Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

smile.gif+2009 08 27, 12:44-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2009 08 27, 12:44)
nu duodi krutineles nors del vaizdo reike prigriebt biggrin.gif pasiteisinimui rolleyes.gif

o as vakar taip gerai paslepiau saltiena spageciu padaze kad siandien paciu spageciu beveik nebeliko doh.gif  lotuliukas.gif liko tik zirniu sriubos slakelis vakarienei,taigi kepu kugeli smile.gif ir vel jame paslepiau saltienos likucius-istirpintam svieste pakepiau svoguna,poto sudejau gabala saltienos ir i tarkius smile.gif

Niu va, teks šiandien ištaisyti klaidą biggrin.gif

BOMBONKE, o tau šaltiena dar neatsibodo? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(miau @ 2009 08 27, 15:07)

BOMBONKE, o tau šaltiena dar neatsibodo?  g.gif  biggrin.gif

taigi ne vieną ją valgo, paslėpia į visokius patiekalus biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 08 27, 14:57)
hihihi.gif ir vel ziurek, aguonu pora i krepseli ikris, koks pomidoras prie krutineles, teleloto biggrin.gif

blush2.gif panšiai blush2.gif tongue.gif krūtinėlės įkrito thumbup.gif aguonos 0,5 kg,dar kažką buvau prigriebus, bet radau valios ir atgal iš krepšio išmečiau, bet TeleLoto tai kaip įkrito tai ir neišlipo jau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
kepa mickutės kažkada pasakytas obuolių pyragas smile.gif
Atsakyti
Pusryciai - vakarykstis, pakeptas kugelis, kiausinis pakeptas su kumpiu ir paprika
Pietus - moliugu sriuba, ir visiems ivairus likuciai, nes buvau isvaziavusi
Vakariene - pieniska makaronu sriuba, namines picos
Atsakyti
QUOTE(deimapov @ 2009 08 27, 20:39)
kepa mickutės kažkada pasakytas obuolių pyragas smile.gif

Su manais mirksiukas.gif thumbup.gif wub.gif patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 08 27, 22:02)
Su manais  mirksiukas.gif  thumbup.gif  wub.gif  patiko  mirksiukas.gif

kiek kepėm tai patiko, vyrui ypatingai
Atsakyti
ir man reiks ismeginti. obuoliuku maisas puna, reikia sunaudoti. o tu teslu darymai atsibodo, cia paprasta ir grieta smile.gif
Atsakyti
Šįkart greit obuolius pratuštinau - iškepiau obuolių pyragą, kompoto puodą, dar turbūt reikės vėl kompoto privirt, pridariau žiemai mišrainės su pbuoliais, žiūriu ir nedaug liko tongue.gif dar kokiam pyragui ir susivalgys mirksiukas.gif reiks iš naujo ieškot obuolių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joliteee @ 2009 08 27, 20:43)

Pietus - moliugu sriuba

Kas per moliūgų sriuba? Gal galima plačiau? ax.gif

QUOTE(deimapov @ 2009 08 27, 21:03)
kiek kepėm tai patiko, vyrui ypatingai

Aš vis nepabandau to pyrago. Bet kas paragauja, tas giria. Reikės pabandyti savaitgalį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2009 08 27, 22:02)
Su manais  mirksiukas.gif  thumbup.gif  wub.gif  patiko  mirksiukas.gif

doh.gif mano nelaime sis pyragas! Dariau 3 kartus, nes kadangi jei oziarage uzsispyre, tai bus bandoma iki galo!! Pirma karta pradejo svilt apacia ir viskas prisvilo ir ismeciau...antra karta visas sausas davinys nubego i apacia, virsuj liko obuoliai,kurie dailiai sukepe ir sujuodavo, o su pyrago padu galejai nebent diedui per makaule uzvaziuot lotuliukas.gif .Trecia karta dariau su baisiniu pyksciu- nu vistiek as tave padarysiu!!!! Padariau, bet nzn, man buvo neskanus.
Lygiai toki pat pyraga esu ragavusi sveciuose- pirstus apsilaizyt, koks buvo skanus!! Tai kaip suprast??- nemoksa!! biggrin.gif
O vakar pas kita mama prasisukom biggrin.gif , pamaitino- tai idaryti makaronai siandien bus valgomi.Kazkaip idomiai sakyciau si savaite g.gif - nieko nebuvo uzsipirkta vasaitgali, nieko nepriruosta, ale prasisukom labai pigiai..
Laukiu rytdienos- matau balandeli besivartą mano skrandyje ... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 28 rugpjūčio 2009 - 08:25
QUOTE(miau @ 2009 08 28, 10:16)
Kas per moliūgų sriuba? Gal galima plačiau?  ax.gif
Aš vis nepabandau to pyrago. Bet kas paragauja, tas giria. Reikės pabandyti savaitgalį  smile.gif

Moliugu sriuba dariau labai paprastai, tik bulves ir moliugai supjaustyti kubeliais, valgeme su grietine
Atsakyti