Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas -3 dalis-

Labas rytas 4u.gif as siandien ankstyva, nesimiega, ruosiuosi i pasimatyma su savo leliuku wub.gif

vakar pasiskaiciau jusu postus apie alu, tai taip uzsimaniau bigsmile.gif skambinu vyrui , sakau parnesk D'Light'o biggrin.gif o kai parnese jau noras buvo praejes doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas pijokes drinks_cheers.gif tfu tai yra busimos mamos biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Viena is pijokiu prisistate lotuliukas.gif
O beje ir nepijoke, nes vakar kai vyrui pasakiau kad alaus noriu, tai alkoholike isvadino ir nepirko verysad.gif Sakau dabar tave peles uzpuls ir sues gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTE24 @ 2009 08 28, 10:01)
Labas rytas  4u.gif

Viena is pijokiu prisistate  lotuliukas.gif
O beje ir nepijoke, nes vakar kai vyrui pasakiau kad alaus noriu, tai alkoholike isvadino ir nepirko verysad.gif  Sakau dabar tave peles uzpuls ir sues gun_rifle.gif

Peles uzpuls biggrin.gif Nepamirsai kad jis su tavim gyvena, vadinas ir tau teks su pelem kovoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 28, 10:11)
Peles uzpuls  biggrin.gif Nepamirsai kad jis su tavim gyvena, vadinas ir tau teks su pelem kovoti  biggrin.gif

Tikiuosi nesciu nepuola lotuliukas.gif
Teks i kita kambari kraustytis, kad apsisaugot drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LINUTE24: 28 rugpjūčio 2009 - 09:19
QUOTE(LINUTE24 @ 2009 08 28, 10:19)
Tikiuosi nesciu nepuola  lotuliukas.gif
Teks i kita kambari kraustytis, kad apsisaugot  drinks_cheers.gif

A kitos pijokes pagirioja siandien ? biggrin.gif
Atsakyti
Aš būna alučio pagurkšnoju šiek tiek, kai vyras butelaitį atsidaro ax.gif Nes jau taip norisi doh.gif Iki nėštumo niekad man jo nesinorėdavo, o dabar gerčiau ir gerčiau...Dar vyno balto užsimanau ax.gif pamenu vasarą nuvažiavau pas draugę į sodą, o ji klausia, ar alaus gersiu, sakau ne ne, juk negalima. O ten kaimynka moteriškė prie tvoros kapstosi, padori, ir sako - išgerk, vaikeli, nebijok, manieji abu ant alaus auginti biggrin.gif Pamenu taip nuoširdžiai prajuokino ir išgėriau truputį tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 08 28, 10:33)
Aš būna alučio pagurkšnoju šiek tiek, kai vyras butelaitį atsidaro ax.gif Nes jau taip norisi doh.gif Iki nėštumo niekad man jo nesinorėdavo, o dabar gerčiau ir gerčiau...Dar vyno balto užsimanau  ax.gif pamenu vasarą nuvažiavau pas draugę į sodą, o ji klausia, ar alaus gersiu, sakau ne ne, juk negalima. O ten kaimynka moteriškė prie tvoros kapstosi, padori, ir sako - išgerk, vaikeli, nebijok, manieji abu ant alaus auginti  biggrin.gif Pamenu taip nuoširdžiai prajuokino ir išgėriau truputį  tongue.gif

Va taip ir uzsikabinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 28, 11:42)
Va taip ir uzsikabinai  biggrin.gif

jau tos priklausomybės doh.gif Įkliūt lengva, o atsikratyt sunku biggrin.gif
Atsakyti
Priplepėjot ir aš užsimaniau alaus blush2.gif doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(MissChangy @ 2009 08 28, 11:48)
Priplepėjot ir aš užsimaniau alaus blush2.gif  doh.gif ...

toks pokalbio tikslas- kuo daugiau įklampint biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mergaites.o as tai siandien popiet vaziuosiu i gero vyno parduotuve.turi atvezti siandien naturalaus sidro, jis mazai gazuotas ir 2%, tai siandien vakare pagurksnosiu, nes siaubingai noriu..noriu jau visa savaite, bet nebuvo, tai siandien leksiu stimgalviais pirkti:)))))
Atsakyti