną dieną patogiau..vis tiek svėrinėjuos kiekvieną rytą, kai svarstyklės po ranka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ruttaly @ 2012 01 30, 15:51)
tai smagu 4u.gif o jau ilgai tu tuo užsiėmi? ar tik pradėjai?

As jau pusantro menesio durniu volioju blush2.gif blush2.gif blush2.gif Nuo praejusio treciadienio isispyriau sedynen ir kol kas be didesniu nukrypimu varau (savaitgali tiesa pagal nauja programa savo leidziamus savaitinius papildomus 49 taskus damusiau, bet kadangi jie leidziami, tai nesiskaito tongue.gif)

As sveriuosi irgi kasdien, bet tai nera gerai, nes diena is dienos svoris siubuoja ir galima labai lengvai nusivilti ir viska mesti sitaip. Geriau karta per savaite bendra savaitini pokyti pasiziureti ir viskas. Va. Teoriska lengva, o praktikoj sunku pro svarstykles praeiti nepasisverus doh.gif
Atsakyti