Tiesa, gal aš biški ne į temą, bet vakar labai pikta iš maximos grįžau

o paskui jau juokas ėmė

turbūt visos žinot, kad mes turim tokią privilegiją maximoj kur mus aptarnauja be eilės (aišku jei nėra priešais kitų

).. tai va, ziuriu mano kasoj pilna zmoniu ir nei vienos

ar mamytes su vaiku. na ka, galvoju, jei jau turiu tokia privilegija tai lendu be eiles, nes taip ar taip kasininke visada pasikviecia

tai oj bobytes kad bambet pradejo

kasininke joms aiskina kad cia

kasa, o jos "musu laikais niekas nesciosios tokiu privilegiju nesuteike" sako mums sunkiau stovet eilej nei toms

. na as graziai bandziau paaiskint kad cia ne tik nestukiu kasa bet ir mamyciu su mazais kleckiukais, kurie verkia ir nesvarbu ar eilej stovi ar kur kitur.. tai ji man sako "tu tai patylek, ka tu isvis nusimanai" nu tada jau ir as nebetylejau...

is pradziu pikta pasidare, kad atsistoja i mums skirta kasa, o paskui dar ir tildo mane, o paskui jau gailesti pajutau tokiom gyvenimo nuskriaustom bobutem, nes ju laikais tokiu kasu nebuvo
Eik tu, tos bobutės viskuo nuskriaustos, joms ir pensijos mažos ir pam param, o jeigu atkreipti dėmesį, ką jos perka...aš tokiems dalykams nelabai turiu pinigų
Nežinau, ar verta jų gailėti... gyvenu name su vienais pensininkais, tai patikėk, ko prisiklausau