Įkraunama...
Įkraunama...

Angeleliu mamu svetaine

Sveikos,

Rugseje kaip tu laikais? kaip tavo silpnumai jau dingo?

Visoms po 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Oij kokia man si savaite sunki, sesija universitete. Ir dar visu pastovus klausinejimas: kaip augate? koki varda davei dukrytei?... Sakes kaip mane tai zudo... Kieviena diena sia savaite jau raminancius kalu i save. unsure.gif
VJ nu jau tavo princesyte tikra grazuole wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 08 26, 17:06)
Rugseje kaip tu laikais? kaip tavo silpnumai jau dingo?

laikaus isikirtus, kai geriau nebuna tai gerai kaip yra smile.gif , svarbu daug blogiau nebutu, isgyvensim
siandien savo mamai pasakiau kad tu laukies blush2.gif , tai sake kad tau mergyte ji prognozuoja smile.gif

gintariux24 normali ta reakcija aplinkiniu, tik mums labai skaudi... na visi mate kad laukies, zinojo kad turi but, tiesiog nori pasmalsaut ir paziuret koki stebukliuka turi... na net nepagalvoja kad tave gali uzgaut ar kad tokia nelaime gali nutikt...
man paciai dar tik po savaites viena pazistama paklause na kaip jus augat, mes jau dideli jau 3men... tik pirma kart is namu isejus buvau, balsu bliaut prie zmoniu pradejau, ta moterele labai pasimete, pati vos verkt nepradejo kai pasakiau kad neturiu savo angelelio, labai atsiprasinejo
mums skaudu, aplinkiniams smalsu... pasakyk kad teko palaidot savo angeleli, jie turi zinot, tada maziau klausines, vieni per kitus susizinos
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 08 26, 11:50)
dar pripirkau kruva merliu, tai jau po biski leliui ruosiu, siuvu ir siulu pledukui pirkau  ax.gif . cia tam kad veiklos netruktu ir durnos mintys i galva nelystu

Ir gerai - tave turi supti tik gražios mintys. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 08 26, 18:56)
Ir gerai - tave turi supti tik gražios mintys.  4u.gif

aha supa doh.gif .. pvz- busiu laiminga kitu pykciui tongue.gif
oi nezinau nu kaip bijau, dar sia savaite prastumt ir kita gal jau gine dirbs.
na jauciu judesiukus bet silpnus ir 2-3k per diena, bijau kad nepasikartotu ta pati istorija, nes dukriuko ir silpni judesiuklai buvo, na bet sitie nors ir silpni, kitokie, tai dar nepanikuoju, na bet kirminas grauzia, grauzia... cia turbut visom taip kad nerimas salia
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 08 26, 19:23)
aha supa doh.gif .. pvz- busiu laiminga kitu pykciui  tongue.gif
oi nezinau nu kaip bijau, dar sia savaite prastumt ir kita gal jau gine dirbs.
na jauciu judesiukus bet silpnus ir 2-3k per diena, bijau kad nepasikartotu ta pati istorija, nes dukriuko ir silpni judesiuklai buvo, na bet sitie nors ir silpni, kitokie, tai dar nepanikuoju, na bet kirminas grauzia, grauzia... cia turbut visom taip kad nerimas salia

Tas lydyntis nerimas nedingsta niekur sekancio nestumo metu verysad.gif as su Dangiu i KMUK is Vilniaus lekdavau 2kartus per sav, tokia buvo svarbi ir rimta prieziura, ir po 4-io vizito, tekdavo laukt iki 1-io, tai per savaitgali as tiek nerimaudavau,man pastoviai atrode kad nejuda, arba per silpnai,kad jau viskas verysad.gif vis nubusdavau nakti ir viena sakini kartodavau "Dievuliau saugok si mazyliuka" cray.gif
Ir keista butu jeigu Jusu nestuke.gif butu kitokios mintys, juk nerima patyres sunku poto jo atsikratyt, tik svarbiausia neisijaust i to nerimo ir baimes role,nes tada stogas gali nuvaziuot. Ramybes ir viskas bus thumbup.gif bus laime kaip dabar VJ wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 08 26, 18:00)
siandien savo mamai pasakiau kad tu laukies  blush2.gif , tai sake kad tau mergyte ji prognozuoja smile.gif

