Įkraunama...
Įkraunama...

Angeleliu mamu svetaine

VJ, nu pasaka wub.gif bet kad panasios i mama ir i sese wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amadinka @ 2009 08 24, 21:00)
siandien 8menesiai...

Labas Amadinka, labai liūdna, kad ir tau teko tokia dalia verysad.gif Stipriai apkabinu ir tik nekaltink savęs... Aš pati vis dar kas vakarą galvoju: ar viską padariau, ką galėjau padaryti kitaip, galėjau gal kažko neleisti daryti, bet... tai ir liks neatsakyti klausimai.
VJ - kokios nuostabios tavo gražuolės, džiaugiuosi su jumis ir už jus.
O aš jau dirbu, tai nėra nei kada prie SM prisėsti, bet tikiuosi, kad tai tik laikinai, kad vėliau galėsiu dažniau užsukti.
Vdapr - labai gražiai sutvarkėte kapelį wub.gif aš ir kažko panašaus ieškau, bet niekaip nesumąsčiau kaip tokias figūras išbarstyti skaldele. O skardos juostelėmis tik atskyrei akmenėlius?
Žvelsa - mano vyras dar vis geria AD, kartais visai gerai atrodo, o kartais liūdesys ir ašaros prasiveržia. Nenoriu jo skaudinti kalbėdama apie sūnelį, bet kartais taip noriu apie tai pasikalbėti...
Geros dienelės visom 4u.gif
Carramele - kad ir pavėluotai, bet ir aš prisidedu prie sveikinimų su gimtadieniu! Linkiu, kad liūdesys apleistų jūsų namus ir nelaimės aplektų tave iš tolo. birthday.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Vaivos juosta, koks mažiukės grožis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vaivos juosta, kokia grazute tavo mazute wub.gif wub.gif wub.gif
Carramele, ale koks Pauliukas saunuolis thumbup.gif . Sitokie pasiekimai bigsmile.gif . Labai labai dziaugiuosi su jumis tokia sekme. Tikekimes ir pas daktariukus isgirsit tik geras zinias. Kai perskaiciau apie tavo dukrytes apnejas, siurpas nuejo kunu...Mano angeliukui irgi kartdavosi apnejos ir labai stprios, prireikdavo gaivinimu.... verysad.gif
Atsakyti
Vaivos juosta, girdejau mazutei mastet Smiltes varda suteikt blush2.gif ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 08 25, 11:54)
O čia mes  wub.gif

Tobulybe,tikra grazuole wub.gif wub.gif Aukit didutes ir sveikutes 4u.gif
O koki vardeli davet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 08 25, 11:54)
O čia mes  wub.gif

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nerealaus grozio....
Atsakyti
sveikos 4u.gif

QUOTE(SiguteS @ 2009 08 25, 16:10)
Vaivos juosta, girdejau mazutei mastet Smiltes varda suteikt blush2.gif  ax.gif  wub.gif

matau iš parašo kad VJ mažytę Ievute pavadino wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Nledi @ 2009 08 25, 14:58)
Sveikos  4u.gif

Vaivos juosta, koks mažiukės grožis  wub.gif  wub.gif  wub.gif

pamačiau NLedi ir prisiminiau bajerį kmuk biggrin.gif . Buvai minėjus, kad jei turtėsiu jėgų ir noro - galėsism susitikt. Bet emocijos taip rovė smegenis, kad nesinorėjo nieko matyt, išskyrus vyrą. Tai va, pirmas rytas po operacijos, guliu palatoj, kateteriai dar neišimti, ateina slaugutė, pila arbatas. Ateina kita moteriškė, neša kaiminkai valgyt, man džiūvėsį padeda. dar trečia ateina, klausia, kuri iš mūsų yra Jolita. Sakau - aš. Tai jums čia lauktuvių iš centrinės virtuvėlės. Ir padeda lauknešėlį ant spintelės. Sakau, tai gal nuo Editos? Sako, primiršau vardą, pasitikslinsiu paskui. Apžiūriu dėžutes - dvi dėžutės varškės - viena šilta, kita šalta. Nu galvoju, gi man po operacijos pirmą parą tai tikrai negalima tokių valgyt. Palieku ant spintelės ir toliau guliu. Kaimynė kostelėjo ir manęs klausia - iš kur aš esu, koks mano vardas. Ir aš jos paklausiau, kuo vardu. Pasirodo - abi esam Jolitos bigsmile.gif biggrin.gif . Ir ta varškė yra jai skirta, nes jos tetulė dirba virtuvėlėj. Oi juokėmės geras 10 minučių.

