Įkraunama...
Įkraunama...

Angeleliu mamu svetaine

QUOTE(sandrynja @ 2009 09 11, 16:12)
Spygliuk....oi kaip faina wub.gif . Sveikinu.... wub.gif Tik man jau cia neprikarksek...
Vaivos juosta...Vaivutei patiks... wub.gif

Aš nekarksiu...bet tikrai dar bus pas jus mažylis... mirksiukas.gif Na ačiū ačiū kam tos gėlės... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 09 11, 16:03)
.dabar vėl tas pats praktiškai viską išdalinau...

O aš dar planavau iš tamstų pirkti žalią sportinuką.,... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 09 11, 16:15)
Aš nekarksiu...bet tikrai dar bus pas jus mažylis... mirksiukas.gif Na ačiū ačiū kam tos gėlės... biggrin.gif

Tu man baik.... Ale jums kaip smagu.... wub.gif Pagrandukas....o gal du pagrandukai....???? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 09 11, 16:15)
O aš dar planavau  iš tamstų pirkti žalią sportinuką.,...  ax.gif  biggrin.gif

na matai kaip būna... biggrin.gif aš irgi ir tą kostymėlį persisiuvau, tai dabar net nežinau ką darysiu... doh.gif
Kažkaip ant žalios traukia...na mane irgi... biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif

QUOTE(Bona -pari @ 2009 09 11, 15:09)
tai kad niekad be progos labai jau nedalivaudavo,viskas prasidėjo po netekties, vis dažniau ir dažniau, protingas vyras gal nuo per didelės įtampos g.gif .....
tikiuosi nerėks koduot lotuliukas.gif

Maniškis irgi pradėjęs buvo juodai alc.gif ir galą sau ruošėsi daryt bash.gif bet praėjo pusmetis ir viskas susitvarkė..
Bona -pari, susitarimas turbūt dar galioja - smileysex.gif kad soske.gif ... mirksiukas.gif

Sandrynja, kaip ten sako, fabrikas uždarytas, bet kaminukas tai rūksta hihihi.gif

Ale Spyglej tookius tylos įžadus davus kad nei šnipšt. Aš kai tokia ciechava zosė tai numirsiu iš nekantrumo iki kol jinai prabils tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 09 11, 16:17)
Tu man baik.... Ale jums kaip smagu.... wub.gif  Pagrandukas....o gal du pagrandukai....???? mirksiukas.gif

vat dabar tu čia man neprišnekėk...mano vyras iš dvynių, jojio tetos dvi yra dvynės doh.gif ...geriau vienas bet drūtas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lina31m @ 2009 09 11, 16:17)
4u.gif
Maniškis irgi pradėjęs buvo juodai  alc.gif  ir galą sau ruošėsi daryt bash.gif  bet praėjo pusmetis ir viskas susitvarkė..
Bona -pari, susitarimas turbūt dar galioja - smileysex.gif kad  soske.gif ... mirksiukas.gif

Sandrynja, kaip ten sako, fabrikas uždarytas, bet kaminukas tai rūksta hihihi.gif

Ale Spyglej tookius tylos įžadus davus kad nei šnipšt. Aš kai tokia ciechava zosė tai numirsiu iš nekantrumo iki kol jinai prabils tongue.gif

Sakiau stosiu į vienuolyną lotuliukas.gif ...na gerai jau gerai aš laukiuosi... nestuke.gif ir mums jau eina 10 savaičiukė
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 09 11, 16:20)
vat dabar tu čia man neprišnekėk...mano vyras iš dvynių, jojio tetos dvi yra dvynės doh.gif ...geriau vienas bet drūtas lotuliukas.gif
Papildyta:

Sakiau stosiu į vienuolyną lotuliukas.gif ...na gerai jau gerai aš laukiuosi... nestuke.gif ir mums jau eina 10 savaičiukė

thumbup.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
Lina 31m įžadus sulaužiau lotuliukas.gif nes įsigandau kad gali numirti lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Stipriai apkabinu naujas mamytes - dadu ir militą.....
Vaivos juosta, apkabinu tave...

Antuke lengvo tau nešiojimo ir laimingo susitikimo su savo leliuku 4u.gif
QUOTE(Bona -pari @ 2009 09 11, 14:52)
vis dažniau ir dažniau alc.gif

Ech, mažut, kaip aš tave suprantu........ Tikiuos tik kad pas jus tai neužsites.... Vyras ras jėgų atsitiest....

QUOTE(dado @ 2009 09 11, 15:04)
O man jau kokius du apsilankymus pas gydytoja svoris budavo toks pat,vos ne mazesnis.Tai gydytojai sakau kad svoris nebeauga,o ji viska nurase ,kad yra vasara ir karsciai....Jau gal tada reikejo susirupinti? g.gif  Va ir buk atsipalaidavusi ,dziaukis nestumu-cia pasirodo kad turi buti pats sau kaip daktaras,viskuo dometis .....

Na aš per visą trečią nėštumą numečiau 7 kg ir nė gramo nepriaugau. Atrodo kad tai nepakenkė.

Papildyta:

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Sveikinimai spyglej 4u.gif Ir lauksim dvynukų mirksiukas.gif
Sandrynja, prisidedu prie spyglej varažijimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 09 11, 15:40)
Sveikutes.
Bona-pari, griebk vyruka uz ragu...Gana jam isdykaut, tegu ruosiasi tevystei mirksiukas.gif  ax.gif
Zydrute, Diveja....kaip greiit mes jau pamatysim jusu pupas....Ale ziuriu mergaites pas mus valdo tongue.gif
Tiek visko daug norejau parasyt, bet viskas isgaravo....Nu gal dar prisiminsiu doh.gif

ačiū sandrynja 4u.gif būtinai griebsiu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 09 11, 15:05)
kristulle, mano ieva šiandien visas pusdienis sąžiningai kybo ant papo... tik dabar užsnūdo ant rankų... jau net mišinio dėžutę išsitraukiau, sėdau skaityt paruošimo instrukciją, tai turbūt nujausdama, kad ketinu užšert kažkuo kitu, gerai patraukė papo ir lūžo.  biggrin.gif
kiek jūs priaugot? mes dar nesvertos, tai ir ima visokios abejonės.
.

as jau nebesuprantu, ir tokia jau antra diena, tai dar nors naktim miega. ar as ko uzvalgiau, lyg ir pabere, gal alergija kam nors g.gif . sveriau namie, tai lygiai 5 kg svere. bet cia pries savaite. tai per 2 sav gaunasi 600gr. kai bus 2men-eisim svertis ir skiepu, tai zinosiu tiksliau. o JUMS stiprybes sia diena, ir kiek imanoma-ramybes.

Saunuole thumbup.gif ir 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lina31m @ 2009 09 11, 16:17)
4u.gif
Maniškis irgi pradėjęs buvo juodai  alc.gif  ir galą sau ruošėsi daryt bash.gif  bet praėjo pusmetis ir viskas susitvarkė..
Bona -pari, susitarimas turbūt dar galioja - smileysex.gif kad  soske.gif ... mirksiukas.gif

ir kaip tu ji sutvarkiai blush2.gif ax.gif būtinai galioja ,būtu dar gerai bet ir baimės dar didelės g.gif mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(spyglej @ 2009 09 11, 16:03)
na va tu mano mados... biggrin.gif man po trečio kai nepasisekė irgi sakiau viskas tai viską išdalinau ir labas rytas dukrytė gimė...dabar vėl tas pats praktiškai viską išdalinau...

kaip faina wub.gif

Papildyta:
VJ stypriai apkabinu gražios gelės tavo angelytei verysad.gif wub.gif
Atsakyti