Įkraunama...
Įkraunama...

Taškų dieta

grybu koncervai, su kremu  (skardine) 213g: 5 cia daugiau "kreminiai grybai" tiktu, toks kaip kad padazas, kaip kad sriuba
kinietiski spageti,noodle: pagaminti su kiausiniais 150g: 3 verciasi "kinietiski ryziu makaronai"farso vyniotinis,keptas inde,orkaiteje 1 vidutinis 87g: 8 turi buti "riesutu kotletas"
pomidoru tyrele, buna skardinese: 0, man atrodo, kad LT kulinariniai blogai nevercia taip ir lieka "passata"
Makaronai, balti 150g: 4. nesijotų miltų Turi buti "pilno grudo miltu", 150g: 5
Bulvės:paruostos kepimui svoris  (keptos orkaitej su lupnena, zalios)150g: 3. virtos, 150g: 3. koše 120g: 2. skrudintos taukuose arba aliejuje  (keptos orkaitej "ant" riebalu 100 g: 4. saldzios bulves 150g: 4
Krevetės karaliskos, virtu svoris 100g: 3
Kvinoja, (kartais nevercia i LT taip ir lieka kvinoja, kvina, o siaip tai "bolivine balanda" man skaniausios kruopos sausaos100g: 9
farso mėsainiai 50g: 2 turi buti "sojos kotletai"
Ryžių pudingas 215g: 5 "saldi ryziu kose"
Ryžiai: rudi, kaitinti t.b. "virti", 150g: 6. balti 150g: 6
Salotu uzpilas nuriebintas 20g: 1
Lašiša rukyta rožinė 106g: 4. filė svoris 130g: 6 turi buti "lasisa, koncervuota rozine" ..." file zalia"
Dešra, kiauliena, 40g: 3. mažesnio riebumo kiaulienos desra 40g: 2 "Kiaulienos desrele"
Krevetės, džiūvėsėliai, 100g: 7 "krevetes dziuveseliuose"
Taco padazas, 1 saukstas: 2
Taramasalata padazas, 1 valgomasis šaukštas: 4
Tofu suris, reguliarus arba rūkytas 50g: 1 tofu yra "soju varske"
Pomidorų sultys, 100 ml: 0
Gazuoti gėrimai, 250ml: 2
Tunas: koncervuotas vandenyje 70g: 2. Vidutinis tuno kepsnys 140g: 5
kalakutiena: faršas, 140 g: 5. kepta 2 vidutinio dydzio griežinėliai (be odos): 2
Vanilės ekstrakto, 1 valgomasis šaukštas: 1
Elniena, raumens mėsos, 120 g: 3
Vynas: raudonas / rožinis / sauso baltojo, 175ml : 4
Dirbtinis saldiklis): 0
Jogurtas: Graikiskas, be priedu 150g: 5. Sojos jogurtas 150g: 3. liesas, naturalus jogurtas 150g: 2
Jorkšyro pudingas: 1
citrinos sultys: 0
Cukinijų blynai 100g: 5

va delto as ir nemegst versti per google, nes po to dar karta reikia isversti lotuliukas.gif nu dabar jau tik dietintis belieka lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boombate: 09 lapkričio 2011 - 23:20
Cool mama, o tu skaiciuoji taskus kai kepi tortus? as siandien kepiau - geriau buciau nekepus lotuliukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif geriau neskaiciuoti tortu.. as irgi neskaiciuoju... ech neina normaliai pradet skaiciuot taskus sad.gif kaip susiimt sad.gif ...
Atsakyti
Zinok man ir tas pats, nei skauciuoju, nei normaliai valgyt. Prisiminiau kaip tu kaimynei torta atidavei tai as uosviam atidaviau. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Boombate @ 2011 11 14, 19:43)
Zinok man ir tas pats,  nei skauciuoju, nei normaliai valgyt. Prisiminiau kaip tu kaimynei torta atidavei tai as uosviam atidaviau. lotuliukas.gif

biggrin.gif ...
o koki darei ax.gif ? o ka vyras nevalge?
Atsakyti
Koks ten Tortas, be pertepimo tai biskvitas buvo. Bandau vaiko gimtadieniui, nepaskaiciau recepto pries kepant tai 2 dideles skardos (ne formos - skardos) gavos. Tai 1 suragavom, ant 2 isbandziau krema, paragavom ir dar uosviam atidavem
Atsakyti
ar dar liko skaiciuojanciu? labai daug info http://www.minimins....eight-watchers/ cia ju paramos grupe
Atsakyti
Neliko smile.gif O atsirado biggrin.gif Uzsirasiau i Weight Watchers programa online, nu pati niekieno neverciama ir nekontroliuojama durniu volioju blush2.gif

