Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmasis nėštumas -3 dalis-

QUOTE(musiushka @ 2009 08 20, 11:07)
kaip atprast guleti an pilvo..niekaip negaliu..visa laik atsibundu guledama ant jo..Gal nieko nenutiks? ax.gif

Jeigu tau gerai, tu ir gulėk. Pradės vaikučiui trukdyti - įspirs, kad apsiverstum smile.gif Aš visą laiką tik ant pilvo ir miegodavau, tačiau dabar kai visą naktį pykina, o ypač ant pilvo atsigulus, tai nė minties nebėra, kad taip gulčiaus smile.gif
Atsakyti
Tiesa, gal aš biški ne į temą, bet vakar labai pikta iš maximos grįžau mad.gif o paskui jau juokas ėmė biggrin.gif turbūt visos žinot, kad mes turim tokią privilegiją maximoj kur mus aptarnauja be eilės (aišku jei nėra priešais kitų nestuke.gif ).. tai va, ziuriu mano kasoj pilna zmoniu ir nei vienos nestuke.gif ar mamytes su vaiku. na ka, galvoju, jei jau turiu tokia privilegija tai lendu be eiles, nes taip ar taip kasininke visada pasikviecia rolleyes.gif tai oj bobytes kad bambet pradejo doh.gif kasininke joms aiskina kad cia nestuke.gif kasa, o jos "musu laikais niekas nesciosios tokiu privilegiju nesuteike" sako mums sunkiau stovet eilej nei toms nestuke.gif . na as graziai bandziau paaiskint kad cia ne tik nestukiu kasa bet ir mamyciu su mazais kleckiukais, kurie verkia ir nesvarbu ar eilej stovi ar kur kitur.. tai ji man sako "tu tai patylek, ka tu isvis nusimanai" nu tada jau ir as nebetylejau... biggrin.gif is pradziu pikta pasidare, kad atsistoja i mums skirta kasa, o paskui dar ir tildo mane, o paskui jau gailesti pajutau tokiom gyvenimo nuskriaustom bobutem, nes ju laikais tokiu kasu nebuvo biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vai2lia @ 2009 08 20, 11:51)
Tiesa, gal aš biški ne į temą, bet vakar labai pikta iš maximos grįžau mad.gif o paskui jau juokas ėmė biggrin.gif  turbūt visos žinot, kad mes turim tokią privilegiją maximoj kur mus aptarnauja be eilės (aišku jei nėra priešais kitų  nestuke.gif ).. tai va, ziuriu mano kasoj pilna zmoniu ir nei vienos  nestuke.gif ar mamytes su vaiku. na ka, galvoju, jei jau turiu tokia privilegija tai lendu be eiles, nes taip ar taip kasininke visada pasikviecia rolleyes.gif tai oj bobytes kad bambet pradejo  doh.gif kasininke joms aiskina kad cia  nestuke.gif kasa, o jos "musu laikais niekas nesciosios tokiu privilegiju nesuteike" sako mums sunkiau stovet eilej nei toms  nestuke.gif . na as graziai bandziau paaiskint kad cia ne tik nestukiu kasa bet ir mamyciu su mazais kleckiukais, kurie verkia ir nesvarbu ar eilej stovi ar kur kitur.. tai ji man sako "tu tai patylek, ka tu isvis nusimanai" nu tada jau ir as nebetylejau... biggrin.gif is pradziu pikta pasidare, kad atsistoja i mums skirta kasa, o paskui dar ir tildo mane, o paskui jau gailesti pajutau tokiom gyvenimo nuskriaustom bobutem, nes ju laikais tokiu kasu nebuvo biggrin.gif  biggrin.gif

Eik tu, tos bobutės viskuo nuskriaustos, joms ir pensijos mažos ir pam param, o jeigu atkreipti dėmesį, ką jos perka...aš tokiems dalykams nelabai turiu pinigų smile.gif Nežinau, ar verta jų gailėti... gyvenu name su vienais pensininkais, tai patikėk, ko prisiklausau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juodoji_nasle @ 2009 08 20, 12:58)
Eik tu, tos bobutės viskuo nuskriaustos, joms ir pensijos mažos ir pam param, o jeigu atkreipti dėmesį, ką jos perka...aš tokiems dalykams nelabai turiu pinigų smile.gif Nežinau, ar verta jų gailėti... gyvenu name su vienais pensininkais, tai patikėk, ko prisiklausau  doh.gif

Aga, aš tą ir pastebėjau kad tikrai ne kruopom maitinasi kaip kad sako biggrin.gif o siaubas, uzuojatau tau, gyventi tarp pensininku doh.gif jie viska zino, kada iseini, kada pareini ir su kuo preini doh.gif mano drauge gyveno tokiam name, tai sake viena kart girdejo kaip bobutes snekejosi tarppusavyje, kad ji per daznai su taxais vazineja biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labuka, oj kiek jus cia pridiskutavot smile.gif

Visu pirma tai visoms naujai prisijungusioms po 4u.gif

As va siandien atsikelus vel virbalus pasiemiau lotuliukas.gif sumasciau, kad reikia dar pirstinytes numegzt, kojinytes ax.gif tai pirstinytes vakar prie miegodama numezgiau, o kojinytes siandien atsikelus lotuliukas.gif ot tai neturiu ka veikt, tai narplioju viska is eiles lotuliukas.gif

Del vitaminu tai manau, kad nieko nereikia gerti kol kraujo tyrimai geri, nes nuo per didelio vitaminu kiekio tik vaika dideli uzsiauginam, pati geriau tik folio rugsti pradzioj, o poto nieko nebegeriu, o ginekologas irgi supratingas, niekada nesiulo jokiu reklamu ar pan, geriau naturaliai visko gauti. taigi jau ir pries nestuma ir dbr esu nusiteikus pries visus tuos vitaminu kompleksus.... pripazistu juos tik tada kai organizmui TIKRAI truksta. ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Kutveliukas @ 2009 08 20, 13:05)

