QUOTE(Gabii__ @ 2009 08 26, 11:47)
taip jei mazina etatus ir esi nescia, taves atleisti negali.
O pas mus irgi svente...siandien jauciu jau tikrus judesius, net rankos nepridejus..sedziu rasau, ir spardosi

kaip fainaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)
Tik va viena bloga zinia, teks siandien leistis i kelniu paieskas...nevalgius dar siaip ne taip uzsisega dzinsai, bet paval;gius viskas...ir sitaip pasikeite per nakti..siaubiakas...o dar didesnis siaubas, kad man rasti kelnes yra be sansu...nesioju xs dydi kelnes..o tos nestukines visos uzdidintos, nzn kuo siandien baigsis apsipirkimas, jauciu, kaip visada issiverksiu, susinervinsiu ir toliau bandysiu spraustis i senus..\
laukiu kol orai atsals, vel soksiu i suknytes megztas, sijonukus...tie bent tinka..bet vasarini pirkt enstukini butu nesamone...tai vat tiek pas mus naujienu:)
Gaila, kad ne Vilnietė esi, Gariūnai tolokai...aš visas parduotuves apėjau, visos pačios mažiausios kelnės ten man kaip balionai buvo

Jau išdidina tuos drabužius nėščioms kažaip be proto

Tai mane kas kartą išeinant iš namų nervas imdavo, nes vienas tympas teturėjau, kitos kelnės jau spaudė per pilvuką, nors pliku užpakaliu eik kai vėsiau ir su suknutėm šalta

tad nusipirkau pora kelnių dėvėtų

, iš Vokietijos, pavyko mažo dydžio prisimatuot, o tada į Gariūnus nuvažiavau, ten bent keli nėščiųjų drabužių skyriai, dydžių įvairių įvairiausių, net ir visai smulkioms

Tai nužiebiau kombinezoną velvetinį, bus rudeniui