VJ, grazi grazi tavo dukriuke. ir vardas grazus, Ievute
. jau 10 dieneliu, auga.

Sveikos merginos
Caramele, su praėjusiu gimtadieniu norėčiau pasveikint tave
Andryte sveikinu sulaukus savo mažylės
Stipriai apkabinu naujai prisijungusias angeliukų mamytes......
Gintariux smagu girdėt kad tavo organizmas jau pasiruošęs išnešiot naują gyvybę, lauksim po kelių mėnesiukų ir tavęs prisijungiant prie mūsų skyrelio
būrelio.
Kaip skaudu girdėt tuos klausimus....... kitu atveju tai suteiktų tik džiaugsmą pasakojant apie savo mažylį, o mūsų atveju tai skamba taip skaudžiai......
Sėkmės tau moksluose
Vaivos juosta kokios gražuolės tavo mergytės
Vdapr kaip gražiai sutvarkei kapelį
Noriu palinkėt tau stiprybės šiuo sunkiu metu..... Vaje, kaip gaila tavo mažulio
kaip jis laikosi, kaip jo žaizda? Kaip tau sekės KMUK? Ar bent kiek nuramino?
Pamelo, tikrai dar turėsi vaikiukų
Amadinka, skaudu be galo.........
Nebekaltink, mažut, savęs..... jau nieko nebepakeisi..... Tas kaltės jausmas tarsi užkonservuoja tave skausme, neleidžia paleist savo angelėlio....... Ech, kad mes būtumėm visos žinojusios, kad viskas pasibaigs taip, patikėk būtumėm ir į mėnulį keliais nuėjusios dėl savo vaikelių........ tik deja mums neduotas žinojimas kas bus.....
caramele, koks šaunuolis tavo Pauliukas
Kokie pasiekimai
Belieka palinkėt kad tyrimukai būtų geri
rence, gal vertėtų kokį kartelį išsikalbėt su vyru, ką abu jaučiat.... gal ir jam reikia išsikalbėt.... O kaip tu pati laikais?
Gabrieliuk, viskas bus gerai, sulauksi ir tu savo gandrų
Biciuk kaip sekasi? Kaip kelionė?
Sandrynja, kaip laikais?
Žydra, ar neplanuojat antro?
Rugsėje, kaip tavo sveikata?
Pasilgau jūsų visų, tik kad to laiko belieka tik paskaityt ir tai kai mažoji šalia zyzia, kad į lauką vesčiau, kai perskaitau noris tiek daug parašyt, bet kol prisėdu vėlai vakare, užmigdžius mažąja, visos mintys išbyra, taip ir nueinu nieko neparašius.

Caramele, su praėjusiu gimtadieniu norėčiau pasveikint tave

Andryte sveikinu sulaukus savo mažylės

Stipriai apkabinu naujai prisijungusias angeliukų mamytes......
Gintariux smagu girdėt kad tavo organizmas jau pasiruošęs išnešiot naują gyvybę, lauksim po kelių mėnesiukų ir tavęs prisijungiant prie mūsų skyrelio

Sėkmės tau moksluose

Vaivos juosta kokios gražuolės tavo mergytės

Pamelo, tikrai dar turėsi vaikiukų

Amadinka, skaudu be galo.........

caramele, koks šaunuolis tavo Pauliukas

rence, gal vertėtų kokį kartelį išsikalbėt su vyru, ką abu jaučiat.... gal ir jam reikia išsikalbėt.... O kaip tu pati laikais?
Gabrieliuk, viskas bus gerai, sulauksi ir tu savo gandrų

Biciuk kaip sekasi? Kaip kelionė?
Sandrynja, kaip laikais?
Žydra, ar neplanuojat antro?
Rugsėje, kaip tavo sveikata?
Pasilgau jūsų visų, tik kad to laiko belieka tik paskaityt ir tai kai mažoji šalia zyzia, kad į lauką vesčiau, kai perskaitau noris tiek daug parašyt, bet kol prisėdu vėlai vakare, užmigdžius mažąja, visos mintys išbyra, taip ir nueinu nieko neparašius.
Labutes

QUOTE(dado @ 2009 08 27, 17:30)
labas,as taip pat nejaukiai jauciuosi ,atrodo visu akys ismeigtos i mane ir kartais atrodo kad visi aplinkiniai ziuri i mane ir gailisi.Nebenoriu as tos uzuojautos,pavargau

.... dievulėliau, koks dar šviežias tavo skausmas........ Mano mažulė irgi 13-tą dieną išėjo....... laikykis, mieloji.....
QUOTE(SiguteS @ 2009 08 27, 17:31)
Apziurejom raideles kurias dadejo ant paminkliuko, pirma mintis buvo "ojetau kaip grazu, du vardai, du angelai, du sunus", o po jos pagalvojau, kad ojetau kuo as cia dabar dziaugiuos

Skaitau jau koks ketvirtas kartas šitas eilutes - ir šiurpas lig smegenų eina...... KMUK man vaikų gydytoja sakė - turi nusiramint ir susikaupt ( kai blūdydavau naktimis) - antrąkart taip pasikartot neturėtų... Ir tada man mintyse tavo, SiguteS istorija.....
QUOTE(žvelsa @ 2009 08 28, 08:46)
būrelio.
Kaip skaudu girdėt tuos klausimus....... kitu atveju tai suteiktų tik džiaugsmą pasakojant apie savo mažylį, o mūsų atveju tai skamba taip skaudžiai......
Sėkmės tau moksluose

