Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas -3 dalis-

QUOTE(totti @ 2009 08 26, 11:36)

pienas ir man nuima rugstinguma, bet ne pirktinis. bet kai nesu pieno megeja, tai perkiu rennie tabletes, jos apmalsina.

Rugstinguma as ir mazinu rennie tabletem, nes is pradziu irgi geriau piena, bet protingi zmones paaiskino, kad kai pienas patenka i skrandi pradeda rugti ir vel kelia rugstinguma doh.gif bet ir vaistais negalima piknaudziauti.. ypac toms, kurios turi bedu su viduriu uzkietejimu.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2lia @ 2009 08 26, 12:15)
Rugstinguma as ir mazinu rennie tabletem, nes is pradziu irgi geriau piena, bet protingi zmones paaiskino, kad kai pienas patenka i skrandi pradeda rugti ir vel kelia rugstinguma doh.gif bet ir vaistais negalima piknaudziauti.. ypac toms, kurios turi bedu su viduriu uzkietejimu.. doh.gif

Aciu uz patarimus 4u.gif reiks eiti Reenie tableciu pirkt, ne pienas man tai doh.gif niekada jo negeriau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 08 26, 09:47)
taip jei mazina etatus ir esi nescia, taves atleisti negali.
O pas mus irgi svente...siandien jauciu jau tikrus judesius, net rankos nepridejus..sedziu rasau, ir spardosi biggrin.gif kaip fainaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
Tik va viena bloga zinia, teks siandien leistis i kelniu paieskas...nevalgius dar siaip ne taip uzsisega dzinsai, bet paval;gius viskas...ir sitaip pasikeite per nakti..siaubiakas...o dar didesnis siaubas, kad man rasti kelnes yra be sansu...nesioju xs dydi kelnes..o tos nestukines visos uzdidintos, nzn kuo siandien baigsis apsipirkimas, jauciu, kaip visada issiverksiu, susinervinsiu ir toliau bandysiu spraustis i senus..\
laukiu kol orai atsals, vel soksiu i suknytes megztas, sijonukus...tie bent tinka..bet vasarini pirkt enstukini butu nesamone...tai vat tiek pas mus naujienu:)

wow kaip fainai sveikinu wub.gif

o del kelniu, tai nebandei cia ziureti kur nestukes savo rubus pardavineja sm? gal ten ka rastum? g.gif

QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 26, 09:57)
negali tik atleisti, o mazinti algas, jei visoje imoneje mazinama gali. Bet siaip turetum ispeti anksciau, nes paskui gali buti visko, kad jei jie nezino apie tavo nestuma tai gali atleisti....

del atleidimo tai nemanau kad atleistu, nebent etatus gali mazinti. bet kaip suprantu jei bus pristatyta pazyma, man negales mazinti g.gif
Atsakyti
neiseina man ziuret kelniu sm, nes reikia butinai matuotis..atrodo ir taip mazutes, uzsidedu is nugaros atrodo kad ant pakabos kabo:)))
Atsakyti
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 08 26, 10:17)
Aciu uz patarimus  4u.gif reiks eiti Reenie tableciu pirkt, ne pienas man tai  doh.gif niekada jo negeriau  schmoll.gif

pas mane irgi bedos su rugstimis. pirkau as irgi renie tableciu, bet kad jos man tai tik tam kartui padeda, biski praeina laiko ir vet tas pats. o siaip stengiuosi tu vaistuku irgi per daug nenaudoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(milagrosa @ 2009 08 26, 11:18)
wow kaip fainai sveikinu  wub.gif

o del kelniu, tai nebandei cia ziureti kur nestukes savo rubus pardavineja sm? gal ten ka rastum?  g.gif
del atleidimo tai nemanau kad atleistu, nebent etatus gali mazinti. bet kaip suprantu jei bus pristatyta pazyma, man negales mazinti  g.gif

na jei sutarsi su darbdaviais kad tau nemazintu, tai tikriausiai nemazins, bet jei visoje imoneje mazinami atlyginimai, tai nescioji ne isimtis. Kad ir kokia pazyma atnesi.
Papildyta:
QUOTE(Gabii__ @ 2009 08 26, 11:09)
tai ir ieskosiu siuvejos..aisku reikia pirma rasti bent kazkokias kelnes..ten kur taisau drabuzius, tai nelabai tokias taisys...nes iseitis man yra viena matau, pirkti normalius dzinsus, kurie neuzsisega arba vos uzsisega ir nesti kad gumas pritaisytu, tik va nerandu kur tai daro.

