Įkraunama...
Įkraunama...

TAUPANČIŲJŲ DIENOS MENIU

QUOTE(mickute7 @ 2009 08 26, 18:53)
Pirmiausiai einu obuolių  pyragą kept  rolleyes.gif

ir kriausiu kompota biggrin.gif wub.gif
jau balandeliai sukirsti. gavosi 16, ir dar 14 kameroj sala biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 08 26, 19:18)
ir kriausiu kompota biggrin.gif  wub.gif
jau balandeliai sukirsti. gavosi 16, ir dar 14 kameroj sala biggrin.gif

ir pas mane, tik obuolių kompotas su vyšniomis verda drinks_cheers.gif
Atsakyti
Niu va siandien issisukau su cukiniju ir bulviu apkepu... gavos niam niam smile.gif dar ryt brangiajam pietums liko smile.gif o dabar dar imeciau obuoliu pyraga keptis smile.gif
Atsakyti
O kaip butu jei vietoj cukiniju moliuga deti ? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(delfinarija @ 2009 08 26, 20:59)
O kaip butu jei vietoj cukiniju moliuga deti ? g.gif  smile.gif

vat moliugas tai man dar neatrasta darzove smile.gif nezinau net
Atsakyti
manau skaniai su moliūgu, neturėjau niekada aš jo, nepirkau, tai nežinau, bet manau turėtų būti skanu.
Atsakyti
Aš ir su moliūgu nebandžiau, bet skaitinėjau cukinijų tmelėje, kad drąsiai ir jį naudoja mirksiukas.gif
Atsakyti
vakar vakarienei nusiaubiau savo 4 kvadratų daržiuką, gavos troškinukas (kopūstas, morka, poras, lupti pomidorai ir dešrytė pakepinta su svogūniukais)
dar rabarbarų kompotas biggrin.gif
šiandien galvoju virt makaronus ir daryt padažiuką (porai, pomidorai, sūris, daug česnakiuko ir pipiriukų) ir gal dar greitą obuolių pyragą sumazgysiu.. g.gif
Atsakyti
Šiandien turiu daugiau laiko, tai darysiu cukiniją.
O vakar dar kaimynas davė 5 nedidukus karpius thumbup.gif ir vėl pirkt nereikia biggrin.gif
einu iki turgaus, nes reikia paprikų, konservuosiu su cukinijomis
Atsakyti
Gera tureti savo darziuka, ech! Svajone!
Bet ir dar labai gera tureti mama biggrin.gif - vakar iki nesveikumo prisivalgyta, ir dar gauta i namus parsinesti idarytu makaronu porcija siandienai, uzteks abiems , tik prie ju uzsimaniau saloteliu paprastu ir mano mylimiausiu- pomidoras+svogunas+grietine. Visko turiu, tik pomidoru nusipirkt kelis ir bus balius biggrin.gif !

Papildyta:
QUOTE(mickute7 @ 2009 08 27, 09:20)
Šiandien turiu daugiau laiko, tai darysiu cukiniją.
O vakar dar kaimynas davė 5 nedidukus karpius  thumbup.gif  ir vėl pirkt nereikia  biggrin.gif
einu iki turgaus, nes reikia paprikų, konservuosiu su cukinijomis

Karpiai jega!! o dar uz dyka!! Vakar irgi valgeme karpi- orkaiteje kepta su bulvytem salia ir kitom darzovem.Niam niam.
Atsakyti
Labas rytas
ruosiuosi amerikietiskus blynus kepti pagal si receptuka http://www_neringa-b...-blyneliai.html
bet man neduoda ramybes kepimo milteliai ir soda, nejau reikia deti sodos ir kepimo milteliu?
Atsakyti
Nu jau kokia grazi temute 4u.gif tik as jau velokai i ja ateinu vel doh.gif
snd pas mane bus vakaryksciai troskinti grybai su bulvemis ir farsas yra isimtas tai kotletuku pakepsiu smile.gif plius kepsiu varskes pudingo pyraga,...produktus turiu, tereikees uz 10lt nusipirkti varskes ir viskas smile.gif
Atsakyti