Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2009 08 28, 09:47)
Iš tavo turimų, tai kedro ea yra tinkamas. Šiaip tai tamanai brangūs ir ne tokie efektyvūs kaip arnika. Va, radau, kad dabar weledos aliejui yra nuolaida, gal geriau jį nusipirk toks, arba dar geriau-arnikos gelis čia smile.gif

Na kol dasigausiu iki tos Holos, gal sakau tamanai su kedrų ea padės, nes man ne pastoviai skauda tą kelią, įtariu gal jūroje truputį peršalau, tai gal didelio kiekio ir nereiks, o ir kedrus bus proga panaudoti, nes šiaip dėl kvapo neprisiverčiu biggrin.gif
Labai dėkui Monica už rekomendacijas, ateityje tikrai reiks įsigyti kažką su arnika mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Daddygirl,2009 08 27, 15:27]
ir dingo tie kaubureliai (kurie, manau, yra riebalu sankaupos), spuogai irgi praktiskai isnyko.
[QUOTE]

Daddygirl,o kaip tau tie kaubureliai atrode ar dideli?Greit pradingadavo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 08 28, 10:59)
Aš irgi dariau, dėjau juodųjų pipirų. Sesu sakė, kai vaikas koją nikstelėjo padarė mišinuką iš tamanų, levandos, benzoino ir dar kažko, nebeatsimenu jau  doh.gif

Je, je tikrai, kad nebeatsimeni biggrin.gif
Kadangi atostogavom prie jūros, tai dėjau tai ką turėjau po ranka - į kokosų aliejų įlašinau rozmarino (atpalaiduoja), levandų ir pipirmėtės (šaldo) EA. Išmasažavau kojytę (per čiurną), po pusvalandžio vaikas jau klibinkščiavo įsikibdamas, o dar po valandos jau ir pamiršo, kad nepaėjo visai. Nežinau, ar čia taip nuo to mišinio. Gal ir taip būtų praėję.
Atsakyti
Sveikutes.

Noriu paklausti naudojanciu Urtekram produktus. Kokie butu atsiliepimai, ar geri, ar tikrai naturalus? Na ecocert lyg ir turi. Tik man klausimu kilo, del ko sitos firmos produktu kainos yra pakankamai zemos. Na tai nera blogai smile.gif bet lyginant su kitomis firmomis, kurios siulo naturalia produkcija tai skirtumas akivaizdus. g.gif
Atsakyti
[quote=Manija69,2009 08 28, 11:08]
[quote=Daddygirl,2009 08 27, 15:27]
ir dingo tie kaubureliai (kurie, manau, yra riebalu sankaupos), spuogai irgi praktiskai isnyko.
[QUOTE]

Daddygirl,o kaip tau tie kaubureliai atrode ar dideli?Greit pradingadavo? 4u.gif
[/quote]

ne, nedideli. as net nezinau, gal kiti ir nemate smile.gif jie nebuvo tokie, kad kristu i akis.
nezinau, ar jie patys butu dinge - as juos isspaudziau blush2.gif tiesiog palaipsniui ju vis maziau atsiranda.
Atsakyti
QUOTE(zieminuke @ 2009 08 28, 23:20)
Sveikutes.

Noriu paklausti naudojanciu Urtekram produktus. Kokie butu atsiliepimai, ar geri, ar tikrai naturalus? Na ecocert lyg ir turi. Tik man klausimu kilo, del ko sitos firmos produktu kainos yra pakankamai zemos. Na tai nera blogai smile.gif bet lyginant su kitomis firmomis, kurios siulo naturalia produkcija tai skirtumas akivaizdus. g.gif

Ne 100 % naturali, bet paliginus sampuna su paprasta kosmetika - galima pasakyti kad gera. o kokios kainos mazdaug?
Atsakyti
QUOTE(zieminuke @ 2009 08 28, 23:20)
Sveikutes.

