Spyglej sveikinu tavo mazaja Ugnyte su gimtadieniu!!!!!!

Sveikos...
Ačiū didelis už sveikinimus mano pupai...Atrodo taip nesenai laukiausi...o čia jau 2 metukai
ech kaip greitai laikas bėga...
Dabar mano jubilijatė miega, o kai pabus eisim torto valgyti ir žvakutę pūsti...
Jei kokia nuotraukytė gausis tai pasirodysim kaip atrodom...
Šiandien tiek pavargau...kad vos kojas pavelku...buvom kapuose tėvukų kaą tvarkyti, tai vakare eisim dar uošvių sutvarkyti, nes jau ledukai tai tragiškai atrodo
Nupirkom didelių našlučių į kapelį o prie paminklo tai plunksninius krūmukus krezentemų...
Kaip man silpna šiandien
negaliu...nė su vienu
taip nebuvo...
Ačiū didelis už sveikinimus mano pupai...Atrodo taip nesenai laukiausi...o čia jau 2 metukai

Dabar mano jubilijatė miega, o kai pabus eisim torto valgyti ir žvakutę pūsti...
Jei kokia nuotraukytė gausis tai pasirodysim kaip atrodom...
Šiandien tiek pavargau...kad vos kojas pavelku...buvom kapuose tėvukų kaą tvarkyti, tai vakare eisim dar uošvių sutvarkyti, nes jau ledukai tai tragiškai atrodo

Kaip man silpna šiandien

QUOTE(spyglej @ 2009 09 12, 15:14)
o taviškiai žino naujieną? mama, dičkiai?
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 09 12, 16:00)
o taviškiai žino naujieną? mama, dičkiai?
ne dar kolkas tik aš ir vyras...bijau kad infarkto negautų mama kai sužinos...bet kai apsilankysiu pas genetikę tai tada pranešiu...
Klausyk einu tau į až parašyt dabar...
QUOTE(spyglej @ 2009 09 12, 16:02)
ne dar kolkas tik aš ir vyras...bijau kad infarkto negautų mama kai sužinos...
nu jo - naujiena pritrenkianti

QUOTE(vaivos juosta @ 2009 09 12, 16:13)
nu jo - naujiena pritrenkianti
. aš tai nustebau stipriai, kai pasakei
. kažkaip negalvojau, kad jūs dar galvojat . šaunuoliai esat. 

Nieko mes negalvojom, gavosi savaimę...tikrai neplanavau jau daugiau

Labutis
Tokia grazi diena,ir tokios geros naujienos cia pas mus
Taip faina ,man net sirdis kazkaip spurdeti pradejo nuo geru naujienu.Spyglej Sveikinu,sveikinu sveikinu ir su gimtadieniu
ir su
Ir as noreciau
,baltai pavydziu visoms besilaukiancioms

QUOTE(dado @ 2009 09 12, 17:01)
Labutis
Tokia grazi diena,ir tokios geros naujienos cia pas mus
Taip faina ,man net sirdis kazkaip spurdeti pradejo nuo geru naujienu.Spyglej Sveikinu,sveikinu sveikinu ir su gimtadieniu
ir su
Ir as noreciau
,baltai pavydziu visoms besilaukiancioms 

Ačiū dado už sveikinimus...o norėti tai tikrai norėk ir tikrai bus, aš visai negalvojau kad pas mane dar bus o ėmė ir stebuklingai atsirado

Labutis,
bona_pari, mano vyras irgi bedugnės kraštu vaikščioja, tik tuo skiriasi, kad ne su buteliu, o su AD. Ir dabar vėl juodas debesis užėjo - jau pusė metų praėjo po netekties, bet nei kiek ne geriau, tikiuosi, kad dar po pusmečio galėsiu kitaip pasakyti. O aš užsivertusi darbais (antradienį turi iš ministerijos ponios atvažiuot patikrinimui), tikras chaosas mano gyvenime. Tik darbas ir mergaitė dar verčia mane laikytis tiesiai.
Kokios geros naujienos spyglej ir antuke

Geros dienelės!
beje, labai liūdna, kad prisijungia vis naujos angeliukų mamytės. Bet liūdna ne dėl to, kad prisijungia, bet kad ir jos tapo angeliukų mamytėmis
Stiprybės jums...apkabinu