
+2009 08 28, 13:17-->
QUOTE(BOMBONKE

@ 2009 08 28, 13:17)
o tai antra diena pasildyt neina?ar cia jau nuo seniau stovi
Miau tau gal tik atrode kad mes saltiena bevalgom,bet as ja padariau pirmadieniui su bulviu kose ir burokeliu salotom,antradieni ji dar tiko kaip saltas su majonezu ir pan,kam i darba,kam namie prisiduriant likuciu is saldytuvo

treciadieni dalis saltienos nukeliavo i spageciu padaza,kazkiek i zirniu sriuba sultiniui pagerint,ketvirtadieni vel gabalas ikrito i kugeli,dar prisidurem zirnienes,siandien paskutinis likutis i pupeliu troske,
aha

ir trečią dieną dar likučius suvalgom
Aš ir jau kaip priverdu šaltienos, tai kelias dienas šveičiam ir namie ir į darbą, kol atsivalgo šeimyna , kas su bulvėm, kas u majonezu, kas su kokiomis mišrainėmis
Papildyta:
QUOTE(Kibirkstis @ 2009 08 28, 13:35)
gintarines salotos:
Reikes:
vistienos (virta arba kepta)
ananasu konservuotu
kukuruzu konservuotu
majonezo
Eiga:
smulkiai supjaustom vistiena, smulkiai supjaustom ananasus ir imetam juos i vistiena... tada sumetam kukuruzus ir idrebiam majonezo... viska sumaisom valgom
p.s. jokiu prieskoniu nereik
siaip darau su krutinele... isverdu ja be jokiu prieskoniu... sultini panaudoju sriubai
mėgstu tokias
Papildyta:
QUOTE(Diva:) @ 2009 08 28, 13:47)
Ir dar darysiu tingini!!!! Niekad nedarius, tai galesiu vel ismest lauk
arba diedui per makaulę