Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas -3 dalis-

Labas rytelis!
Nu aš irgi dvynukų nenorėčiau biggrin.gif . Košmaras kažkoks doh.gif . O jeigu dar trynukai tai išvis tik nusišaut verysad.gif .. Konkuracija gi tarp vaikų būtų. O ir finansai unsure.gif .. Dvigubai nešiot, skalbt, žiūrėt, išklausyt, pamokyt, dirbt (sakykim jeigu ant sienų „piešia” tai kur viena, o kur du?) ...

Ašku, jeigu gimtų mylėčiau ir auginčiau, bet šiaip tai iš esmės nenoriu aš dvynių rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(MissChangy @ 2009 08 27, 11:29)
Labas rytelis!
Nu aš irgi dvynukų nenorėčiau  biggrin.gif . Košmaras kažkoks  doh.gif . O jeigu dar trynukai tai išvis tik nusišaut  verysad.gif .. Konkuracija gi tarp vaikų būtų. O ir finansai  unsure.gif .. Dvigubai nešiot, skalbt, žiūrėt, išklausyt, pamokyt, dirbt (sakykim jeigu ant sienų „piešia” tai kur viena, o kur du?) ...

Ašku, jeigu gimtų mylėčiau ir auginčiau, bet šiaip tai iš esmės nenoriu aš dvynių  rolleyes.gif .

NU tai papies ant sienu abu iskarto ir po to vienu metu remonta padarysi biggrin.gif O kai vienas papies, po to uzsimanysit antro, antras papies, dar trecio uzsimanysit, tai trecias papies biggrin.gif O ka vieno skalbsi, tai dvieju isskalbsi smile.gif tikrai nemanau kad rankom siais laikais skalbia mirksiukas.gif O Konkurencija tarp vaiku ,tai cia tik manau uzgrudinimas gyvenime mirksiukas.gif
Va viena pazystama turi 2 metu ir uzsimane antro ir ka ? gime 2 mergytes biggrin.gif tai isviso trys vaikai, bet ji is to problemos nedaro. Dziaugias ir tiek biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Apelsinka: 27 rugpjūčio 2009 - 11:04
Kiek ko turim tuo ir dziaugiames thumbup.gif
isvada ax.gif
Atsakyti
oi jus cia apie dvynukus snekat,as asmeniskai ir nenoriu.. schmoll.gif kazakip manau tikrai sunku, kaip pirmam kartui tai vienas lelius pats tas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agne.za @ 2009 08 27, 11:29)
oi jus cia apie dvynukus snekat,as asmeniskai ir nenoriu.. schmoll.gif  kazakip manau tikrai sunku, kaip pirmam kartui tai vienas lelius pats tas smile.gif

o man kazkaip atrodo faina ax.gif
aisku sunkiau, ir vargelio daugiau... bet nera kad labai nenoreciau smile.gif
Atsakyti
jei dvynukų laukčiaus tai džiaugčiaus, bet vieno laukiuos ir dar labiau džiaugiuos biggrin.gif Turiu draugę, kuri šiuo metu dvynių laukiasi, tai matau nuolatinį pavyzdį šalia, koks didžiulis krūvis moters orgnizmui, ji jau dabar būdama septynių mėnesių turi pilvą kaip devynių, negana to dvigubai platesnį, viską jai skauda unsure.gif Na kaip sakoma, jei būtų lemta tai lemta, bet šiaip jau geriau po vieną du kartus biggrin.gif Kad neprisišnekėt čia, nes vyro senelis taigi iš dvynių blink.gif biggrin.gif

Aš šiandi lėkiau į Antakalnio klinikas visa sunerimus unsure.gif Vakar visą dieną, per naktį ir ryte nejaučiau judesių vaiko unsure.gif Ir taip ir taip kraipydavaus, niekaip neišjudinau. Tai padarė vaiko kardiogramą, kvėpavimą patikrino, echoskopiją padarė, nuramino, kad viskas gerai thumbup.gif Tiesiog užėjus ramybės fazė smile.gif Bet išsigandus tai kaži kaip buvau, vietos neradau doh.gif
Atsakyti
Per visas atostogas nebuvau kompiuterio isijungus- tinginiavau biggrin.gif O jus ziuriu darbscios ir plepios bitutes 4u.gif Tiek daug prikalbejote, pridiskutavote... Net trecia tema pradejoe. Kaip laikotes? Kaip jusu vaikiukai? nestuke.gif
Atsakyti
Vis dėl to nenorėčiau dvynukų blush2.gif . AUginčiau ir mylėčiau, džiaugčiaus ir laukčiau, bet per didelis man krūvis būtų doh.gif .

Pilvą pučia man žiauriai verysad.gif ...
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
kalbant apie dvynukus tai girdejau kad kzakur buvo toks atvejis kad moteris tik per gimdyma suzinojo kad pas ja dvynukai,pagimde viena, o gydytojai sako dar vienas tuoj bus mirksiukas.gif smile.gif isivaizduojat koks sokas jai buvo tada doh.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Senokai jau buvau uzsukusi, tiksliau uzsuku as cia kasdien, bet nevisada turiu laiko parasyti blush2.gif Nes negaliu jau kaip atsibodo tie darbai, o ju tik daugeja, o ne mazeja unsure.gif

Ziuriu apie dvynukus snekat
As tai nenoreciau schmoll.gif o dar ypac pirmuju doh.gif bet jei jau butu tai is karto susirinkciau visus daiktus ir pas mama gyvent varyciau, nes su vienu nemokeciau elgtis, o cia du rekia doh.gif Aisku auginimas vienas, bet manau kai jau jie paaugtu tai net kalbos nebutu apie trecia vaika ax.gif

As tai siandien darbe sedziu ir tiesiog svajoju apie alaus gurksniuka blush2.gif
Net dabar seiles bega... Reiks tikriausiai lekiant namo uzsuk i parduotuve ir nusipirkt, tik idomu kaip vyras sureaguos, jis pas mane PRIES visokius alkoholinius gerimus rolleyes.gif bet sakysiu cia ne as o vaikas nori ax.gif
Atsakyti
Čia žiūriu ne mane vieną ant alaus traukia thumbup.gif dar delight man labai gerai sueina blush2.gif
Atsakyti
As nestumo pradzioj buvau labai vyno uzsinorejus, tai nusipirkau buteli pamenu ir neturiu su kuo gert, tai kol susiradau kompanija, tai berods savaite praejo, bet ta taure kaip dabar pamenu taip skaniai isgeriau po biskiuka, o daugiau tai schmoll.gif
Atsakyti