viskas ok... zino jau maniskiai... jau po biskeli ir pabumbet pradeda.... kad nedaryk to ar ano... maziau masina vazinek ir t.t. doh.gif O idomu is kur tokios prognozes? g.gif O ka tau pranausauja? Ka galu gale sirdim jauti? Nes manh rods kad pas mus sikart bus mergaite piu piu piu kad butu...
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 08 26, 19:49)
O idomu is kur tokios prognozes?  g.gif O ka tau pranausauja? Ka galu gale sirdim jauti? Nes manh rods kad pas mus sikart bus mergaite piu piu piu kad butu...

cia kaip su tom gervem lotuliukas.gif , stebim gamta, sekam bites lotuliukas.gif
as praktiskai be nuomones ir kazkaip tiesiai man mama nesako ka man prognozuoja... na tikrai visiskai visiskai nelinkstu i kazkuria puse, na tik kad gerai butu viskas

va ir suzinojau kad neseniai giminaiciai tolimesni neteko ir leliuko 5am nestumo menesi verysad.gif , tiesiog liovesi judet ir teko gimdyt negyva, priezasties nerado, nors vyras ir rimtesnes pareigas Amerikej turi , priezastis liko neisaiskinta
Atsakyti
Atsiprasau mergaites, o kas cia ivyko kad vienos angeliuku mamytes bendrauja cia, kitos kitame skyrelyje g.gif Pamenu, viskas vyko berods apie naujuosius metus, as tada ligoninese gyvenau ir iki galo nesupratau. Cekavijuos tik bobiskai blush2.gif ax.gif nes vis galvojau kur dingo kitos mamytes ir atsiminiau kad kazkas buvo doh.gif wub.gif
Atsakyti
mums liepe pora dienu palaikyt po pora val kad iprastu, o tada jau visa diena. as irgi raukslytes ziurejau, bet nieko nemaciau- o ir gydytojas vakar taip ziurint nemate. tai klause kada mums pasake, ir ziuredamas echoskopu pats pamate. mums po menesio vel reiks pasirodyt. o siaip siandien buvom pas savo gyd , svere ir skiepijo. per menesi priaugom 800gr, berniukai man daugiau priaugdavo, tai biski neramu. gal kad tik savo pienu maitinu, nes anuos po 2 sav temaitinau- dingdavo pienas. bet gydytoja nieko nesake, sako ji smulkiu kauliuku, tad viskas normoje.
gero vakarelio
Atsakyti
QUOTE(SiguteS @ 2009 08 26, 20:54)
Atsiprasau mergaites, o kas cia ivyko kad vienos angeliuku mamytes bendrauja

as pati nesupratau schmoll.gif , nu cia kazkas apkaltintas samokslu buvo, bet neivardinta... tiesiog issakem savo nuomone, kitom nepatiko... nepatiko tai kad buvo pasakyta, jog kai kitos sokineja is dziaugsmo, kitos gali ir liudet. na bent man taip atrodo g.gif
Kristule normaliai mergyte priaugo, kita menesi gal daugiau priaugs g.gif .
nu jei lele sisioja kokia 10k i diena ir kakoja kasdien tai viskas normaliai mirksiukas.gif , nenorek kad butu kiek i ugi, tiek i ploti ir jei gyd sake, vadinasi mato kad tikrai viskas gerai, o vasara gal ji pati maziau valgo kai karsciai g.gif
Atsakyti
QUOTE(gintariux24 @ 2009 08 26, 17:37)
Sveikutes 4u.gif  Oij kokia man si savaite sunki, sesija universitete. Ir dar visu pastovus klausinejimas: kaip augate? koki varda davei dukrytei?... Sakes kaip mane tai zudo... Kieviena diena sia savaite jau raminancius kalu i save. unsure.gif   
VJ nu jau tavo princesyte tikra grazuole wub.gif

oj, sauluze nelengva. reikejo pasakyt kokiai savo draugei, kad visiems paaiskintu ir nieks taves nieko neklausinetu. stiprybes tau.
Atsakyti