Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas -3 dalis-

Mergaites, gal galite ka patarti....

Man tik pati pradzia... 5 savaite...
Vakar skaudejo pilvo apacia... Ir nuo vakar teplioja sviesiai rausvomis isskyromis....

Ar mano perliukui viskas gerai?.... Labai bijau.... angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(xxsxx @ 2009 08 27, 08:07)

Vakar skaudejo pilvo apacia... Ir nuo vakar teplioja sviesiai rausvomis isskyromis....

Ar mano perliukui viskas gerai?.... Labai bijau....  angel_sadangel.gif

Tai kaip tik turetu buti pirmos menesines, tai uztat ir teplioja. Pilva ir man maude kai turejo buti menesines. Visi gydytojai sako jeigu nera kraujingu isskyru tai viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 27, 09:25)
Tai kaip tik turetu buti pirmos menesines, tai uztat ir teplioja. Pilva ir man maude kai turejo buti menesines. Visi gydytojai sako jeigu nera kraujingu isskyru tai viskas gerai mirksiukas.gif

Sorry kad isikisu, bet nieko cia negerai! Tegul tik greiciau ciuozia i ligonine, nes kitaip prarasti vaikiuka gali. Kai prades kraujai plusti , tada gerai jau visai nebebus...
Atsakyti
taip tik i ligonine, nieko nelaukiant..tikrai nera gerai kai rusvai teplioja, taip neturi buti..gal bus viskas gerai, bet kad nebutu labai blogai, geriau iskart vaziuot ir paziuret.
Atsakyti
QUOTE(IsaDora* @ 2009 08 27, 08:33)
Sorry kad isikisu, bet nieko cia negerai! Tegul tik greiciau ciuozia i ligonine, nes kitaip prarasti vaikiuka gali. Kai prades kraujai plusti , tada gerai jau visai nebebus...

nu kiek teko susidurti tokiais atvejais, tiek ligonineje nieko nedarydavo, nes per mazas nestumas ir liepia guleti namuose ir issiuncia namo. Na jei jau labai panika tai vaziuok i ligonine, bet po to kad nebutu daugiau nervu kurie pakenktu. Tiek gydytojai, tiek visa literatura raso kad per pirma, antra ar trecia galimu menesiniu laika gali pateplioti, bet kol nera kraujingu isskyru nerimauti neverta....
Atsakyti
QUOTE(IsaDora* @ 2009 08 27, 08:33)

Visiškai pritariu, mano draugikei truputi patepliojo tai iškart paguldė schmoll.gif Skuosk greičiAU į ligoninę!!!!!!!

Tai kad jai teplioja kraujingomis išskyromis!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo demonija: 27 rugpjūčio 2009 - 07:40
As (jau dabar) tai jos vietoje tikrai varyciau. Pati ta patyriau ir zinau ka reiskia, nu ir tegul sako, kad mazas nestumas. Viena mergina pasakojo, kaip pati DUPHASTONA pradejo gerti, jei jau sitaip gydytojai sako. svarbu kad nestumas butu vietoje, ir pradeti gerti duph, neskitaip visai blogai gali buti., nu as ne daktaras, bet sakau ka manau.
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 27, 08:37)
nu kiek teko susidurti tokiais atvejais, tiek ligonineje nieko nedarydavo, nes per mazas nestumas ir liepia guleti namuose ir issiuncia namo. Na jei jau labai panika tai vaziuok i ligonine, bet po to kad nebutu daugiau nervu kurie pakenktu. Tiek gydytojai, tiek visa literatura raso kad per pirma, antra ar trecia galimu menesiniu laika gali pateplioti, bet kol nera kraujingu isskyru nerimauti neverta....

