Įkraunama...
Įkraunama...

Angeleliu mamu svetaine

Sveikos...mes sergam...katra gal žinot kaip ramunėlių arbatą ar reikia užplikint ar ją pavirti kad viduriukus sukietintų...
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 08 29, 11:26)
Sveikos...mes sergam...katra gal žinot kaip ramunėlių arbatą ar reikia užplikint ar ją pavirti kad viduriukus sukietintų...

reik virint arba geriau kmynu arbata , ryziu kose
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 08 29, 11:31)
reik virint arba geriau kmynu arbata , ryziu kose

na kad pas ja apetitas O tik 3 mažus šaukštukus ryžių košės suvalgė...o kmynus irgi virint? Ačiū rugsėje... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 08 29, 11:33)
kmynus irgi virint? Ačiū rugsėje... mirksiukas.gif

kaip tau iseina, kmynai bet kaip paruosti kietina vidurius ir ramina skrandzio ir zarnyno sudirgimus, skanu net ir salta arbata
tai kas mazei pasidare g.gif
na pas mus kaimyne atomine kmynu arbata virdavao kad vyrui nestovetu hihihi.gif
as pati daznai kmynu arbata verdu sutrikus zarnyno veiklai ar skrandzio darbui, dziuveseliu dar prie kmynu duok, gali sau mirkyt i kmynu arbata ir valgyt, mano vaikiui toks zaidimas patikdavo thumbup.gif
Atsakyti
Spyglėj, užsivalgėt ko? unsure.gif
Atsakyti
Net nežinau nuo ko jai taip...vakar kai gryžom iš laidotuvių jau radau tokią...bet patikrinau šiandien tai lygtais krūminis išsikalė tai gal nuo to...
Vsio varau virt kmynų...
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 08 29, 11:20)
Na tikrai - Žemyna (stt), Eliza(žydra30), Ugnė(spyglėj), Gabrielė(beana ?), Ievutė(aš), Mildutė(andrytė), Edevos dukrytė, Miglė (Rasa), Urtė (Kristulle), Žydrutės dvi stebukliukės,  tavo Divėja stebukliukas.  Kiek mūsų daug  bigsmile.gif

kristules Kistutis po angeliuko urte antroji, blush2.gif
labuka mamukai 4u.gif
Atsakyti
sveikos visos. skaiciuojat kiek mergyciu turim smile.gif, na taip, kazkaip taip gavosi smile.gif
pas mus negeras dalykas atsitiko: vyras sudauze masina stipriai, o po savaites turejom vaziuot atostogu su masina per europa:(. zinau, kad svarbiausi, jog nesusizeide, bet vistiek tai taip blogai.
Atsakyti

sveikos mamos 4u.gif

QUOTE(Amadinka @ 2009 08 24, 21:00)
siandien 8menesiai,kai mano sunelis tapo angeliuku,negaliu suvokti,kad jo nebera.ir visa laika man sukasi jo zodziai pries ji isvezant i ligonine jis man sake kad myli ir prase gelbeti,sake kad nenori mirti.as jo neisgelbejau ir dabar jauciuosi kalta,galejau vezti i vilniu,bet ne nuveziau i klaipeda.ir mirties priezastis zaibiskas sepsis,bet neistyre nuo ko,ir vel tas klusimas ar galejau tam sutrukdyti.vaikas vilniuj besigydant leukemija turejo du kartus sepsi,matyt trecias kartas nemelavo,o ir vilniuj per kelias valandas padaro tyrimus,o klaipedoj juos padare kai jau maziukas mire.jis mire 1,o man pranese tik 5,taip save grauziu kad leidau jam numirti vienam.ir jau pasiemiau jo kuneli salta,vilniuj kuriu vaikuciai mire is karto pranesa ir leidzia pabuti dar su siltais,o as negalejau...tiesiog isliejau siandienos mintis

Amandinka,nesikrimsk ir nekaltink saves be reikalo,mes irgi sirgom leukemija,buvom vilniuj savo skyriuj,kur tikrai atrode patikima prieziura,bet nuo zaibisko sepsio musu tai neisgelbejo,jau buvo per velu,kai suzinojo tyrimu rezultatus,musu mazasis uzgeso...tik tiek kad iki paskutinio atodusio galejom but salia jo... ateik pas mus dazniau,issipasakok,cia tikrai labai siltos visos mamytes 4u.gif

QUOTE(spyglej @ 2009 08 29, 11:26)

mum nuo viduriavimo geriausia padedavo dziovintu melyniu arbata,ji gana skani ir mano zvirbliukas ja noriai gerdavo,del silpnucio imuniteto gal puse metu turejom rotavirusa,nepadedavo net smecta,o melynes padejo ax.gif

Vaivos juosta-labai grazi tavo dukruzele,atrodo storuliuke wub.gif
Andryte,sveikinu sulaukus savo stebukliuko 4u.gif
Diveja,kaip saunu kad jau zinai kas pilvukyje gyvena,sakiau kad siemet mergyciu metai wub.gif
o pas mus viskas po senovei,judam krutam lyg ir viskas gerai ax.gif tik liudnos nuotaikos atkeliauja,kita savaite-rugsejo 3-aja,musu spinduliuko metines,kaip greitai tas laikas bega verysad.gif

geru minciu ir vilciu visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2009 08 29, 16:13)
sveikos visos. skaiciuojat kiek mergyciu turim smile.gif, na taip, kazkaip taip gavosi smile.gif
pas mus negeras dalykas atsitiko: vyras sudauze masina stipriai, o po savaites turejom vaziuot atostogu su masina per europa:(. zinau, kad svarbiausi, jog nesusizeide, bet vistiek tai taip blogai.

na gerai kad viskas pačiam gerai ,bus tu mašinų ir kiekvienais metais dar geresniu ,nenusimink čia tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zydra30 @ 2009 08 29, 16:13)
(. zinau, kad svarbiausi, jog nesusizeide, bet vistiek tai taip blogai.

sveikutes.
is tikro svarbu, kad tik pats zmogus sveikas ir gyvas liko, masina-metalo kruva. bet kad atostogos nuplauks taip, tai verysad.gif . o gal dar ka sugalvosit g.gif ... juk manau, kad nera padeties-be iseities. o cia Tau paguodai 4u.gif .
Spyglej, maniskiui Kristukui visi kruminiai su viduriavimu dygo, tai gal tavajam kalti dantukai. tik maniskiui tuo atveju jokios arbatos ir vaistai negelbejo.
sveikit.
Atsakyti
Sveikos,

Zydra... 4u.gif

Zydrute kokios jus jau dideles... thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif O man atrodo dar tiek daug.... rolleyes.gif

Spyglej sveikatytes tavo mazajai... 4u.gif

Vaivos juosta kaip jus gyvenat? Kaip miegat? kaip pienelio reikaliukai? Kaip didzioji sese reaguoja? NA papasakok kai turesi laiko... Man ziauriai smalsu... rolleyes.gif

Rugseje, jau pasiruoset mokyklon? KAip nuotaikos tavo?

Biciuk kaip tu besilaikai?

Kristule ar gauni bent 5 min poilsio?

Ko nepaminejua po balionbicika 4u.gif

Amadinka kaip laikais? Nedink... rasyk...
Atsakyti