Siandien trecia diena, bet kadangi programoj pasizadejau svertis sestadieniais, tai va jau turiu sioki toki rezultata - -600g thumbup.gif
Atsakyti
Laba diena, laba diena smile.gif man jau trecia diena, sukasi galva lb...vienas pagrindiniu minusu.
Atsakyti
QUOTE(Felicia @ 2011 12 29, 14:34)
Laba diena, laba diena smile.gif man jau trecia diena, sukasi galva lb...vienas pagrindiniu minusu.

laba biggrin.gif O tu gal visiskai angliavandenius nustojai valgiusi? g.gif Man galva sukasi, kai nustoju gerti vandeni, arba del angliavandeniu trukumo. Kai laikiausi baltymines dietos, tai svaigo istisai, uztai ir emiausi taskus skaiciuoti, kad niekas nedraudziama ir galiu savo meniu gana laisvai reguliuotis rolleyes.gif

Pabandyk gal uogienes sauksteli suvalgyti, kai galva svaigti prades (1 a.s. - 0 tasku! bigsmile.gif ), arba arbatos su sauksteliu cukraus (1 a.s. - 1 taskas) g.gif O beje, kiek tasku per diena suvartoji?

As per sventes sh... sumaliau, bandau po truputi vel i vezes sugrizti unsure.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Ir aš nusprendžiau prisijungti prie jūsų.. smile.gif
Nuo šiandienos skaičiuoju ir stebiu ką valgau... smile.gif
Tikiuosi mūsų vis daugės ir daugės... smile.gif
Dabar ketinu prisėsti ir pasistengsiu surašyti ką šiandieną valgiau ir kiek tai turi taškų... smile.gif

Man per diena leidžiama suvartoti 28 taškus. Mano svoris 97kg.
Mėginsiu numesti laaaabai daug.

Prieš kurį laiką su draugu meginome laikytis Kremliaus dietos, kuri buvo efektyvi, bet nepatiko, jog ribojama daržovės ir visiškai negalima jokių angliavandenių.

Internete radau labai neblogą puslapį kuriame daug produktų ir jų taštai. Gal kažkam pravers:čia.

Pusryčiai-pietūs:
Dvi duonos riekės - 4
Du saliami gabalėliai - 2
Šviežias agurkas
Arbata be cukraus
6 taškai.

Vakarienė:
Ryžiai 100g - 4
Aliejus 1 šaukstas - 1
Kiauliena 150g (liesa) - 8.3
Jogurtinė grietinė šaukštas - 2
Pomidorų pasta - 0
Brokoliai 0
Cukinija 0
Morka 0
Česnakas 0
15,3 taškai.

Šiandien lyg daugiau ir neketinu valgyti, todėl jei gerai suskaičiavau pas mane taškų per šią dieną gavosi 21,3. O ką daryt jei jų visų nesuvartoji? Na pavyzdžiui ir šiandien tikrai sočiai ir skaniai pavalgiau. daugiau net nebenoriu... Nejaugi per prievartą kimšt? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Punce: 08 sausio 2012 - 19:25
QUOTE(Punce @ 2012 01 08, 17:59)
Labas vakaras smile.gif
Ir aš nusprendžiau prisijungti prie jūsų.. smile.gif
Nuo šiandienos skaičiuoju ir stebiu ką valgau... smile.gif
Tikiuosi mūsų vis daugės ir daugės... smile.gif
Dabar ketinu prisėsti ir pasistengsiu surašyti ką šiandieną valgiau ir kiek tai turi taškų... smile.gif

Man per diena leidžiama suvartoti 28 taškus. Mano svoris 97kg.
Mėginsiu numesti laaaabai daug.

Oj kaip smagu! Sveika prisijungusi 4u.gif

Dar cia galima pasiziureti:Kalkuliatorius Ten suvedus produkto duomenis (angliavandenius, riebalus, baltymus ir skaidulas) paskaiciuoja tasku kieki mirksiukas.gif

As savo siandieninius taskus skaiciuoti bijau unsure.gif Man leidziama 47taskai (nes maitinu leliuka, tai gavau nuolaidu tongue.gif ) + 49 savaitiniai taskai. Tai tuos savaitinius taskus ir sukemsu kiekviena savaitgali, o per savaite dazniausiai 35 tasku nevirsinu, tai krenta svoris mazdaug po 1kg/sav bigsmile.gif Vakar 108kg buvo, man mazdaug iki 80kg numesti reiketu rolleyes.gif
Atsakyti