isbandziau druide pieneli ir tonika. turiu miniukus nusipirkus, tuos po 65 ml atrodo. pirmas ispudis buvo, kad nepatiko nei vienas, nei kitas, o ypac pienelis. pienelis toks tirstas, jis daugiau gal sausai odai, o mano i riebuma. bandziau juo valytis vatuku, tai labai nepatiko, tada praustis juo ant dregnos odos-irgi nelabai patiko, tada isbandziau toki varianta-uzsitepu ant sausos odos, pamasazuoju veiduka, tada sudrekinus rankas dar pamasazuoju ir tada nuplaunu. tai ziuriu, kad su malonumu pabaigsiu ta miniuka, nors jau galvojau, kad teks atiduot kam nors
kazkaip tokiu budu man geriausiai nusiplauna, nusivalo oda
o po toniko oda tokia siek tiek lipni lieka.
QUOTE(Bitute32 @ 2009 08 26, 14:25)
Merginos, ka parekomenduotumet is naujos krautuveles
Gaono g. ESSENZA? as ten permeciau akimis visas prekes, na
viskas patrauklu atrodo, bet galvoju ka cia tokio itin gero
jau esat jus ismeginusios is juju asortimento ir pagirtumet?
Gaono g. ESSENZA? as ten permeciau akimis visas prekes, na
viskas patrauklu atrodo, bet galvoju ka cia tokio itin gero
jau esat jus ismeginusios is juju asortimento ir pagirtumet?
Vakar ėjau kaip tik pro šalį, tai užsukau pasidairyti pas juos
Sveikutės
Ilgokai atsitraukusi nuo SM buvau, tai nespėju skaityti
Pirmiausiai noriu dar kartą padėkoti kryystei, kad pagamino KN emulsiją nuo spuogų
Odelė po truputėlį taisosi
Taip, aš klausiau, bet dar nedariau nes neapsisprendžiu aliejujumi ar degtine užpylus jas mirkyti nes reikia nuspręsti kam po to tai naudočiau
Palomina, susidomėjau depiliacija su juostelėmis, nes su cukraus mase taip pat nieko nesigavo
Noriu paklausti, kur įsigijai tų daugkartinių depiliacinių juostelių ir mentelę?
O Monicos noriu paklausti apie buteliuką darantį putas, pamenu, kad nuo kažkokios pasibaigusios priemonės naudojate, bet nepamenu kokios
Dėkui
Ilgokai atsitraukusi nuo SM buvau, tai nespėju skaityti
Pirmiausiai noriu dar kartą padėkoti kryystei, kad pagamino KN emulsiją nuo spuogų
QUOTE(Hibisco @ 2009 08 25, 12:53)
Kažkada kažkuri buvo klausiusi, berods, Ernesin, kur galima panaudoti vanilės lazdelę. Tai ar jau darei ką nors su ja ir ar gavosi? 
Taip, aš klausiau, bet dar nedariau nes neapsisprendžiu aliejujumi ar degtine užpylus jas mirkyti nes reikia nuspręsti kam po to tai naudočiau
QUOTE(Palomina @ 2009 08 25, 15:51)
pagal si recepta gaunasi depiliacija su juostelem.. ir puikiai gavosi
QUOTE(Palomina @ 2009 08 25, 19:37)
dar papildysiu.. po to labai gerai nusipauna nuo juosteliu (nes jos gi daugkartines)
Palomina, susidomėjau depiliacija su juostelėmis, nes su cukraus mase taip pat nieko nesigavo
QUOTE(Monica @ 2009 08 26, 10:51)
tai aš čia tokį paprastą variantą-aliejus+hidrolatas+distil vanduo+šaltas emulsiklis+ea.Ir emulsiją pyliau į buteliuką, kur putas padaro 
O Monicos noriu paklausti apie buteliuką darantį putas, pamenu, kad nuo kažkokios pasibaigusios priemonės naudojate, bet nepamenu kokios
QUOTE(ernesin @ 2009 08 27, 11:55)
Odelė po truputėlį taisosi
QUOTE(ernesin @ 2009 08 27, 10:55)
Aišku, o kiek reikia laikyti jas užpylus, nežinai? Ir įdomu, ar labai kvapo prisigeria...
Žodžiu, reikės imti ir daryti
Beje, kaip tu emulsiją tepi? Visą veidą ar tik taškuoji problemines vietas?
Pasidalinsiu savo įspūdžiais apie Essential care šmapūną Gentle Herb Shampoo

kadangi labai knietėjo išbandyti,pirkau nedidelį kiekį.
Visai netiko riebiems plaukas, visai neputoja, reikia gal kokius 3 kartus pilti šampūno, nes atrodo kad tik su vandeniu plauni
O kitą šampūną tai noriu pagirti
AUBREY ORGANICS Green Tea Clarifying Shampoo

Labai skalsus, puikiai išsiplauna plaukai. Papurina, pakelia nuo šaknų.