visiskai pritariu Apelsinkai, nes as sesiu savaiciu budama sukraujavau, po to istisai dvi savaites tepe, bet niekas mane i jokia ligonine negulde schmoll.gif . israse biuleteni, liepe gulet ir gerti duphastona, ir laukti..... arba vieno, arba kito, t.y. arba geriausio, arba blogiausio....
Atsakyti
Gerai prie linksmesniu temu gryztant papasakosiu vakarykscius savo nesciosios norus biggrin.gif Rode per TV kai daro tingini ir as jo taip uzsimaniau, kad net pilva grauzti pradejo. Ir sakau brangiausiajam "noriu tinginio", tas ziuri i mane akis isputes "TU NORI PYRAGO?" (nes kazkaip ant saldumynu manes netrauke iki vakar) Sakau "aha noriu" .Tas sako "Tai dabar reikia eiti pirkti?" aha sakau. Nu jis isvare pirkti, kad man butu ramiau laukti, tai nuejau i dusa. Jis gryzo, ikiso galva i vonia issisiepes, kad jau nupirkau. Isienu is vonios, o tas tinginys ten i tris sluoksnius celofano ivyniotas, lupu lupu ir vis celofanas. "Ech nu cia ir noras gali praeiti kol isvyniosiu". Brangusis pamates mano veido israiska, sako "Duok as isvyniosiu" lotuliukas.gif Ir po to beveik visa as ji ir suvalgiau biggrin.gif
Atsakyti
o man kitaip buna..taip kazko uzsimanau, kad atrodo numirsiu..ir tas dazniausiai vakare.pries namus maxima:)tai vyras lekia nupirkti, dar prigriebia konors, kad nereiktu vel eiti..aisku kol grizta praeina koks 15 min...o su jomis ir mano norai:))))
tai stengiuosi bent paragauti, kad neisizeistu ir kita karta visgi vel nueitu..kas ten zino, o gal kita kart noras nepraeis biggrin.gif bet dazniausiai praeina:))))
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 27, 10:04)
Gerai prie linksmesniu temu gryztant papasakosiu vakarykscius savo nesciosios norus  biggrin.gif Rode per TV kai daro tingini ir as jo taip uzsimaniau, kad net pilva grauzti pradejo. Ir sakau brangiausiajam "noriu tinginio", tas ziuri i mane akis isputes "TU NORI PYRAGO?" (nes kazkaip ant saldumynu manes netrauke iki vakar) Sakau "aha noriu" .Tas sako "Tai dabar reikia eiti pirkti?" aha sakau. Nu jis isvare pirkti, kad man butu ramiau laukti, tai nuejau i dusa. Jis gryzo, ikiso galva i vonia issisiepes, kad jau nupirkau. Isienu is vonios, o tas tinginys ten i tris sluoksnius celofano ivyniotas, lupu lupu ir vis celofanas. "Ech nu cia ir noras gali praeiti kol isvyniosiu". Brangusis pamates mano veido israiska, sako "Duok as isvyniosiu" lotuliukas.gif Ir po to beveik visa as ji ir suvalgiau  biggrin.gif

Labas rytas mirksiukas.gif
as irgi vakar pamaciau ta pati tingini kaip per TV gamina ir taip uzsinorejau... doh.gif vaziuodama pas drauge nusipirkau produktu ir vakare as ji pasigaminau. MB labai stebejosi, nes nuo pat nestuke.gif pradzios i saldumynus negaliu net ziureti biggrin.gif
Tai šiandien ryte issitraukiau as ta tingini is saldytuvo ir didelis mano noras buvo jau dinges, vos viena maza gabalika suvalgiau biggrin.gif siandien jo jau nebenoriu schmoll.gif
ech keisti tie musu nestuke.gif norai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.za @ 2009 08 26, 21:06)
sveikos mergaites smile.gif  noreciau prisijungti prie jusu.. 4u.gif

sveika mirksiukas.gif

QUOTE(aroonele @ 2009 08 27, 06:16)
Sveika prisijungus  4u.gif
Labas rytas visom.
A pas mus vienodai su tom algom, matot pacios kas su pedagogais daro musu lietuvelej, nebeimu i galva, nervinsiuos ar ne vis tiek nieko nepakeisiu, uztai geriau leliuka pasaugosiu. va ryt einam pas daktaryte, tai gal jau pasakys ka mes cia turesim  wub.gif  laukiu nesulaukiu
Geros dieneles visom  thumbup.gif

sekmes pasimatyme wub.gif lauksim naujienu 4u.gif

QUOTE(xxsxx @ 2009 08 27, 07:07)

Ar mano perliukui viskas gerai?.... Labai bijau....  angel_sadangel.gif

nejuokauk mergyt. tiesiai i ligonine keliauk! daktarai paziures, gali ir paguldyti.
Papildyta:
QUOTE(Ieva 87 @ 2009 08 27, 08:17)
Labas rytas  mirksiukas.gif
as irgi vakar pamaciau ta pati tingini kaip per TV gamina ir taip uzsinorejau... doh.gif vaziuodama pas drauge nusipirkau produktu ir vakare as ji pasigaminau. MB labai stebejosi, nes nuo pat  nestuke.gif pradzios i saldumynus negaliu net ziureti  biggrin.gif
Tai šiandien ryte issitraukiau as ta tingini is saldytuvo ir didelis mano noras buvo jau dinges, vos viena maza gabalika suvalgiau  biggrin.gif siandien jo jau nebenoriu  schmoll.gif
ech keisti tie musu  nestuke.gif norai  blush2.gif

dar kalbant apie norus, tai as beprotiskai agurkus valgyt pradejau su grietine biggrin.gif jau tris dienas is eiles vyras klausdavo ka parnest, sakau agurku lotuliukas.gif
Atsakyti