Šiuo metu turiu Urtekram šampūną ir dušo želė, abu su alijošiumi. Kvapas labai malonus, vos juntamas apelsinas. Šiaip priemonės deja nėra skalsios, tokios labiau vandeningos, tą galima pastebėt ir parduotuvėj, palenkus buteliuką. Putoja tikrai neblogai. Deja negaliu palygint šių priemonių su kitomis, nes tai praktiškai pirmos mano natūralios priemonės. Esu dar tiesa turėjus Druide šampuną Frequence, tai tas putojo prasčiau nei Urtekram, bent jau man taip pasirodė.
Dar dėl Eco dezodoranto norėjau parašyt, nes neseniai jį nusipirkau. Pardavėja sakė, jog apsaugo 5 val., vėliau reik pakartotinai teptis. Kvapas pačio dezodoranto malonus, netepa drabužių. Na dėl tų 5 val. tai deja mano atveju nelabai pasiteisina, jei diena karšta, tai neapsaugo taip ilgai, bet čia turbūt individualus dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2009 08 29, 02:47)
Šiuo metu turiu Urtekram šampūną ir dušo želė, abu su alijošiumi. Kvapas labai malonus, vos juntamas apelsinas. Šiaip priemonės deja nėra skalsios, tokios labiau vandeningos, tą galima pastebėt ir parduotuvėj, palenkus buteliuką. Putoja tikrai neblogai. Deja negaliu palygint šių priemonių su kitomis, nes tai praktiškai pirmos mano natūralios priemonės. Esu dar tiesa turėjus Druide šampuną Frequence, tai tas putojo prasčiau nei Urtekram, bent jau man taip pasirodė.
Dar dėl Eco dezodoranto norėjau parašyt, nes neseniai jį nusipirkau. Pardavėja sakė, jog apsaugo 5 val., vėliau reik pakartotinai teptis. Kvapas pačio dezodoranto malonus, netepa drabužių. Na dėl tų 5 val. tai deja mano atveju nelabai pasiteisina, jei diena karšta, tai neapsaugo taip ilgai, bet čia turbūt individualus dalykas.

Dabar galvoju dėl to skalsumo, ar tiesa parašiau biggrin.gif galvą plaunu kasdien/kas antrą dieną, kartais sugalvoju du kartus išmuilint, tai ir susinaudoja man tas šampūnas gan greitai, bet tikrai nėra taip, kad reiktų ketvirtadalį buteliuko per vieną plovimą sunaudot. Tiesa mano plaukai trumpi, nežinau kaip būtų su ilgom garbanom.
Atsakyti
QUOTE(mylima žmona @ 2009 08 29, 01:35)
Ne 100 % naturali, bet paliginus sampuna su paprasta kosmetika - galima pasakyti kad gera. o kokios kainos mazdaug?

Na 250 ml sampuno kaina kazkur 20-25 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2009 08 29, 01:47)
Šiuo metu turiu Urtekram šampūną

o kokie jusu plaukai? greitai susiriebaluoja ax.gif
Papildyta:
QUOTE(mylima žmona @ 2009 08 29, 01:35)
o kokios kainos mazdaug?

kainas galima pasiziureti tinklalapyje www.holos.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnuta: 29 rugpjūčio 2009 - 09:00
QUOTE(ernesin @ 2009 08 27, 16:00)
Jei nesunku, gal gali įdėti tikslią toniko sudėtį? 4u.gif

toniko tai labai tiksliai nematuoju smile.gif nepilnas saukstelis balt gluoksnio ektrakto, apie 20 lasu eteriniu...

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 08 27, 16:13)
Daddygirl, o willow bark tai čia gluosnio žievė ar kaip lietuviškai išversti? blush2.gif  4u.gif Ir kur perki? Kokių eterinių pridedi prie witch hazel? Pačiai labai patinka hamamelių hidrolatas (tas pats witch hazel, kaip suprantu), tai gal būtų galima dar pagerinti smile.gif

taip, dabar buvo proga suzinoti smile.gif, kad tai baltojo gluosnio zieves ekstraktas smile.gif pirkau 15g is newdirections.
man tai hamamelis nelabai skaniai kvepia smile.gif o idedu tea tree + lemongrass arba lavender, arba frankincense + myrrh, arba clary sage + geranium...
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 08 29, 01:27)
ne, nedideli. as net nezinau, gal kiti ir nemate smile.gif jie nebuvo tokie, kad kristu i akis.
nezinau, ar jie patys butu dinge - as juos isspaudziau  blush2.gif tiesiog palaipsniui ju vis maziau atsiranda.

Nes pastebėjau,kad man irgi kartais atsiranda lyg odos spuogelis,bet aš jo nespaudžiu,nebandžiau,bet atrodo nesispaustų net. g.gif Pas mane jų irgi niekas namato,tik aš,bet man vistiek napatinka. ax.gif
Atsakyti