Įkraunama...
Įkraunama...

Angeleliu mamu svetaine

Spyglej sveikinu tavo mazaja Ugnyte su gimtadieniu!!!!!!

user posted image
Atsakyti
Sveikos...
Ačiū didelis už sveikinimus mano pupai...Atrodo taip nesenai laukiausi...o čia jau 2 metukai doh.gif ech kaip greitai laikas bėga... ax.gif
Dabar mano jubilijatė miega, o kai pabus eisim torto valgyti ir žvakutę pūsti...
Jei kokia nuotraukytė gausis tai pasirodysim kaip atrodom...
Šiandien tiek pavargau...kad vos kojas pavelku...buvom kapuose tėvukų kaą tvarkyti, tai vakare eisim dar uošvių sutvarkyti, nes jau ledukai tai tragiškai atrodo doh.gif Nupirkom didelių našlučių į kapelį o prie paminklo tai plunksninius krūmukus krezentemų...
Kaip man silpna šiandien doh.gif negaliu...nė su vienu nestuke.gif taip nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 09 12, 15:14)

Kaip man silpna šiandien doh.gif negaliu...nė su vienu  nestuke.gif taip nebuvo...

o taviškiai žino naujieną? mama, dičkiai?
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 09 12, 16:00)
o taviškiai žino naujieną? mama, dičkiai?

ne dar kolkas tik aš ir vyras...bijau kad infarkto negautų mama kai sužinos...bet kai apsilankysiu pas genetikę tai tada pranešiu...
Klausyk einu tau į až parašyt dabar...
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 09 12, 16:02)
ne dar kolkas tik aš ir vyras...bijau kad infarkto negautų mama kai sužinos...

nu jo - naujiena pritrenkianti smile.gif wub.gif . aš tai nustebau stipriai, kai pasakei blush2.gif . kažkaip negalvojau, kad jūs dar galvojat . šaunuoliai esat. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 09 12, 16:13)
nu jo - naujiena pritrenkianti  smile.gif  wub.gif . aš tai nustebau stipriai, kai pasakei  blush2.gif . kažkaip negalvojau, kad jūs dar galvojat . šaunuoliai esat.  wub.gif

Nieko mes negalvojom, gavosi savaimę...tikrai neplanavau jau daugiau blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Labutis 4u.gif Tokia grazi diena,ir tokios geros naujienos cia pas mus thumbup.gif Taip faina ,man net sirdis kazkaip spurdeti pradejo nuo geru naujienu.Spyglej Sveikinu,sveikinu sveikinu ir su gimtadieniu happybday.gif ir su nestuke.gif Ir as noreciau nestuke.gif ,baltai pavydziu visoms besilaukiancioms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dado @ 2009 09 12, 17:01)
Labutis 4u.gif  Tokia grazi diena,ir tokios geros naujienos cia pas mus thumbup.gif Taip faina ,man net sirdis kazkaip spurdeti pradejo nuo geru naujienu.Spyglej Sveikinu,sveikinu sveikinu ir su gimtadieniu happybday.gif ir su  nestuke.gif Ir as noreciau nestuke.gif ,baltai pavydziu visoms besilaukiancioms wub.gif

Ačiū dado už sveikinimus...o norėti tai tikrai norėk ir tikrai bus, aš visai negalvojau kad pas mane dar bus o ėmė ir stebuklingai atsirado biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti

Labutis,
bona_pari, mano vyras irgi bedugnės kraštu vaikščioja, tik tuo skiriasi, kad ne su buteliu, o su AD. Ir dabar vėl juodas debesis užėjo - jau pusė metų praėjo po netekties, bet nei kiek ne geriau, tikiuosi, kad dar po pusmečio galėsiu kitaip pasakyti. O aš užsivertusi darbais (antradienį turi iš ministerijos ponios atvažiuot patikrinimui), tikras chaosas mano gyvenime. Tik darbas ir mergaitė dar verčia mane laikytis tiesiai.
Kokios geros naujienos spyglej ir antuke nestuke.gif taip džiaugiuosi už jus ir su jumis thumbup.gif
Geros dienelės!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rencė: 12 rugsėjo 2009 - 16:33
beje, labai liūdna, kad prisijungia vis naujos angeliukų mamytės. Bet liūdna ne dėl to, kad prisijungia, bet kad ir jos tapo angeliukų mamytėmis sad.gif Stiprybės jums...apkabinu
Atsakyti
Spyglej, sveikinu tavo Ugnytę su antruoju gimtadieniu user posted image
Atsakyti
Dar kartą ačiū visoms už sveikinimus...ir norim pavaišinti nors ir kukliai bet skaniai mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti