Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas -3 dalis-

ar issirinkai?nuomuojies ar perki?
tai jo as ir sakau tema baigiam..tad jis trenkia durim ir zinua kad butinai gris paroves.. schmoll.gif
va tada ar labiau siuntu..
nu zodziu snd kalbejom tai kazkoks kitoks
nebereke ant manes tik klause kaip jauciuos ir tiek ir kad jam vienodai unku kaip ir man..ir sake neprisigalvot nesamoniu,kad jis del musu ten sedi dabar nestuke.gif
Atsakyti
Merginos, kaip pas Jus su vitaminais? g.gif Man gydytoja liepia gerti vitaminus nėščioms, dar plius atskirai magnį, kalcį ir geležį išrašė. Pagalvojau, ar nebus per daug tų vitaminų, nes kažkokiom dozėm jų visų yra vitaminuose nėščioms, o čia dabar dar atskirai juos visus, ar neperdozuosiu, nepakenks vaikučiui? unsure.gif Aš pagalvojau, kad gal gersiu magnį, kalcį ir geležį vienu metu, o vitaminų nėščioms nevartosiu tuo metu, nes visai nesinori perdozuot unsure.gif iš kitos pusės gydytoja išrašė, tai jai geriau žinot rolleyes.gif Kaip Jūs, ar Jums irgi tiek visko prirašiusios gydytojos gerti? g.gif Gal žinot kokių teorijų, kaip su tais vitaminais, jie kaip bebūtų yra sintetiniai, ar geriau jų mažiau, ar daugiau? rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutės visos nestuke.gif , seniai berašiau, nes per darbus ir mokslus baigiu galą gaut doh.gif
Jei ne vėlu tai kitoj temoj įrašykit ir mane:
gimdyt turiu 2010 sausio 25, esu iš Mažeikių, nors šiandien einu ant echo, gal patikslins gimdymo datą?
Merginos, kaip pas Jus su vitaminais?  Man gydytoja liepia gerti vitaminus nėščioms, dar plius atskirai magnį, kalcį ir geležį išrašė. Pagalvojau, ar nebus per daug tų vitaminų, nes kažkokiom dozėm jų visų yra vitaminuose nėščioms, o čia dabar dar atskirai juos visus, ar neperdozuosiu, nepakenks vaikučiui?  Aš pagalvojau, kad gal gersiu magnį, kalcį ir geležį vienu metu, o vitaminų nėščioms nevartosiu tuo metu, nes visai nesinori perdozuot  iš kitos pusės gydytoja išrašė, tai jai geriau žinot  Kaip Jūs, ar Jums irgi tiek visko prirašiusios gydytojos gerti?  Gal žinot kokių teorijų, kaip su tais vitaminais, jie kaip bebūtų yra sintetiniai, ar geriau jų mažiau, ar daugiau? 

Dėl vitaminų, tai žinau tik tiek kad reikia kalcį ir magnį papildomai su nėščiųjų vitaminais gerti nuo 6 mėn. Sužinojau iš dviejų draugių, kurios jau po 2 lelytes turi smile.gif , joms daktarai pasakė.
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 08 19, 21:19)
ar issirinkai?nuomuojies ar perki?
tai jo as ir sakau tema baigiam..tad jis trenkia durim ir zinua kad butinai gris paroves.. schmoll.gif
va tada ar labiau siuntu..
nu zodziu snd kalbejom tai kazkoks kitoks
nebereke ant manes tik klause kaip jauciuos ir tiek ir kad jam vienodai unku kaip ir man..ir sake neprisigalvot nesamoniu,kad jis del musu ten sedi dabar nestuke.gif

Aha issirinkau viena tokia kuklia smile.gif silkine su svarovskio kristalais (po to man ta pardaveja pasake lotuliukas.gif kad ten kristalai ) ir juokemes su mama kad cai gausis prabangiai biggrin.gif Nuomuosiuos, nes kazkaip jei rinktis pirkti , tau jauciu ant saves nerasciau, o po to reiktu pardavineti ir panasiai. Tai maziau rupesciu bus isinuomot.

Nu va su vyru sakiau, kad jie tokie. beje kas tavo vyras pagal zodiaka ? siaip klausiu, nes galima ir netiketi zenklais, bet kai kurie zenklai labai nuotaiku zmones ir taikytis nenori. As tai dabar del tu vestuciu nervas jama, tai vos ne kasdien gincijuos su brangiuoju, ale iseinu is kambario praeina desimt minuciu ir einu taikytis smile.gif O jis kol kas atlaidziai i tai ziuri, gal galvoja kad nestumas cia taip.

O del vitaminu, tai nesciuju vitaminuos gali buti nepakankamas kiekis kalcio ir magnio, ypac jei tau pvz traukia meslungis kojas ir panasiai.
Atsakyti
labas mamytukes 4u.gif kaip siandien jauciates ? ax.gif buvau vakar pas gine ir pasake, kad mano kaklelis minsktas ir gali buti prieslaikinis gimdymas verysad.gif baisu darosi verysad.gif
Atsakyti
laba ryta 4u.gif kaip laikotes? man tai pilvuka skauda ir diena ir nakti unsure.gif tai gulineju tik unsure.gif
QUOTE(LINUTE24 @ 2009 08 19, 18:21)
As tai siandien buvau priduoti kraujuko del toksiplazmozes tyrimo, gydytoja is kart paguode, kad atsakymas tikriausiai bus teigiamas ir po antro tyrimo paaiskes kad busiu ja jau seniausiai prasirgusi. Dabar belieka laukti penktadienio, kai suzinosiu atsakymus ax.gif  Labai noreciau Kad jau buciau ja prasirgusi,  tada nereiktu bijoti del maziuko thumbup.gif