Na tikrai manau siuvykloje ar kur su siuveja susitartum kad tau padarytu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(milagrosa @ 2009 08 26, 11:20)
pas mane irgi bedos su rugstimis. pirkau as irgi renie tableciu, bet kad jos man tai tik tam kartui padeda, biski praeina laiko ir vet tas pats. o siaip stengiuosi tu vaistuku irgi per daug nenaudoti  ax.gif

Rennie ir yra vaistai laikinai sumazinti rugstinguma. O nesciuju jau tokia dalis tenka daugumai skrandzio rugstingumas. Taip kad kantrybes mirksiukas.gif
Atsakyti
matau "dziaugiates" irgi skrandzio rugstingumais, man kai nesilaukiau kildavo rugstys retkarciais, bet dabar tai kaip kasnelis gerkles gale stovi ir taip dirgina, tai cia ko gero nesciosios rugsciu kilimas doh.gif niekas man nepadeda, bet vaistu tai nenoriu schmoll.gif tai ir derinuos prie diskomforto verysad.gif
gabii kokios fainos naujienos nestuke.gif
as irgi vargstu su kelnem, bet pas mane uzpakliukas yra tai dar laikos tos kelnes, bet siaip dabar vienas isigijau tai su isiutom gumom, kurios su saga susega taip ir reguliuojas, atsilenkiau, nes man visos per ilgos, tai dabar nesioju ir vargo nematau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 08 26, 08:47)
o dar didesnis siaubas, kad man rasti kelnes yra be sansu...nesioju xs dydi kelnes..o tos nestukines visos uzdidintos...

man zinok labai panasiai su rubais, tai kol vasara, tai megaujuosi visokiom vasarinem suknutem, kurios puikiai tinka ax.gif nors pilvukas jau gerokai matosi! i dzinsus savo senus senu seniausiai netelpu, ir esu girdejus, kad negerai per prievarta i juos spraustis ir spausti pilvuka... schmoll.gif

o siaip noriu nuraminti, kad man pavyko ir sijonuka ir kelnes ir sortus rasti ne specialius nestuke.gif , o paprastose drabuziu parduotuvese su tokiais placiu gumu/trikotazo juosmenukais, kad kuo puikiausiai aplink pilvuka apglunda.. o dar visi tie ispardavimai, tai praktiskai tikrai "papigiai" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rabrasa @ 2009 08 26, 13:26)
man zinok labai panasiai su rubais, tai kol vasara, tai megaujuosi visokiom vasarinem suknutem, kurios puikiai tinka  ax.gif  nors pilvukas jau gerokai matosi! i dzinsus savo senus senu seniausiai netelpu, ir esu girdejus, kad negerai per prievarta i juos spraustis ir spausti pilvuka...  schmoll.gif

o siaip noriu nuraminti, kad man pavyko ir sijonuka ir kelnes ir sortus rasti ne specialius  nestuke.gif , o paprastose drabuziu parduotuvese su tokiais placiu gumu/trikotazo juosmenukais, kad kuo puikiausiai aplink pilvuka apglunda.. o dar visi tie ispardavimai, tai praktiskai tikrai "papigiai"  4u.gif

o as irgi nusipirkau bridzus su tokia guma paprastoj parduotuvej, bet jau kokia savaite tai man jie spaudzia nes ta guma tokia kieta pasidare, matyt daugiau nebesitempia g.gif
Atsakyti
QUOTE(aroonele @ 2009 08 26, 12:12)
o as irgi nusipirkau bridzus su tokia guma paprastoj parduotuvej, bet jau kokia savaite tai man jie spaudzia nes ta guma tokia kieta pasidare, matyt daugiau nebesitempia  g.gif

aha, as irgi vienus tokius turiu, kur guma kieta, tai irgi nebelendu i juos. o tie visi kiti - tai tokia net ne guma ten, o plati trikotazo juosta, kuri pati tamposi ir nei truputelio nespaudzia... 4u.gif
Atsakyti
Tuoj uzmigsiu ant stalo darbe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(milagrosa @ 2009 08 26, 10:35)
pas mus darbe irgi gali etatus ar algas vel mazint, bet jei taip darys tada as pazyma zadu nunesti, o tada jie man atrodo negali nieko mazinti  g.gif

O jūs tikros tuo? Nes jeigu taip, tai kaip tik šian einu pas ginę, paprašysiu pažymos...Bet nelabai tikiu smile.gif Tiesiog tik gal padarys taip kaip ankščiau su pakeltom algom - skirtumą nėštukė grąžindavo, o po to sodra jau mokėdavo pagal padidintą algą... Tai man nepadidins, o tipo nesumažins doh.gif doh.gif Va ir sukūriau savo vaikui užtikrintą ateitį... vis atrodė dar ne, dar biški ne.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodoji_nasle: 26 rugpjūčio 2009 - 13:39