Visai netiko riebiems plaukas, visai neputoja, reikia gal kokius 3 kartus pilti šampūno, nes atrodo kad tik su vandeniu plauni
O kitą šampūną tai noriu pagirti
AUBREY ORGANICS Green Tea Clarifying Shampoo

Labai skalsus, puikiai išsiplauna plaukai. Papurina, pakelia nuo šaknų.
QUOTE(Hibisco @ 2009 08 27, 12:58)
Aišku, o kiek reikia laikyti jas užpylus, nežinai? Ir įdomu, ar labai kvapo prisigeria...
Na galvoju gal darytis su aliejumi visgi, pasausėjus odai tepsiuosi, o tuo pačiu ir paskvepinsiu kiek
O emulsija tai tepuosi ryte ir vakare visą veidą, dekolte ir pečių viršų nes šiuo metu oda tiesiog pasidariusi visa probleminė
QUOTE(ernesin @ 2009 08 27, 12:31)
Na galvoju gal darytis su aliejumi visgi, pasausėjus odai tepsiuosi, o tuo pačiu ir paskvepinsiu kiek
, tik įdomu koks aliejus labiausiai tiktų, kad kvapo mažiausiai duotų prie tos vanilės, sakau gal saulėgrąžų
Norėčiau su migdolų darytis, bet neįsivaizduoju koks jo kvapas
Užpilsiu pakaitintu aliejumi, kad apsemtų tas supjaustytas vanilės lazdeles ir laikysiu 3-4sav
O emulsija tai tepuosi ryte ir vakare visą veidą, dekolte ir pečių viršų nes šiuo metu oda tiesiog pasidariusi visa probleminė
Anksčiau buvo rašyta, koks aliejus geriausiai tinka tokiems mirkymams. Neatsimenu, ar buvo minėtas migdolų, bet aš noriu darytis būtent su juo. Jis beveik bekvapis, o jei kiek ir yra kvapo, jis pakankamai neutralus, be to, migdolų aliejų galima plačiai panaudoti, jis gana universalus...
Emulsija tikrai padės susitvarkyti odai
QUOTE(lidusia @ 2009 08 27, 12:04)
Pasidalinsiu savo įspūdžiais apie Essential care šmapūną Gentle Herb Shampoo

QUOTE(Hibisco @ 2009 08 27, 13:40)
Anksčiau buvo rašyta, koks aliejus geriausiai tinka tokiems mirkymams. Neatsimenu, ar buvo minėtas migdolų, bet aš noriu darytis būtent su juo. Jis beveik bekvapis, o jei kiek ir yra kvapo, jis pakankamai neutralus, be to, migdolų aliejų galima plačiai panaudoti, jis gana universalus...
Esu užsirašiusi, kad tinka jojoba, saulėgrąžų, alyvuogių, bet jei sakai, kad migdolų beveik bekvapis, tai gal vis gi su juo bandysiu darytis
QUOTE(ernesin @ 2009 08 27, 13:12)
Esu užsirašiusi, kad tinka jojoba, saulėgrąžų, alyvuogių, bet jei sakai, kad migdolų beveik bekvapis, tai gal vis gi su juo bandysiu darytis
Jei pirmoji pasidarysi, parašyk atsiliepimus 
Aš migdolų tai turiu iš NB, nors ir nerafinuotas, bet gal jis nėra labai geras. Gal dėl to ir neturi kvapo... Tai nenoriu tavęs apgauti, jei pirksi kitokį.
Ruošiuosi greitu laiku užmerkti, parašysiu
Ernesin, mano buteliukas buvo nuo Florame skut. putų, dar toks yra Sante nenuplaunamo balazamo plaukams, ir berods Madaros putų veidui prausti.
Ištraukoms idealiai tinka jojoba, iš principo stabilūs (ilgai negendantys) aliejai. saulėgrąžų turi gan stiprų kvapą, su vanile nesiūlyčiau.
Ištraukoms idealiai tinka jojoba, iš principo stabilūs (ilgai negendantys) aliejai. saulėgrąžų turi gan stiprų kvapą, su vanile nesiūlyčiau.