Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas -3 dalis-

Sveikutes,

Man tai vakar akis ziurejo
Tai visa diena negalejau prisijungti prie jusu, nes buvau kaip vampyras - sviesos bijojau, nes buvo vyzdziai isplesti...

As tai dar kol kas i savo senuosius rubus ilendu, bet jau pradeda spausti, teks kazka galvoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTE24 @ 2009 08 26, 14:39)
Sveikutes,

Man tai vakar akis ziurejo
Tai visa diena negalejau prisijungti prie jusu, nes buvau kaip vampyras - sviesos bijojau, nes buvo vyzdziai isplesti...

As tai dar kol kas i savo senuosius rubus ilendu, bet jau pradeda spausti, teks kazka galvoti ax.gif

Joa, akių dugno tyrimas žiauriai "malonus" procesas...
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 08 26, 14:36)
O jūs tikros tuo? Nes jeigu taip, tai kaip tik šian einu pas ginę, paprašysiu pažymos...Bet nelabai tikiu smile.gif Tiesiog tik gal padarys taip kaip ankščiau su pakeltom algom - skirtumą nėštukė grąžindavo, o po to sodra jau mokėdavo pagal padidintą algą... Tai man nepadidins, o tipo nesumažins doh.gif  doh.gif  Va ir sukūriau savo vaikui užtikrintą ateitį... vis atrodė dar ne, dar biški ne.....

Gi sakau pagal istatymus atleisti is darbo negali, bet jei visoje imoneje algas mazina, tai nestuke ne isimtis. O pazyma gali paprasyti, nes jeigu pagrasins atleisti, galesi pakisti po nosim
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 08 26, 14:40)
Joa, akių dugno tyrimas žiauriai "malonus" procesas...

Joa, sedziu masinoj, veza maniskis namo, o as kaip vaikas akis uzsidengusi zliumbiu, tai vyras liko nesuprates... Bet po to pasistenge kuo greiciau pristatyti namo...
Atsakyti
QUOTE(Gabii__ @ 2009 08 26, 11:47)
taip jei mazina etatus ir esi nescia, taves atleisti negali.
O pas mus irgi svente...siandien jauciu jau tikrus judesius, net rankos nepridejus..sedziu rasau, ir spardosi biggrin.gif kaip fainaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
Tik va viena bloga zinia, teks siandien leistis i kelniu paieskas...nevalgius dar siaip ne taip uzsisega dzinsai, bet paval;gius viskas...ir sitaip pasikeite per nakti..siaubiakas...o dar didesnis siaubas, kad man rasti kelnes yra be sansu...nesioju xs dydi kelnes..o tos nestukines visos uzdidintos, nzn kuo siandien baigsis apsipirkimas, jauciu, kaip visada issiverksiu, susinervinsiu ir toliau bandysiu spraustis i senus..\
laukiu kol orai atsals, vel soksiu i suknytes megztas, sijonukus...tie bent tinka..bet vasarini pirkt enstukini butu nesamone...tai vat tiek pas mus naujienu:)

Gaila, kad ne Vilnietė esi, Gariūnai tolokai...aš visas parduotuves apėjau, visos pačios mažiausios kelnės ten man kaip balionai buvo doh.gif Jau išdidina tuos drabužius nėščioms kažaip be proto blink.gif Tai mane kas kartą išeinant iš namų nervas imdavo, nes vienas tympas teturėjau, kitos kelnės jau spaudė per pilvuką, nors pliku užpakaliu eik kai vėsiau ir su suknutėm šalta doh.gif tad nusipirkau pora kelnių dėvėtų blink.gif , iš Vokietijos, pavyko mažo dydžio prisimatuot, o tada į Gariūnus nuvažiavau, ten bent keli nėščiųjų drabužių skyriai, dydžių įvairių įvairiausių, net ir visai smulkioms thumbup.gif Tai nužiebiau kombinezoną velvetinį, bus rudeniui bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tikriausiai pasiimsiu kokius dzinsus šonuose prakirpsiu ir įsisiūsiu gumas, draugike viena taip darė, visai neblogai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 08 26, 15:20)
Gaila, kad ne Vilnietė esi, Gariūnai tolokai...aš visas parduotuves apėjau, visos pačios mažiausios kelnės ten man kaip balionai buvo  doh.gif Jau išdidina tuos drabužius nėščioms kažaip be proto  blink.gif Tai mane kas kartą išeinant iš namų nervas imdavo, nes vienas tympas teturėjau, kitos kelnės jau spaudė per pilvuką, nors pliku užpakaliu eik kai vėsiau ir su suknutėm šalta  doh.gif tad nusipirkau pora kelnių dėvėtų blink.gif , iš Vokietijos, pavyko mažo dydžio prisimatuot, o tada į Gariūnus nuvažiavau, ten bent keli nėščiųjų drabužių skyriai, dydžių įvairių įvairiausių, net ir visai smulkioms  thumbup.gif Tai nužiebiau kombinezoną velvetinį, bus rudeniui bigsmile.gif

Siaip tas pats kas gariunuose, tas Kaune bazeje..(ten kas savaite bunu..), siandien pervaziavau, bet jau dzinsu baisumas:)))) doh.gif tai nutariau suvaryti galutinai savo megstamus..nesiu pas siuveja, akd sonus kirptu ir gumas itaisytu..ir istemsiu..as siaip megstu sijonus sukneles..su sijonais problemu nera siaip tais spec..tinka kiek matavausi...tai i tokius soksiu ir atnesiosiu..bet kelniu nors vienu reikia, tai is situ kazka padarysim...o siaip rudeni ir pavasari, ziema daznai soku i suknytes ir sijonus...man labiausiai patinka.uzsidedi kokais ryskias fainas kad ir storesnes pedkelnes ir super, niekas nespaudzia...pas mane apatine dalis , ypac kojos kudos, tai su sijonais daug geriau atrodau, nei su kelnem.

man visi sake kad pilvas islys per nakti..netikejau..bet istikro..dabar puciuosi visa diena..besimatuojant rubus pamaciau kaip apsikeite pilvas:)anksciau buvo igriuves i vidu, prie nugaros prilipes, tai dabar kaip su gelbejimo ratu atrodau biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mergaites smile.gif noreciau prisijungti prie jusu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.za @ 2009 08 26, 23:06)
sveikos mergaites smile.gif  noreciau prisijungti prie jusu.. 4u.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif Pasakok greit kuo daugiau apie save biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 08 26, 22:12)
Sveika prisijungusi  4u.gif Pasakok greit kuo daugiau apie save  biggrin.gif

na kad kolkas neturiu labai ka papasakoti ax.gif rugsejo 2 eisiu pas gine, tai tada jau prisiduosiu biggrin.gif nesenai gryzau i Lt o toj saly kur buvau jokiu tyrimu nedaro tik echo doh.gif tai zinau tik tiek kiek parase info verysad.gif ryt eisiu jau pas seimos tai gal ka pasakys ir..o siaip leliukas pirmas tai esu visiskai "zalia" rolleyes.gif
Atsakyti
Sveika prisijungus 4u.gif
Labas rytas visom.
A pas mus vienodai su tom algom, matot pacios kas su pedagogais daro musu lietuvelej, nebeimu i galva, nervinsiuos ar ne vis tiek nieko nepakeisiu, uztai geriau leliuka pasaugosiu. va ryt einam pas daktaryte, tai gal jau pasakys ka mes cia turesim wub.gif laukiu nesulaukiu
Geros dieneles visom thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas ir naujokei sveika prisijungus 4u.gif
Atsakyti