Įkraunama...
Įkraunama...

Angeleliu mamu svetaine

Krepšinį pralošėm, mažė visa naktis ant papo, dabar ant rankų, su dičke kariaujam, vyras beveik mėnuo iš garažo neišlenda, - vienžo... labas rytas.

spygliukės torto kaip norėč rolleyes.gif . čia vietinės gamybos?
Atsakyti
Labutes.
Ir as ne kokios nuotaikos. Krepsinis sunervino doh.gif . O dabar sedziu prie kompo "gimdau" adaptuotas, modifikuotas programas doh.gif doh.gif doh.gif
Vaivos juosta, ale tavo maze "papinuke" ax.gif . Pamenu savo pupas, tai joms budavo kada duodi tada gerai, neduodi irgi nieko blogo, miegodavo ir tiek. Tinginiukes jos pas mane buvo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrynja: 13 rugsėjo 2009 - 09:10
QUOTE(sandrynja @ 2009 09 13, 10:10)
O dabar sedziu prie kompo "gimdau" adaptuotas, modifikuotas programas doh.gif  doh.gif  doh.gif

Oooo, čia mano "gėris" bigsmile.gif biggrin.gif . kolegės visą mano el.paštą užvertė prašymais dėl ad ir mod pavyzdžių.
Atsakyti
Labutes mirksiukas.gif

Spyglej,tavo Ugne jau tokia didele bigsmile.gif O tortu ir as mielai pasivaisinciau blush2.gif

Vaivos juosta,mazoji tikra mamyciuke gal bus smile.gif Migle pavydi? O TB,kas daugiau belieka,kai namus valdo tik moterys,tai jis garaze ir sedi rolleyes.gif
Vis noriu paklaust,o TB eme ta menesi vaiko prieziurai ar ne?

Sandrynja kantrybes ir sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2009 09 13, 10:38)

Vaivos juosta,mazoji tikra mamyciuke gal bus smile.gif  Migle pavydi?  O TB,kas daugiau belieka,kai namus valdo tik moterys,tai jis garaze ir sedi rolleyes.gif
Vis noriu paklaust,o TB eme ta menesi vaiko prieziurai ar ne?

abi jos mamyčiukės blush2.gif wub.gif .

aha, atostogas ėmė thumbup.gif . dar vis atostogauja.
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Spyglej, sveikinimai tavo mergikei gimtadienio proga 4u.gif 4u.gif 4u.gif , o tau lengvo nestuke.gif

P.s torto ir aš norėčiau blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Spyglej,dukriuka tavo su antruoju gimtadieniu
Nuosirdziai svekinu nestuke.gif wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 09 13, 11:22)
abi jos mamyčiukės  blush2.gif  wub.gif .

aha, atostogas ėmė  thumbup.gif . dar vis atostogauja.

lotuliukas.gif a tai vat kodel tevelis neturi namie ka veikti!
O atostogos turbut gerai.MB irgi zada imti,sakiau gal pamiegot tada galesiu ax.gif
Atsakyti
Laba diena...kugelis kepa, eisiu savo paną spaust miegot nes anksti atsikėlė doh.gif ...o torto dar likę beveik pusę... mirksiukas.gif
VJ ne ne mano gamyba...gamino Ramutė kur mokykloje indus plauna...dievinam mes jos medaus tortus su žele gabaliukais...
Aš pati tingėjau kepti blush2.gif ir ne toks skanus išeina kaip jos...
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 09 13, 10:28)
Oooo, čia mano "gėris"  bigsmile.gif  biggrin.gif .  kolegės visą mano el.paštą užvertė prašymais dėl ad ir mod pavyzdžių.

Ne duok Die, tokio gerio. bet...is devyniu tik trys beliko. Jauciu iveiksiu siandien. O tada jau bus ramybe ilgam.
Ir as noriu tortooooo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrynja @ 2009 09 13, 14:02)
Ne duok Die, tokio gerio. bet...is devyniu tik trys beliko. Jauciu iveiksiu siandien. O tada jau bus ramybe ilgam.
Ir as noriu tortooooo... blush2.gif

Tai lėkit į zanavykiją dar yra kolkas, bet jei staigiai neprisistatysit tai bus šaukštai po pietų... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(divėja @ 2009 09 13, 12:23)
atostogos turbut gerai.MB irgi zada imti,sakiau gal pamiegot tada galesiu ax.gif

kažin smile.gif . vyras papo nepakiš smile.gif .

QUOTE(spyglej @ 2009 09 13, 12:43)

VJ ne ne mano gamyba...gamino Ramutė kur mokykloje indus plauna...dievinam mes jos medaus tortus su žele gabaliukais...

aš tą ir turėjau minty, rašydama vietinės gamybos - kad lukšietės kepėjos darbas. bet man skanesnis kitos Romutės - Bakienės ( lygiai toks pats, nu bet skanesnis biggrin.gif ).

prisivaikščiojau šiandien tai gerokai - su vežimu iki kapinių, paskui tiesiai į Zyplių kaimą pas uošvius, ten mažė pasisotino, snustelėjo, aš arbatos išgėriau ir tada kelionė atgal. įdomu, kiek aš tų km sukoriau ir kiek kalorijų sudeginau tongue.gif
Atsakyti