Nu man tai obuoliai ir namines obuoliu sultys eina. Parsiveziau is tevu 5 litrus, tai per savaite isgeriau. Ir dar kai sakiau pasimsiu, tai mama klause "Ar tikrai tu jas gersi?" O jau eina brangusis i parduotuve, tai neklauses obuoliu pajama
Dar vakar pasidariau vandens su citrina ir sau skaniai geriu, brangusis irgi galvoja cia skanu labai ir paragavo, o as jau ziuriu i reakcija. Matau tik susirauke ir nusipurte
O as dar specialiai sakau "Aha labai skanu "
o as labai noriu kriausiu ir obuoliu, bet negaliu valgyti..taip pucia pilva, kad net pajudeti paskui nebegaliu
o si ryta man kazkaip negera paliko, kai atidariau saldytuva ir uzuodziau vakaryksti bulviu pyraga ir padaza, kuris yra su cesnaku.. net sutase 
Papildyta:
o mane ant bananu patrauke
Papildyta:
QUOTE(milagrosa @ 2009 08 27, 08:25)
dar kalbant apie norus, tai as beprotiskai agurkus valgyt pradejau su grietine
jau tris dienas is eiles vyras klausdavo ka parnest, sakau agurku 
o mane ant bananu patrauke
Labas rytas,
vakar buvau pas ginę, žiūri ji su echo ir sako - žinai, matau du
O jo galvoju... Padarė vaginalinį, pasirodo ten tik trynio maišelis toliau nuo lialiuko atsiskyręs, nei įprastai būna. Jau ko ko, o dvynių tikrai nenoriu
Atrodo, viskas gerai, vystosi, savaitę vėluoja pagal mėnesinių datą, tai ne aštunta o septinta savaitė tik eina... ech kaip ilgai dar....
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 08 27, 09:50)
Labas rytas,
O jo galvoju... Padarė vaginalinį, pasirodo ten tik trynio maišelis toliau nuo lialiuko atsiskyręs, nei įprastai būna. Jau ko ko, o dvynių tikrai nenoriu
Atrodo, viskas gerai, vystosi, savaitę vėluoja pagal mėnesinių datą, tai ne aštunta o septinta savaitė tik eina... ech kaip ilgai dar.... 
O kodel nenori dvynuku ?
Papildyta:
QUOTE(lvingelyte @ 2009 08 27, 09:44)
o si ryta man kazkaip negera paliko, kai atidariau saldytuva ir uzuodziau vakaryksti bulviu pyraga ir padaza, kuris yra su cesnaku.. net sutase 
Aha maniskis vakar svogunu prisivalge ir kai gryzau is darbo lenda buciuotis, o mane tas kvapas net nupurto. Tai paskui visa vakara tik lenda buciuotis, sakau su svogunais nesibuciuoju
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 08 27, 08:50)
Labas rytas,
o kodel nenori dvynuku?
wow man tai laimes butu buve jei du
QUOTE(milagrosa @ 2009 08 27, 10:51)
o kodel nenori dvynuku?
tiesa pasakius kazkaip nustebau kad vienas
visad galvojau kad 2 bus 
A jūs visai pasiutot, bent pagalvojat kaip abu vienu metu auginti?
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 08 27, 10:56)
Vienu metu abu rėkia.. Čia jau reikia turėt mamytes ir močiutes šalia. O finansiškai... nu ne, ačiū. Aš dar nežinau kaip su tuo vienu susitvarkysiu 
Nu ir kas parekia ir ka ? mes su broliu pametinukai, tai jei vienas mamai ant ranku, tai ir kitam butinai reikia ir nieko uzaugom abu ir mama nesiskunde niekad kad jai sunku buvo
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 27, 10:59)
Nu ir kas parekia ir ka ? mes su broliu pametinukai, tai jei vienas mamai ant ranku, tai ir kitam butinai reikia ir nieko uzaugom abu ir mama nesiskunde niekad kad jai sunku buvo
nereikia islepti per daug
O vienu metu tai kad uzaugini vienu metu tai tas pats rekimas naktimis ir panasiai
O finansiskai, tai buna tiek tu drabuziu atiduoda ir priperka mociutes ir panasiai, kad ju vienas nesunesioja 
Na, aš girdėjusi kitokių istorijų ir turiu kitokią nuomonę. Mano draugė savo lialiaus iš rankų negali paleist, tai viena problema tai kita... O iš kur tų rankų tokiu atveju dvyniams traukti? Pavydžiu jaunatviško maksimalizmo
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 08 27, 11:18)
Na, aš girdėjusi kitokių istorijų ir turiu kitokią nuomonę. Mano draugė savo lialiaus iš rankų negali paleist, tai viena problema tai kita... O iš kur tų rankų tokiu atveju dvyniams traukti? Pavydžiu jaunatviško maksimalizmo 
Nu ne tokia as ir jauna, bet tik zinau kad vaikams reikia daug jegu ir kantrybes, bet kad jau pasiryzti ju tureti, tai reikia mesti visus pesimizmus i sonus ir apsisarvuoti kantrybe. O girdejau is tu kur skundzias, tai joms pastoviai gyvenime viskas negerai buna ir problema, kad vaika nesiot, problema, kad vaikas verkia. Taigi cia ne lele kokia, kad paguldei ant sofos ir tylu ramu nei jokio garselio
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 08 27, 09:56)
Vienu metu abu rėkia.. Čia jau reikia turėt mamytes ir močiutes šalia. O finansiškai... nu ne, ačiū. Aš dar nežinau kaip su tuo vienu susitvarkysiu 
kaip viena taip ir du auginciau