QUOTE(fresh @ 2009 08 27, 00:16)
Ką patartumėte kovai su spuogeliais? Naudoju:
Dr.Hauschka CC, rejuvenating mask, normalising oil, clarifying toner, Alterra mėtines putas ir toniką, arbatmedį maišytą su argano aliejum bei ricinos kaukes.
Dr.Hauschka CC, rejuvenating mask, normalising oil, clarifying toner, Alterra mėtines putas ir toniką, arbatmedį maišytą su argano aliejum bei ricinos kaukes.
as paskutiniu metu galvoju, kad man labiausiai padeda bet kokiu alieju nenaudojimas. viska bandziau, rezultato nebuvo. o nuo tada kai tiek prausikli, tiek purskiamas tepamas priemones naudoju be alieju, dingo odos kimsimasis. labai gaila, bet atrodo man netinka aliejai

o gal yra koks, kuris tinka, bet kolkas neradau. bijau jau ir bandyti naujus, kad vel visko nesugadinciau

QUOTE(ernesin @ 2009 08 27, 09:55)
O Monicos noriu paklausti apie buteliuką darantį putas, pamenu, kad nuo kažkokios pasibaigusios priemonės naudojate, bet nepamenu kokios
Dėkui 

as turiu kelis naujus, jei reikes ir nerasi

QUOTE(Hibisco @ 2009 08 27, 10:58)
Aišku, o kiek reikia laikyti jas užpylus, nežinai? Ir įdomu, ar labai kvapo prisigeria...

as kaip tik naudojau pries kelias dienas.
pats aliejus lyg ir kvepia vanile, nors kvapas nera stiprus, bet daugiau maziau pasakai, kad tai vanile. (as dedu kokybiskas sviezias vaniles lazdeles ir daug, ir laikau laaaabai ilgai)
bet kai ta alieju sumaisai su kitais (o gaminant kokias priemones as visada maisau), tai lieka tik vaniles atgarsis

zodziu, bent jau mano patirtis, kad vanile priduoda tik subtilu atspalvi kvapui, salduma. gal ir per daug 'zaidimo' del tokio rezultato.. bet as zaidziu

nors ateity galvoju vaniles lazdeles deti i alkoholi vistik. o paskui bandyt ji isgarinti.
QUOTE(lidusia @ 2009 08 27, 11:04)
Pasidalinsiu savo įspūdžiais apie Essential care šmapūną Gentle Herb Shampoo
O kitą šampūną tai noriu pagirti
AUBREY ORGANICS Green Tea Clarifying Shampoo
O kitą šampūną tai noriu pagirti
AUBREY ORGANICS Green Tea Clarifying Shampoo
didelis dekui uz atsiliepimus

As dabar bandysiu dr. organic sampuna ir kondicionieriu.
paskui reiks pirkt AUBREY ORGANICS Green Tea Clarifying Shampoo

noriu paklaust, o kaip plaukai issisukuoja jei nenaudojant kondicionieriaus? maniskiai linke veltis, tai reikia tokio 'detangling' sampuno.