Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(fresh @ 2009 08 27, 00:16)
Ką patartumėte kovai su spuogeliais? Naudoju:
Dr.Hauschka CC, rejuvenating mask, normalising oil, clarifying toner, Alterra mėtines putas ir toniką, arbatmedį maišytą su argano aliejum bei ricinos kaukes.

as paskutiniu metu galvoju, kad man labiausiai padeda bet kokiu alieju nenaudojimas. viska bandziau, rezultato nebuvo. o nuo tada kai tiek prausikli, tiek purskiamas tepamas priemones naudoju be alieju, dingo odos kimsimasis. labai gaila, bet atrodo man netinka aliejai unsure.gif
o gal yra koks, kuris tinka, bet kolkas neradau. bijau jau ir bandyti naujus, kad vel visko nesugadinciau smile.gif

QUOTE(ernesin @ 2009 08 27, 09:55)
O Monicos noriu paklausti apie buteliuką darantį putas, pamenu, kad nuo kažkokios pasibaigusios priemonės naudojate, bet nepamenu kokios blush2.gif Dėkui 4u.gif

as turiu kelis naujus, jei reikes ir nerasi wink.gif

QUOTE(Hibisco @ 2009 08 27, 10:58)
Aišku, o kiek reikia laikyti jas užpylus, nežinai? Ir įdomu, ar labai kvapo prisigeria... g.gif

as kaip tik naudojau pries kelias dienas.
pats aliejus lyg ir kvepia vanile, nors kvapas nera stiprus, bet daugiau maziau pasakai, kad tai vanile. (as dedu kokybiskas sviezias vaniles lazdeles ir daug, ir laikau laaaabai ilgai)
bet kai ta alieju sumaisai su kitais (o gaminant kokias priemones as visada maisau), tai lieka tik vaniles atgarsis smile.gif tiesa sakant, niekas pauostes nepasako, kad kvepia vanile biggrin.gif nu, kai jiems pasufleruoji apie vanile, sako: aaa, jo.. kaip vaniliniai ledai.. biggrin.gif

zodziu, bent jau mano patirtis, kad vanile priduoda tik subtilu atspalvi kvapui, salduma. gal ir per daug 'zaidimo' del tokio rezultato.. bet as zaidziu smile.gif
nors ateity galvoju vaniles lazdeles deti i alkoholi vistik. o paskui bandyt ji isgarinti.

QUOTE(lidusia @ 2009 08 27, 11:04)
Pasidalinsiu savo įspūdžiais apie Essential care šmapūną Gentle Herb Shampoo

O kitą šampūną tai noriu pagirti
AUBREY ORGANICS Green Tea Clarifying Shampoo

didelis dekui uz atsiliepimus 4u.gif
As dabar bandysiu dr. organic sampuna ir kondicionieriu.
paskui reiks pirkt AUBREY ORGANICS Green Tea Clarifying Shampoo bigsmile.gif
noriu paklaust, o kaip plaukai issisukuoja jei nenaudojant kondicionieriaus? maniskiai linke veltis, tai reikia tokio 'detangling' sampuno.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 27 rugpjūčio 2009 - 14:11
QUOTE(Monica @ 2009 08 27, 13:55)
Ištraukoms idealiai tinka jojoba, iš principo stabilūs (ilgai negendantys) aliejai. saulėgrąžų turi gan stiprų kvapą, su vanile nesiūlyčiau.

Monica, o ką manai apie migdolų aliejų ištraukai su vanile? Ir kažin kokį kiekį aliejaus naudoti vienai lazdelei? 4u.gif
Atsakyti
Daddygirl, o tamanus bandei, irgi netiko?Tau ir kremuose alieėjai netinka ar tik gryni? o tai kur vanilės aliejų naudoji?

Hibisco, manau tiks ir migdolai, juk negenda greitai, bet man tai jis turi kvapą. Jei veidui naudosi, tai rinkis aleijų, kuris pačiai labiau tinka. O aliejaus reikia pilti tiek, kad apsemptų lazdeles. Manyčiau, jas reikėtų smulkint.Kaip minėjo Daddygirl, reikia jų daug, kad aromatas jaustųsi, tai aliejaus per daug neverta pilti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 27 rugpjūčio 2009 - 14:11
QUOTE(Daddygirl @ 2009 08 27, 14:04)
pats aliejus lyg ir kvepia vanile, nors kvapas nera stiprus, bet daugiau maziau pasakai, kad tai vanile. (as dedu kokybiskas sviezias vaniles lazdeles ir daug, ir laikau laaaabai ilgai)
bet kai ta alieju sumaisai su kitais (o gaminant kokias priemones as visada maisau), tai lieka tik vaniles atgarsis smile.gif tiesa sakant, niekas pauostes nepasako, kad kvepia vanile  biggrin.gif nu, kai jiems pasufleruoji apie vanile, sako: aaa, jo.. kaip vaniliniai ledai..  biggrin.gif

O kiek tu lazdelių dedi? blink.gif aš maniau, kad vienos užtenka blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Monica,
va va, tamanus vis noriu pabandyti. jei rysiuos, tai jiems smile.gif
jau net buvau susiradus kur pigiai uk pirkt, bet as uzsivertus aliejais ir taip smile.gif ypac kai dabar sumazejo vartojimas. taip ir nepirkau dar. reiks kada.

