Sveikutes,
na nusprendziau ir as pagaliau isilieti i jusu buri, nes iki siol tik paskaitinedavau, o dabar kai tikrai zinau kad su mumim viskas gerai, tai ir jungiuosi prie jusu. nes anksciau turejom siokiu tokiu bedu, tai laukiau vis to vizito pas gydytoja isitikinti, kaip vystomes. tai va, vakar buvau, tai matem savo lelyte, jau tikrai kokia didele atrodo (palyginus kai maciau 6 savaiciu), spurda (gydytoja sako kaip kosmonautas

). dar gydytoja rodo ir aiskina cia kojyte, rankyte, pirstukai, maniskis tik stebi visas issisiepes

ir nuotraukyte gavom dar.
ai, dar tada prisistatysiu jei i sarasiuka kas itrauks: esu is kauno, 26 metai, pagal nestumo kalendoriu numatoma gimdymo data iseina kovo 5 d., bet gydytoja sake del to, kad vasaris trumpas, tai turetu buti kovo 7 d.
beje, dar noreciau jusu pasiteirauti kaip del folio rugsties: as ja pradejau gerti tik nuo 6 savaites ir dabar mano gydytoja sake kad kaip ir pabaigti ta visa buteliuka reiketu. o su kita kalbejau, kad sako po 12 savaites folio rugsties jau nebereiketu gerti. tai dabar ir pasimetus esu. net nezinau kaip cia toliau daryti? gerti toliau ar nutraukti?
ir dar del vitaminu: cia ziuriu visom visokius vitaminus rekomendavo, o man liepe tik zuvu taukus gerti ir magni jei pilvuka kartais paskaudentu.
ir dar vienas dalykas del ko abejoju

: liepe ateiti tiktai 18 savaite. cia normalu kad tiek laiko, t.y. 6 savaites nereiks pasirodyti? ir del tyrimu liepe tik slapimo tyrima pasidaryti, o daugiau nieko. sako tavo tyrimai kraujo buvo geri (dare 6 savaite), tai kaip ir nebereikia daugiau....

o kaip jums yra: kas kiek laiko ir kokius tyrimus liepia darytis?