Įkraunama...
Įkraunama...

Angeleliu mamu svetaine

Oi mergytės nematau jokio fainumo ...tik baimės pilna esu, kad vėl nepasikartotų trečioji istorija...
Žvelsa nevaražink tu čia man nono.gif nono.gif nono.gif man gana jau buvo ir trijų...bet taip išėjo kad vėl bus ir tikiuosi kad vienas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žvelsa @ 2009 09 11, 16:31)
Sveikutės,

Ech, mažut, kaip aš tave suprantu........ Tikiuos tik kad pas jus tai neužsites.... Vyras ras jėgų atsitiest....
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Sveikinimai spyglej  4u.gif Ir lauksim dvynukų  mirksiukas.gif
Sandrynja, prisidedu prie spyglej varažijimo  4u.gif

Ačiū labai tykiuos kad viskas bus gerai,nes negaliu pakesti girtu schmoll.gif

dar sandrynja būtinai ir tau linkiu dar karteli pamėgint nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2009 09 11, 16:47)
Ačiū labai tykiuos kad viskas bus gerai,nes negaliu pakesti girtu schmoll.gif
dar sandrynja būtinai ir tau linkiu dar karteli pamėgint nestuke.gif  mirksiukas.gif

Aš irgi nekenčiu girtų...
Nereikia jei linkėti ( Sandrynjai) jai žinau kad tikrai dar bus matysi garantuoju 100 procentų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 09 11, 16:48)
Aš irgi nekenčiu girtų...
Nereikia jei linkėti ( Sandrynjai) jai žinau kad tikrai dar bus matysi garantuoju 100 procentų mirksiukas.gif

mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Bona -pari @ 2009 09 11, 16:50)

Ei Ei Ei...as tuoj nuo jusu varazijimu nescia paliksiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 09 11, 17:00)

O ką juk pati sakei kad dar nori eit gimdyt...tad ruoškis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 09 11, 17:00)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oho kokios aistros siandien cia verda... ir liudna gaida ir linksma smile.gif O svarbiausia optimistiska thumbup.gif Kaip smagu girdeti,kai atsiranda vis nauja angeliuko mamyte nestuke.gif ach,kad tik daugiau musu cia tokiu pataptu 4u.gif
Atsakyti
Na ir pleputes doh.gif
saunuoles, kurios nestuke.gif nera cia ko bijot bigsmile.gif jau jei man kas leistu tapti nestuke.gif ir duotu vilties bent 10proc, tai griebciau savo grazuoli ir net neklausciau doh.gif na bet gal kada...kaip pries 5 metus negalvojau kad turesiu tris, ir negana to is ju bus 2 angeliukus unsure.gif tai ka gali zinot kas bus po 5 metu. Tai vat tikiuos, kad nezinia kas bus wub.gif

senovej ar 20 metu atgal, nebuvo nei echoskopu, nei dar kitokiu geru aparaturu, ateidavo ir iseidavo leliukai ir nebuvo ka apkaltint, o dabar visi tikimes, kad gydytojai Dievai, ju aparatai taip pat visagaliai. Viskas likimo, sekmes, aisku ir dideliu pastangu rankose. Taip turejo but, kad mes cia susirinkusios verysad.gif ir pries gamta nepapusim schmoll.gif ir ne vienom cia mums liudna, ne vienom cia mums skausmas begalinis, jei pazvelgus placiau, tai visokiu nelaimiu ir skausmu yra... unsure.gif zodziu neliudekim wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SiguteS @ 2009 09 11, 17:45)
ir ne vienom cia mums liudna, ne vienom cia mums skausmas begalinis, jei pazvelgus placiau, tai visokiu nelaimiu ir skausmu yra... unsure.gif  zodziu neliudekim wub.gif

tikra tiesa... skaudi, bet tikra.

Turim progą pasidžiaugt - šiandien Spyglės dukrytei jau 2 metukai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Spygliuk, sveikinimai tavo princesei antrojo gimtadienio proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 09 12, 11:42)

Spygliuk, sveikinimai tavo princesei antrojo gimtadienio proga 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Prisidedu prie sveikinimų tavo dukriukui 4u.gif Ir su nestuke.gif labai labai sveikinu thumbup.gif
Atsakyti