ne, ne tik gryni. aplamai aliejai netinka. nenaturalios kosmetikos gamintojai pastoviai raso: riebiai beriamai odai rinktis oil free priemones. tai va, galvojau, kokia nesamone... nu bet , atrodo, savo kailiu patyriau, kad mano atveju, tai tiesa.
atsisakiau kietu muilu su aliejum - prausiuosi su prausikliu, kuri pasigaminau is savo skysto muilo, o jame praktiskai nera nesureagavusiu alieju.
dar naudoju savo pagamintus tonikus, o vietoj kremo - alijosiu.
ir dingo tie kaubureliai (kurie, manau, yra riebalu sankaupos), spuogai irgi praktiskai isnyko.
dideliu isvadu nedarau, bus matyt veliau...

tai va, kad mazai alieju sau naudoju  biggrin.gif bet as megstu gamint dovaneles  ax.gif turiu daug draugiu, kurios mano seima vis dovanom apiberia, tai as galiu bent pasidziaugt joms dovanodama savo gaminius.
vaniles alieju dedu i kuno sviesta, lupu balzama. (situos du produktus ir pati naudoju smile.gif)

[/quote]

QUOTE(Hibisco @ 2009 08 27, 13:09)
O kiek tu lazdelių dedi?  blink.gif aš maniau, kad vienos užtenka  blush2.gif  blush2.gif

reiktu ziuret uzrasuose. as visus savo bandymus kruopsciai sveriu ir uzrasineju doh.gif . bet grubiai is galvos - viena didele sultinga lazdele kokiai 50 - 70ml aliejaus.
bet net nezinau, gal kvapo atspalviui suteikti uztektu ir maziau lazdeliu didesniam aliejaus kiekiui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daddygirl: 27 rugpjūčio 2009 - 14:28
QUOTE(Daddygirl @ 2009 08 27, 15:04)
As dabar bandysiu dr. organic sampuna ir kondicionieriu.
paskui reiks pirkt AUBREY ORGANICS Green Tea Clarifying Shampoo  bigsmile.gif
noriu paklaust, o kaip plaukai issisukuoja jei nenaudojant kondicionieriaus? maniskiai linke veltis, tai reikia tokio 'detangling' sampuno.

aš mažą lašelį Sante kondicionieriaus tepu po šampūno, nes ir maniškiai pasiveliantys ax.gif
Išsišukuoja ir be kondicionieriaus pakankamai neblogai, bet tada jau daugiau plaukų šukose lieka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lidusia @ 2009 08 27, 13:28)
aš mažą lašelį Sante kondicionieriaus tepu po šampūno, nes ir maniškiai pasiveliantys  ax.gif
Išsišukuoja ir be kondicionieriaus pakankamai neblogai, bet tada jau daugiau plaukų šukose lieka  lotuliukas.gif

aisku 4u.gif

Tiesa, pagaliau uzsakiau is Materia Aromatica - iki siol ju puslapy kazkokie idomumai vyko smile.gif
Atsakyti
Daddygirl, kaip patinka alijošių naudoti veidukui? T. y. ar gerai drėkina, ar neatsiranda blizgesys dienos bėgyje? Kokios firmos? 4u.gif Aš irgi turiu minčių apie alijošiaus gelį.. Tai žiūrėjau Santaverde ir Ciel d'Azur ax.gif Ir kokį toniką esi pasigaminusi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 08 27, 14:27)
bet grubiai is galvos - viena didele sultinga lazdele kokiai 50 - 70ml aliejaus.
bet net nezinau, gal kvapo atspalviui suteikti uztektu ir maziau lazdeliu didesniam aliejaus kiekiui.

4u.gif O kokį aliejų naudoji paprastai ištraukoms su vanile? smile.gif
Atsakyti
Skaičiau skaičiau ir skaičiau temą. Paskambinau savo draugei, ji biologe. Prakalbėjau su ja gal kokius 20 min ir noriu dabar paklausti... Ar Jus rimtai manote kad natūrali kosmetika – tai 100 proc. natūrali??? Pvz, Dr.Haushka, Weleda ir kt…Drauge turi failus kur laaabai daug iš viso pasaulio kosmetikos gamintojus galima patikrinti. Ir dirba ji su notifikacija. Tikrinti žinoma reikia ne firmos vardą, o būtent kiekvieną produktą, nes sudėtis visur skirtinga. Tai…apie Dr HAUSCHKA - NORMALIZING DAY OIL, kremas veidui bei kt. produkcija nėra natūrali. Aš ne noriu pasakyti kad tai blogai. Tiesiog tai yra normalu. Yra kažkoks natūralumo faktorius. Patikrinau ir O‘Rising (visur skelbiama kad super natūralus ingredientai) – ir net mano mylimas O‘Rising nėra natūralus, bet maksimaliai priartintas prie to. Milk Shake skelbia save kaip gera produkcija, natūralia bet drauge patikrino balzamą plaukams – tai nustebo pati, L‘OREAL geresnes kokybes... ax.gif
Būtų įdomu patikrinti dar kokia nors kosmetiką...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylima žmona: 27 rugpjūčio 2009 - 15:34
QUOTE(mylima žmona @ 2009 08 27, 15:32)
Skaičiau skaičiau ir skaičiau temą.

Jeigu skelbiasi, kad "gera" ar "natūrali" - dar nieko nereiškia. Nei O'Rising, nei Milk Shake ne šios temos objektai, nes tai neekologiška kosmetika schmoll.gif
Jeigu skaitei temą, turėtum suprasti, dėl ko mes naudojam ekologišką kosmetiką ir kokia kosmetika ekologiška mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar norėčiau pridėti, kaip man paaiškino ji – tai kas parašyta ant etiketes (sudėtis) svarbu ant 50 %, kita dalis procentu sudaro kiek kokiu daliu įeina. 4u.gif
Atsakyti