Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas -3 dalis-

QUOTE(vai2lia @ 2009 08 20, 11:09)
thumbup.gif Dar viena Siauliete thumbup.gif maniau kad jau viena busiu ax.gif na, demonija, jei tikslus terminas tai per mano gimtadieni gimdysi bigsmile.gif  thumbup.gif

Žinai tie terminai tai plius minus thumbup.gif sakyk o pas kokią ginę lankaisi šiauliuose? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 08 20, 09:07)
kaip atprast guleti an pilvo..niekaip negaliu..visa laik atsibundu guledama ant jo..Gal nieko nenutiks? ax.gif

man atrodo, kad nieko nenutiks... smile.gif

O ilgainiui pasidarys nebe taip patogu ant pilvo guleti, tai tada naturaliai pradesi guleti ant sono 4u.gif

man net ant nugaros guleti kazkaip nepatogu nugarai... doh.gif
Atsakyti
Ant nugaros tai jo nepatogu..man tai amzinai nugara skaudz idomu jei taip anksti skaudz tai kas bus veliau..isvis nepaeisiu g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 08 20, 11:07)
kaip atprast guleti an pilvo..niekaip negaliu..visa laik atsibundu guledama ant jo..Gal nieko nenutiks? ax.gif

Manau jog iš pradžių nieko nenutiks, o atprasi miegoti ant pilvo kai bus jau nebepatogu ant jo mėgoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 08 20, 12:07)

uzaugs pilvukas ir atprasi mirksiukas.gif sianakt taaip prastai miegojau doh.gif ant sonu nebegaliu, nes pradeda skaudeti klubus, o ant nugaros nelabai iseina doh.gif dabar jauciuosi, kaip visa nakti ant arklio jodinejusi lotuliukas.gif lotuliukas.gif taip klubus skauda, sunku net paeiti doh.gif
Papildyta:
QUOTE(demonija @ 2009 08 20, 12:11)
Žinai tie terminai tai plius minus thumbup.gif  sakyk o pas kokią ginę lankaisi šiauliuose? 4u.gif

Tai taip, retai kada i terminus pataiko rolleyes.gif mano terminas per mano mamos gimtadienį, bet jaučiu irgi nieko neišeis ax.gif aš einu pas Peršina privačiai.. thumbup.gif ginė, viską išaiškina kas neaišku thumbup.gif Pas ką tu lankaisi? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2lia @ 2009 08 20, 11:18)
Tai taip, retai kada i terminus pataiko rolleyes.gif mano terminas per mano mamos gimtadienį, bet jaučiu irgi nieko neišeis ax.gif aš einu pas Peršina privačiai..  thumbup.gif ginė, viską išaiškina kas neaišku thumbup.gif Pas ką tu lankaisi? rolleyes.gif

Aš einu pas Vaineikienę gimdymo namuose, šiaip maloni moteriške smile.gif
Atsakyti
dekui Apelsinka, vai2lia uz issklaidytas abejones mirksiukas.gif

o kas del vitaminu, tai sake visus geriausius ir reikalingiausius vitaminus siuo metu ir rudeni rasi sode ir darze mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(musiushka @ 2009 08 20, 11:07)

Nu as pazystu kuri ir 8 menesi ant pilvo miegodavo ir nieko viskas gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(demonija @ 2009 08 20, 12:21)
Aš einu pas Vaineikienę gimdymo namuose, šiaip maloni moteriške smile.gif

Na, apie tą nieko negirdėjau ax.gif vakar kalbėjau su viena pažįstama akušere, tai ji man vardino kurios geros, kurios nelabai ax.gif jau pradedu galvoti apie gimdymą, tenka domėtis viskuom blush2.gif

QUOTE(tirida @ 2009 08 20, 12:21)
dekui Apelsinka, vai2lia uz issklaidytas abejones  mirksiukas.gif

o kas del vitaminu, tai sake visus geriausius ir reikalingiausius vitaminus siuo metu ir rudeni rasi sode ir darze mirksiukas.gif

nėra už ką, kad tik padėti galėjom mirksiukas.gif 4u.gif tai, va, kol galit valgykit kuo daugiau vaisių ir daržovių, nereikės tos sintetikos gerti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2lia @ 2009 08 20, 11:18)
uzaugs pilvukas ir atprasi mirksiukas.gif sianakt taaip prastai miegojau doh.gif ant sonu nebegaliu, nes pradeda skaudeti klubus, o ant nugaros nelabai iseina doh.gif dabar jauciuosi, kaip visa nakti ant arklio jodinejusi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif taip klubus skauda, sunku net paeiti doh.gif
Papildyta:

Tai taip, retai kada i terminus pataiko rolleyes.gif mano terminas per mano mamos gimtadienį, bet jaučiu irgi nieko neišeis ax.gif aš einu pas Peršina privačiai..  thumbup.gif ginė, viską išaiškina kas neaišku thumbup.gif Pas ką tu lankaisi? rolleyes.gif

o tu nenesioji nesciosios dirzo ? siaip mano draugei irgi skaudejo klubus ir slaunis, kai uzsidejo dirza sake viskas gerai buvo
Atsakyti
Man draugė ją parekomendavo tai išties neblogai, o gal dar taip pataikysiu gimdyti per jos pamainą tai išvis pasaka būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 20, 12:27)
o tu nenesioji nesciosios dirzo ? siaip mano draugei irgi skaudejo klubus ir slaunis, kai uzsidejo dirza sake viskas gerai buvo

aš tas prilaikančias pilvą kelnes nešioju, o diržo kažkaip nenusipirkau blush2.gif ginės klausiau, sakė dar tau nereikia, nes pilvukas nedidelis, taip ir nuplaukė man tas diržas ax.gif šiaip tai manau kad nugulėjau gal tuos šonus, nes naktį pabusdavau nuo klubų skausmo, apsiversdavau ir vėl gerai smile.gif tik tas vartymasis jau užima daugiau laiko biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(demonija @ 2009 08 20, 12:29)
Man draugė ją parekomendavo tai išties neblogai, o gal dar taip pataikysiu gimdyti per jos pamainą tai išvis pasaka būtų ax.gif

Aš ir norėčiau per savo ginės pamainą gimdyt biggrin.gif bet šiaip sakė visos normalios ginės ir akušerės tik Šuklys (jei nesuklydau pavardės) sakė ne koks jei litų neduodi doh.gif jei plyšti susiūna belekaip doh.gif kaip vištą prieš kepant wacko.gif
Atsakyti