QUOTE(Monica @ 2009 08 27, 17:41)
Mylima žmona, o pagal kokius faktorius draugė vertina kosmetiką?Kokie požymiai natūralios ir nenatūralios kosmetikos pagal jos failus?
Summer, aš kartais panaudoju gryną aloe gelį ant veido.Tai jis iškart susigeria, vos ne kaip vanduo, ir šiaip yra skystas.Kad neriebina veido, tai tikrai, gerai drėkina
Aš tikslia nežinau, nes nemačiau. Bet kaip paaiškino yra failas ar failai kuriose jau labai daug kompanijų įnešta ir vien pavadinimo produkto kažkokio užtenka. Rodomas saugumo faktorius (nuo 1 iki 100), kiek kokiu komponentu yra, kiek leistina komponentu US ir EU (sake kad skiriasi ir kad EU griežtai). O jeigu kažkokio produkto nėra, tai kai notifikuoja , jie žino iš ko yra padarytas produktas ir įveda. Lyg taip...Atsiprašau bet negaliu tiksliai paaiškinti, nes nemačiau failus. Norėčiau kad kas nors pasakytu pora produktų natūralių ir kad galėčiau paklausti pas ją. Nes ji sake kad išvis nėra 100 % natūralių, natūrali gali būti bulve pas mane namuose ir tai sukelia abejonių...
Pvz, Loreal yra keli produktai kur natūralumas labai geras. Orising geras, Chanel turi daug chemijos... (beveik kiekviename produkte yra uždrausti (iki kažkokio lygio) komponentai, o Chanel Coco kvepalai turi komponentą sukeliauti veži...O man labai jie patinka.
KAARAL plaukams sake geras, kaip ir Orising. Loccitane pakankamai geras, Mirra Liux. Bet vis tiek nėra natūraliu. Išvis nėra natūralių. Yra % natūralus produktai.
Papildyta:
Iš natūralių (dalinai kaip aiškinau) priemonės plaukams:
Druide šampūnas (pasakykite kur pirkti ir kokia kaina?)
KAARAL šampūnas (irgi nežinau kur pirkti, bet jau naudojau patiko)
ORising šampūnas (kažkas forume rašė kad neprikiaus daugiau, naudojausi šimta metu kaip sakoma).
Loreal.