QUOTE(SiguteS @ 2009 08 25, 16:10)
Vaivos juosta, girdejau mazutei mastet Smiltes varda suteikt blush2.gif  ax.gif  wub.gif

Aha, svarstėm. Iš pagarbos Gydytojui . Nu tokio nerealaus dar nebuvau sutikus. Aš labai norėjau Vytės wub.gif ( rugsėje, nesugraudinsiu gal labai...), bet lėmė viską vyras smile.gif .
Atsakyti
Labas rytelis.
tai va, mano mergina gavo ortopedine pagalvele tarp koju, tik dar neaisku kiek reikes nesiot. vakar uzdeje pora val laikem, tai ryskiai nepatiko.
VJ- KOKIA GRAZUOLE TAVO PANELE wub.gif wub.gif wub.gif . IR TOKIA PUTLUTE, BENT JAU NUOTRAUKOJE . NA TIESIOG TIKRAS STEBUKLIUKAS.
Atsakyti

QUOTE(kristulee @ 2009 08 26, 11:14)
Labas rytelis.
tai va, mano mergina gavo ortopedine pagalvele tarp koju, tik dar neaisku kiek reikes nesiot. vakar uzdeje pora val laikem, tai ryskiai nepatiko.

Šiaip apie pora mėnesių, paskui vėl tikrins ir jei neatsistatę, skirs truputį didesnę. O nešiot ne nuolat liepė? Nes mes nuimdavom tai tik maudant, ir tai dar reikėdavo gerai išskėtus kojas laikyt.
Aš mažei apžiūrėjau kojas, visas raukšles - nu mano akimis žiūrint lyg ir simetriška viskas. Pas Miglę tai labai matėsi tas skirtumas.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 08 26, 11:32)
Šiaip apie pora mėnesių, paskui vėl tikrins ir jei neatsistatę, skirs truputį didesnę. O nešiot ne nuolat liepė? Nes mes nuimdavom tai tik maudant, ir tai dar reikėdavo gerai išskėtus kojas laikyt.

aha butent nuolat reik laikyt, net ir pampersus mum liepe zaibo greiciu keist ir det vel "balna", nes tas 2val tik vaiko kankinimas, o efekto jokio schmoll.gif . kol maza tai lengviau, nes dar ir sest ir vartytis nemoka, geriau dabar pasikankint menesi-du, nei puse metu vargt.
mes ir sunukui dejom, tai jau po menesio sake viskas tvarkoj, bet maziausias gydymo kursas 2menesiai.
taip kad kantrybes ir stipriu ranku 4u.gif

as nezinau kokia zaraza sugriebiau doh.gif , gal pervargau, nes vakar lekiau i Kauna apipirkt vaiki pries mokykla ko truksta, tai dar gal ir perkaitau masinoj, vakare galva skaudejo ryte ir, kavos isgerus geriau, bet prakaitas pila, silpnoka.
na dar reik mokescius varyt susimoket.
dar va pasigirsiu kad pabaigiau vaikui megztini megzt, liko tik sagas isiut ir ta musu bendrai laimeta paveiksla stumiu link pabaigos, dar savaitele ir baigsiu gal, jei sveikata nepaves ax.gif ir dar pripirkau kruva merliu, tai jau po biski leliui ruosiu, siuvu ir siulu pledukui pirkau ax.gif . cia tam kad veiklos netruktu ir durnos mintys i galva nelystu
Atsakyti