Sėkmės tau moksluose

Sveikute

QUOTE(gintariux24 @ 2009 08 28, 13:30)
Sveikute
Jau tie mokslai tai
.... negaliu... O del leliukio tai su vyru nusprendam, kad nebesisaugom ir bus kaip bus... O turi būt gerai 

saunuoliai

Papildyta:
QUOTE(dado @ 2009 08 27, 18:30)
labas,as taip pat nejaukiai jauciuosi ,atrodo visu akys ismeigtos i mane ir kartais atrodo kad visi aplinkiniai ziuri i mane ir gailisi.Nebenoriu as tos uzuojautos,pavargau
Gerai kad uz menesio keisiu gyvenama vieta,tai viskas pasikeis (atsiprasau kad gavosi taip piktai) Dziaugiuosi uz kitas mamas kurios susilauke arba jau laukiasi mazyliuku leliuku

stiprybes

sveikos
sveikos, o kas tavo Vaivutei buvo kad ji nepanoro pasilikt? ar čia kokia gimdymo trauma- vis rašai kad vienintelis toks atvejas KMUK, bet kol laukeisi nedrįsau klaust...
kas galit ir norit- užeikit į mūsų albumiuką, kokių nuotraukyčių įdėjau

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 08 28, 11:23)
Skaitau jau koks ketvirtas kartas šitas eilutes - ir šiurpas lig smegenų eina...... KMUK man vaikų gydytoja sakė - turi nusiramint ir susikaupt ( kai blūdydavau naktimis) - antrąkart taip pasikartot neturėtų... Ir tada man mintyse tavo, SiguteS istorija.....
sveikos, o kas tavo Vaivutei buvo kad ji nepanoro pasilikt? ar čia kokia gimdymo trauma- vis rašai kad vienintelis toks atvejas KMUK, bet kol laukeisi nedrįsau klaust...

kas galit ir norit- užeikit į mūsų albumiuką, kokių nuotraukyčių įdėjau

QUOTE(dado @ 2009 08 27, 17:30)
Gerai kad uz menesio keisiu gyvenama vieta,tai viskas pasikeis (atsiprasau kad gavosi taip piktai) Dziaugiuosi uz kitas mamas kurios susilauke arba jau laukiasi mazyliuku leliuku

sveikutė, priimk nuoširdų apkabinimą ir iš manęs... Pyk, šauk, rėk, tik neužsidaryk savyje, nes tada dar blogiau bus. Žinai, aš dar ir dabar jaučiuosi nejaukiai tarp žmonių, nes kartais atrodo, kad jie įdėmiai seka kiekvieną mano žingsnį, kiekvieną šypsnį. Užeik pas mus, bendrauk, išsipasakok, o gal kada ir savo istoriją sugebėsi mums patikėti... neskubėk
Rugsėje, stenkis nukreipti savo mintis, bet tikriausiai nelengva tai padaryti. Laikykis

Gero vakaro visoms

QUOTE(gintariux24 @ 2009 08 28, 12:30)
Sveikute
Jau tie mokslai tai
.... negaliu... O del leliukio tai su vyru nusprendam, kad nebesisaugom ir bus kaip bus... O turi būt gerai 

labuka mamytės, jau taip senokai buvau užsukus kad net nepastebėjau kaip greit lekia laikas vis nešdamasis ka naujo. pirmiausia labai noriu pasveikinti V J susilaukus savo princesės daug jums laimės ir aukit sveikos
labai skaudu kad ir vėl mūsų gretos didėją
sveikos prisijungusios
kas dar pas jus naujo nespėjau perskaityti visų jūsų postų
pati šiomis dienomis givenu tarsi ranse pagaliau med išvados galėsiu eit į priekį 18 lekių į UK visą savaitėlę grožėsiuos Londono vaizdais

labai skaudu kad ir vėl mūsų gretos didėją

kas dar pas jus naujo nespėjau perskaityti visų jūsų postų

pati šiomis dienomis givenu tarsi ranse pagaliau med išvados galėsiu eit į priekį 18 lekių į UK visą savaitėlę grožėsiuos Londono vaizdais
Sveikute Bona-pari
O išvados dėl pačios sveikatos ar..... Geros tau kelionės

O išvados dėl pačios sveikatos ar..... Geros tau kelionės

Sveikos,
Buvau siandien KMUK.... maciau savo svajone... sirduke plake... rankytes kojytes
dar toks tas zmogutis mazytis.... dar tiek visko laukia.... bet siandien tikiu, kad bus gerai....
O pas mazgi galvoj uzsidejo sasiukas.... sake, kad neskauda... kad viskas gerai....
QUOTE(žvelsa @ 2009 08 28, 10:46)
Noriu palinkėt tau stiprybės šiuo sunkiu metu..... Vaje, kaip gaila tavo mažulio
kaip jis laikosi, kaip jo žaizda? Kaip tau sekės KMUK? Ar bent kiek nuramino?

Buvau siandien KMUK.... maciau savo svajone... sirduke plake... rankytes kojytes

O pas mazgi galvoj uzsidejo sasiukas.... sake, kad neskauda... kad viskas gerai....