vdapr, stiprybės tau, žinau kokios sunkios pirmos metinės...pirmos vėlinės...
aš per pirmas vėlines net su gera drauge susipykau, ji gyveno kitam tolimam mieste ir tik per vėlines atvažiuodavo į mūsų miestelį, nes ten mama jos palaidota, pasisiūlė į svečius (kaip visada darydavom), mandagiai pasakiau kad negalėsiu tokią dieną normaliai bendraut ir nenoriu su niekuo.....ji užpyko, suvisam. O aš per vėlines (nes mano atveju vėlinės buvo dar prieš pirmąjį gimtadienį) tenorėjau apsikloti kaldra galvą ir susisukti kamputy, kad galėčiau pacypti, painkšti...net neverkti, o painkšti nes iki kaulo smegenų net fiziškai skaudėjo.....o ji nesuprato.
taigi stiprybės, nes sukaktys visos sunkios...labai.....
Bona-pari, turi išvadas ir ką dabar? eisi iki galo?
aš per pirmas vėlines net su gera drauge susipykau, ji gyveno kitam tolimam mieste ir tik per vėlines atvažiuodavo į mūsų miestelį, nes ten mama jos palaidota, pasisiūlė į svečius (kaip visada darydavom), mandagiai pasakiau kad negalėsiu tokią dieną normaliai bendraut ir nenoriu su niekuo.....ji užpyko, suvisam. O aš per vėlines (nes mano atveju vėlinės buvo dar prieš pirmąjį gimtadienį) tenorėjau apsikloti kaldra galvą ir susisukti kamputy, kad galėčiau pacypti, painkšti...net neverkti, o painkšti nes iki kaulo smegenų net fiziškai skaudėjo.....o ji nesuprato.
Vdapr stipriai tave apkabinu...
sveikutės mamytės 
Papildyta:
[quote=žvelsa,2009 08 31, 01:47]
Labutis,
Belieka palinkėt tau stiprybės kovoje....
kas man belieka turiu kovoti ir ačiū už paramą
Papildyta:
[quote=mirkt,2009 08 31, 15:13]vdapr, stiprybės tau, žinau kokios sunkios pirmos metinės...pirmos vėlinės...
[/quote]
sunku kad net draugai kartais nesupranta, bet jei gera draugė pati susipras
o čia jau advokatai spres, visada maniau ir manysiu kad kalti turi būt nubausti ypač tokios aplaidžios savimilės ginės
mažosiom panelytėm daug pienuko ir ramaus miegučio

Papildyta:
[quote=žvelsa,2009 08 31, 01:47]
Labutis,
Belieka palinkėt tau stiprybės kovoje....

kas man belieka turiu kovoti ir ačiū už paramą

Papildyta:
[quote=mirkt,2009 08 31, 15:13]vdapr, stiprybės tau, žinau kokios sunkios pirmos metinės...pirmos vėlinės...
[/quote]
sunku kad net draugai kartais nesupranta, bet jei gera draugė pati susipras

o čia jau advokatai spres, visada maniau ir manysiu kad kalti turi būt nubausti ypač tokios aplaidžios savimilės ginės

mažosiom panelytėm daug pienuko ir ramaus miegučio
Labutes
Visas mokytojas ir studenciukes su rugsejo 1-aja!!!!!!!!

Visas mokytojas ir studenciukes su rugsejo 1-aja!!!!!!!!

Mergučės su rugsėjo 1ąja mokinukus, mamytes su dar vienu nauju etapu, pedagogus su darbų (intensyvių) pradžia
Na ir aš tikiuosi pradėt šiek tiek darbuotis, išdrįsau atidaryt savo temą, kol kas skurdoka, bet tikiuosi įsivaziuot
(sm rankdarbiuose)
Vdapr kaip nuotaikeles
Zydra linkiu kad jums nekaip prasideje atostogos baigtusi super gerai, na drįstu palinkėt kad iš vyro gimtinės grįžtumėt su žirniuku pilvelyje

Na ir aš tikiuosi pradėt šiek tiek darbuotis, išdrįsau atidaryt savo temą, kol kas skurdoka, bet tikiuosi įsivaziuot

Vdapr kaip nuotaikeles

Zydra linkiu kad jums nekaip prasideje atostogos baigtusi super gerai, na drįstu palinkėt kad iš vyro gimtinės grįžtumėt su žirniuku pilvelyje

Vdapr, kaip jūs su pilvinuku jaučiatės?
Mum nepilnai už dviejų mėnesių bus sunkių dienų maratonas. Gimtadienis, už dienos mirties metinės, dar už kelių dienų - ir vėlinės. Nors gal ir geriau taip - vieną laikotarpį prainkšti, prakentėti, išlaukti, susisukus į kamuoliuką, kol praūš skausmingų atsiminimų lavina, o paskui giliai įkvėpti ir gyventi toliau.
Skyrelio senbuvės, ar organizavot kažkokį angeliuko paminėjimą per metines?
QUOTE(mirkt @ 2009 08 31, 14:13)
...žinau kokios sunkios pirmos metinės...pirmos vėlinės...
Mum nepilnai už dviejų mėnesių bus sunkių dienų maratonas. Gimtadienis, už dienos mirties metinės, dar už kelių dienų - ir vėlinės. Nors gal ir geriau taip - vieną laikotarpį prainkšti, prakentėti, išlaukti, susisukus į kamuoliuką, kol praūš skausmingų atsiminimų lavina, o paskui giliai įkvėpti ir gyventi toliau.
QUOTE(carramele @ 2009 09 01, 12:21)
na as niekad nedariau, tik ta diena nueinam visa seima ant kapelio, nunesam svieziu skintu gelyciu pamerkt, uzdegam keleta zvakeliu ir tyliai prasau savo angelelio.... na per paskutines metines prasiau kad sugriztu ar atsiustu broli ar sese jei pati negales... ech gal cia bludinu, bet kazkaip bandai save guost ir viskas... na isties jauciuos taip kad ji isgirdo, nes pastojau butent po metiniu praejus iki savaites laiko

Sveikutes
.Mes jau po sventes
.Na, o nuo ketvirtadienio jau ir i darbuka zygiuosiu
Ir as prisidedu prie sveikinimu su rugsejo pirmaja

Ir as prisidedu prie sveikinimu su rugsejo pirmaja

Sveikutes
Su rugsejo 1-aja sveikinu
Lukuciui kita pirmadieni bus pirma dienele mokyklelej
Vdapr,kaip tu siandien jautiesi

QUOTE(rugsėjė @ 2009 09 01, 12:18)

a, darbstuole. dabar busi daugiau namie, tai galesi siuvineti

dekui, palinkejimai geri, bet nemanau, kad ivyks. su vyru vis dar nesutariam, as jau noriu dar vieno, o jis sako siek tiek palaukiam. tai kolkas susitarem kad kitais metais, aisku jis nori metu pabaigoj, o as pradzioj. kaip cia padarius

QUOTE(gabrieliukas @ 2009 09 01, 15:11)
Sveikutes
Lukuciui kita pirmadieni bus pirma dienele mokyklelej

aha, tai tave ir tavo suneli su rugsejo pirmaja. na bus kita pirmadieni ispudziu.
vdapr, tikrai kaip tu jautiesi?