as siam tyrimui ir dar citomegalo vir. tyrimui kraujuka penktadieni atidaviau, bet atsakymu dar neturiu doh.gif neramu biski blush2.gif
Atsakyti
Manau, kad nereiketu kartu vartoti vitaminu ir nesciosioms ir papildomai dar atskiru. Geriau rinktis arba tuos arba tuos blink.gif Vis del to jie sintetiniai juk.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruutta @ 2009 08 20, 00:13)
Merginos, kaip pas Jus su vitaminais?  g.gif Man gydytoja liepia gerti vitaminus nėščioms, dar plius atskirai magnį, kalcį ir geležį išrašė. Pagalvojau, ar nebus per daug tų vitaminų, nes kažkokiom dozėm jų visų yra vitaminuose nėščioms, o čia dabar dar atskirai juos visus, ar neperdozuosiu, nepakenks vaikučiui?  unsure.gif Aš pagalvojau, kad gal gersiu magnį, kalcį ir geležį  vienu metu, o vitaminų nėščioms nevartosiu tuo metu, nes visai nesinori perdozuot  unsure.gif iš kitos pusės gydytoja išrašė, tai jai geriau žinot   rolleyes.gif Kaip Jūs, ar Jums irgi tiek visko prirašiusios gydytojos gerti?  g.gif Gal žinot kokių teorijų, kaip su tais vitaminais, jie kaip bebūtų yra sintetiniai, ar geriau jų mažiau, ar daugiau?  rolleyes.gif

Aš vitaminų negeriu ax.gif tik kalcį, nes mano dantys silpni, bijau kad nepamesčiau biggrin.gif , o visų kitų vitaminų stengiuosi gauti per vaisius ir daržoves rolleyes.gif Pažįstama akušerė sakė, kad nuo tų visų vitaminų irgi gali atsirasti visokios alergijos mažiukams doh.gif bet čia turbūt kiek žmonių tiek ir nuomonių ax.gif ai tiesa, iki 12 savaitės gėriau folio rūgštį, o dabar dar ginė ir geležies išrašė, nes kraujas pasilpęs doh.gif bet turbūt nuo to, kad mėsos visai nevalgau blush2.gif vyras pyksta, sako padarysi vaiką vegetaru biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vai2lia: 20 rugpjūčio 2009 - 09:18
QUOTE(vai2lia @ 2009 08 20, 10:13)
Aš vitaminų negeriu  ax.gif tik kalcį, nes mano dantys silpni, bijau kad nepamesčiau, o visų kitų vitaminų stengiuosi gauti per vaisius ir daržoves rolleyes.gif Pažįstama akušerė sakė, kad nuo tų visų vitaminų irgi gali atsirasti visokios elergijos mažiukams doh.gif bet čia turbūt kiek žmonių tiek ir nuomonių ax.gif  ai tiesa, iki 12 savaitės gėriau folio rūgštį, o dabar dar ginė ir geležies išrašė, nes kraujas pasilpęs doh.gif bet turbūt nuo to, kad mėsos visai nevalgau blush2.gif vyras pyksta, sako padarysi vaiką vegetaru biggrin.gif

Sveikos, dėl vegeraro tai čia tikra tiesa, žinau kelis pvz kai vegetarės mamos savo vaikams mėsos negali įkišti...
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 08 20, 11:17)
Sveikos, dėl vegeraro tai čia tikra tiesa, žinau kelis pvz kai vegetarės mamos savo vaikams mėsos negali įkišti...

Jetus tikiuosi neprisižaisiu doh.gif šiaip neesu vegetarė, bet visą nėštumą negaliu pažiūrėti į mėsą doh.gif nepykina, bet visiškai nesinori ax.gif
Atsakyti
QUOTE(totti @ 2009 08 20, 10:33)
labas mamytukes  4u.gif  kaip siandien jauciates ?  ax.gif  buvau vakar pas gine ir pasake, kad mano kaklelis minsktas ir gali buti prieslaikinis gimdymas  verysad.gif  baisu darosi  verysad.gif

Na bet gydytoja ir pasakė - gali būti doh.gif Mano supratimu tai arba jis gresia ir reikia pvz į ligoninę guldyti bei stebėti,arba jis negresia ir tiesiog toliau ramiai vaikelį nešioti g.gif Ką reiškia pasakymas gali būti priešlaikinis? Jeigu tokį įtartų tai manau lengvai namo neišleistų laukti ar pasiseks, ar nepasiseks doh.gif Manau, kad persūdė...O šiaip geriau sėsk, nuvažiuok į ligoninę ir tegu ten pasako savo nuomonę, jei gresia, tai tegu imasi priemonių ir jei reikia gulimam rėžime išlaiko iki galo, kad ir ligoninėj 4u.gif O ne namo paleidžia su ramunėlės žiedu lapelių pešiojimui doh.gif Dar reikia Tau palaikyti mažiuką bent pora savaičių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2lia @ 2009 08 20, 10:20)
Jetus tikiuosi neprisižaisiu doh.gif šiaip neesu vegetarė, bet visą nėštumą negaliu pažiūrėti į mėsą doh.gif nepykina, bet visiškai nesinori ax.gif

Nu i daug ka negali paziureti, bet zinok kad REIKIA mirksiukas.gif as irgi valgyt kartais visai nenoriu, bet tiap po maziuka kasniuka bandau sugrusti nes zinau kad reikia smile.gif

O del vitaminu, jauciu mes kalbetis galim iki pazaliavimo, bet kiekviena gydytoja sakys skirtingai, kaip ir kiekvienai nesciajai tu vitaminu reikia daugiau, kitai maziau mirksiukas.gif
Atsakyti