As va siandien atsikelus vel virbalus pasiemiau  lotuliukas.gif  sumasciau, kad reikia dar pirstinytes numegzt, kojinytes  ax.gif  tai pirstinytes vakar prie miegodama numezgiau, o kojinytes siandien atsikelus  lotuliukas.gif  ot tai neturiu ka veikt, tai narplioju viska is eiles  lotuliukas.gif

Sveikute 4u.gif
o aš pamiršau kaip reikia kojnytes megzti verysad.gif o sakė į ligoninę reiks vežtis vilnones.. tai teks pirkti, o taip norėtųsi savo turėti ax.gif
Atsakyti
sveikutes noriu paklaust niekur nieko nerandu parasyta g.gif esu 9 sav nestuke.gif ir kai reikia lankytis pas gydytojus issiprasau is darbo 2 val ir ankstesnis sefas nieko nesake thumbup.gif bet nutiko taip kad jis pasikeite ir dabartinis skaiciuja kiekviena sekunde doh.gif tai ar yra koks budas kad tu valandu kur praleisiu pas gydytojus man neisskaiciuotu is atlyginimo (mano atlyginimas valandinis) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2009 08 20, 12:17)
sveikutes noriu paklaust niekur nieko nerandu parasyta  g.gif  esu 9 sav  nestuke.gif  ir kai reikia lankytis pas gydytojus issiprasau is darbo 2 val ir ankstesnis sefas nieko nesake thumbup.gif  bet nutiko taip kad jis pasikeite ir dabartinis skaiciuja kiekviena sekunde  doh.gif  tai ar yra koks budas kad tu valandu kur praleisiu pas gydytojus man neisskaiciuotu is atlyginimo (mano atlyginimas valandinis)  ax.gif

O po darbo nueiti pas gydytoją neišeina? Mano ginė dirba iki 8 tai suspėju... O šiaip - pas gydytoją tave išleisti privalo. Jeigu ten kokie nors niuansai, tai pamėgink susitarti, kad tas valandas tau išskaičiuotų atostogų sąskaita. Manau, tikrai neturėtų prieštarauti.
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2009 08 20, 13:17)
sveikutes noriu paklaust niekur nieko nerandu parasyta  g.gif  esu 9 sav  nestuke.gif  ir kai reikia lankytis pas gydytojus issiprasau is darbo 2 val ir ankstesnis sefas nieko nesake thumbup.gif  bet nutiko taip kad jis pasikeite ir dabartinis skaiciuja kiekviena sekunde  doh.gif  tai ar yra koks budas kad tu valandu kur praleisiu pas gydytojus man neisskaiciuotu is atlyginimo (mano atlyginimas valandinis)  ax.gif

g.gif darbo kodekse kaip ir nieko nerandu g.gif o nėra galimybės eiti pas gine ne darbo valandomis? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2009 08 20, 12:17)

Siaip darbo kodekse kazkuriam straipsnyje kiek pamenu yra toks, kad darbdavys privalo leisti apsilankyti pas gydytojus ar panasiai. nepamenu jau studijas baigiau pries 2 metus, o dabar pagal specialybe nedirbu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(karamele_21 @ 2009 08 20, 11:17)

siaip tai darbdavys turi isleisti
as kazkur netgi skaiciau, kad kai moteris yra nestuke.gif ji turi pilna teise darbo metu eiti pas gydytoja del visu tu reikalu ir is darbo laiko niekas neisskaiciuoja
jei atrasiu, kur buvo rasyta, imesiu nuoroda ax.gif
Atsakyti
mergaites, kas nori i sarasiuka visus savo duomenis atsiuskite man i asmenine. as pasizymesiu, o paskui persiusiu tai kuri nores sukurti naujus namucius thumbup.gif
QUOTE(tirida @ 2009 08 20, 09:49)
ai, dar tada prisistatysiu jei i sarasiuka kas itrauks: esu is kauno, 26 metai, pagal nestumo kalendoriu numatoma gimdymo data iseina kovo 5 d., bet gydytoja sake del to, kad vasaris trumpas, tai turetu buti kovo 7 d.

sveika atvykusi 4u.gif pasizymejau tavo duomenis mirksiukas.gif o ka nujauti, kas gims? smile.gif

QUOTE(Rudaakė Saulėgrąža @ 2009 08 20, 09:50)
Metukų man jau 26  smile.gif  šiandien kaip tik eisiu pažiūrėti kas gims , jei tik pasirodys g.gif , o pažystamus kai sutinku, daug kas sako, kad gims mergytė smile.gif , bet sapnuoju, tik vieną naktį, kad gimsta berniukas, o kitą, kad mergaitė. Vat pati net nežinau g.gif , tikiuosi, kad šiandien sužinosiu ax.gif

pazymejau. kai suzinosi kas pilvelyje gyvena parasyk, paspalvinsim thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(demonija @ 2009 08 20, 09:56)
Įrašykite į temą ir mane, gimdysiu 2010-03-01 aš iš Šiaulių 4u.gif

truksta metuku ir ka nuojauta sako bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Apelsinka @ 2009 08 20, 11:28)
Siaip darbo kodekse kazkuriam straipsnyje kiek pamenu yra toks, kad darbdavys privalo leisti apsilankyti pas gydytojus ar panasiai. nepamenu jau studijas baigiau pries 2 metus, o dabar pagal specialybe nedirbu doh.gif

o ka baigusi esi? smile.gif
Atsakyti