Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Palomina @ 2009 09 03, 10:40)
isbandziau savo vakarykscius pirkinius:
- Weleda druskine dantu pasta - valo gerai, bet skonis kol kas slykstokas, gal priprasiu

Priprasit wink.gif As pirma karta tai spjaudziausi kokia slyksti pasirode. Galvojau nieko nebus ir teks vyrui pribaigt, bet po keliu kartu kazkaip dzin skonis pasidare. Dabar jau i pabaiga ji pasm us, tai vel svajoju nauja pirkt (tik kolkas teks palaukt, nes dar 3 Weledos pastas turim kitu skoniu).
Papildyta:
QUOTE(agnuta @ 2009 09 03, 09:00)
koki esi atradus? ax.gif

Man visu laiku nr 1 prausiklis yra Kiss my face 'creamy face cleanser' (skirtas normaliai-sausai odai). Baigineju jau antra, tai dar vienas guli spinteleje. Kvapas jo super, nuprausia labai gerai, akiu negrauzia, tik kazkodel daugiau uztepus vandeniui atsparaus tuso reikia ilgiau papraus, nes taip greit nenuprausia, o jei paprasta tusa, tai patrini ir nebelieka. Man dar labai patinka jis todle, kad negrauzia akiu, tai galima eigoje paziuret i veidodi ar jau viskas numuiluota, ar kazkas like.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 03, 14:05)

Šiaip tai dedu didelį pliusą Suki veido priemonėms  wub.gif

mega_shok.gif mega_shok.gif mega_shok.gif nu bet ir klaida buvo čia man užklysti ir dar tokį Katučio postą rasti... Tuoj krisiu ant grindų kaip mažas vaikas ir klyksiu: man reikia Suki priemonių, reikiaaaaa!!!!! mad.gif

Katuti, kiek prisimenu, tas priemones parsisiuntėt ar ne?
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 09 03, 13:23)
Patarkit ka greitai pagalbai, ka tik gizau nutrintais koju pirstais doh.gif

levandų EA arba tamanai 4u.gif

QUOTE(Monica @ 2009 09 03, 13:24)
Reiks žvilgtert į suki ir shopingo minėtos firmos kai kurių priem. sudėtį ir gal ką nukopijuoti blush2.gif

teisingai biggrin.gif

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 09 03, 13:43)
Nu gi ačiū tau lotuliukas.gif Noriu noriu noriu!!! Arba dar galiu pasakyti kitaip - man jų REIKIA doh.gif

aš kaip prisiskaičiusi buvau apie juos, kad vos ne visą veidą pakeičia, tai ir įtikėjau biggrin.gif Rašė kažkokia mergina savo bloge, o dabar jau jo nebeatkapstysiu, neišsisaugojau, kad veidas kaip aksominis ir viskas super. O po savaitės jau verkė, kad susialergizavo, viskas blogai, tik prausiklį ji pasilieka tongue.gif

tai palaukim kitos savaitės pradžios ar bent vidurio, parašysiu, koks pas mane scenarijus lotuliukas.gif

QUOTE(Sviripilė @ 2009 09 03, 14:33)
Katuti, kiek prisimenu, tas priemones parsisiuntėt ar ne?

tu į mane drinks_cheers.gif Aha, siunčiausi per tarpininkę. Ir dar seilę pavarvinau į jų to go dydžio atsirasiantį kasdieninį šampūną bigsmile.gif Dar matyt nenusvilau po eksperimentų, susidomėjimas nepraėjo biggrin.gif

tai jeigu kuri vistik nuspręsit sakytis, kooperuokimės siuntimui 4u.gif Ten reikia 100 dolerių, kad JAV siuntimas nekainuotų. Tada belieka tik keli doleriai kažkoks jų mokestis, tai vis ne 10 smile.gif

tiesa, dar norėjau, kad jie man nemokamą katalogą veido priemonių įdėtų, bet kažkodėl ėmė ir nusuko gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 03, 16:04)
Ir dar seilę pavarvinau į jų to go dydžio atsirasiantį kasdieninį šampūną  bigsmile.gif Dar matyt nenusvilau po eksperimentų, susidomėjimas nepraėjo biggrin.gif

tai jeigu kuri vistik nuspręsit sakytis, kooperuokimės siuntimui  4u.gif Ten reikia 100 dolerių, kad JAV siuntimas nekainuotų. Tada belieka tik keli doleriai kažkoks jų mokestis, tai vis ne 10 smile.gif

tiesa, dar norėjau, kad jie man nemokamą katalogą veido priemonių įdėtų, bet kažkodėl ėmė ir nusuko gun_bandana.gif

Nu šampūnas laaabaaai gražiai aprašytas (man kaip plaukų priemonių maniakei tiesiog rankos dreba, kaip jo norisi biggrin.gif ). Aš tikrai kooperuočiausi: imčiau prausiklį (tik jaučiu man taviškio reiktų vengti ir imti tą kitą: mano veido kraujagyslės linkusios plėstis sad.gif) ir šampūną, o jei sakytis kiek vėliau, už poros mėnesių, tai prigriebčiau ir kondicionierių (žodžiu, tinkami įvairūs variantai piniginei tuštinti cool.gif ).
Atsakyti
Katuti, tu ryskiai geriau reklamuoji thumbup.gif
As rasiau rasiau apie suki, jau seniai, bet niekas nesusidomejo smile.gif

Stebuklingomis as ju priemoniu nepavadinciau. Greiciau.. maloniomis smile.gif ir brangiomis smile.gif Bet pasilepinimui kartais thumbup.gif
Odos man jos nesutvarke, bet velgi - pastoviai nenaudoju g.gif

Is kur usa siunciates? 4u.gif Gal is ten ir man apsimoketu, juk ten gamina..
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2009 09 03, 16:21)
Katuti, tu ryskiai geriau reklamuoji  thumbup.gif

Stebuklingomis as ju priemoniu nepavadinciau. Greiciau.. maloniomis smile.gif ir brangiomis smile.gif Bet pasilepinimui kartais  thumbup.gif
Odos man jos nesutvarke, bet velgi - pastoviai nenaudoju  g.gif

Ammm, kai odos problemos nekankino, kažkaip ir nežiūrėdavau, ką merginos siūlo (aišku plaukai visada buvo išimtis biggrin.gif ). Bet šiaip kadangi esu "perėjus" "ant' režimo: prausiklis + vanduo+ mineralinis vanduo ir tik tam tikroms vietoms KN spuogų emulsija, tai tikrai veidui nieko papildomai nesisakysiu. Tam pas mane jau veltui guli Hauschka-žadu duoti draugei pabandyti, nes gaila marinuoti ir išmesti ax.gif

Beje, va Palominos pagyrų paskatinta, įsigijau Weledos rozmarinų šampūną: plaukai nerealūs, pūrūs, tačiau jo labai mažai sad.gif tik 100 ml. Kažkaip netaupus jsi man pasirodė g.gif (tikrai nesu ilgakasė rolleyes.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviripilė: 03 rugsėjo 2009 - 15:32
o kuo skiriasi certified organic ir organic aliejai akomoj? g.gif vieni sertifikuoti, kiti ne? o kaip tada tie, kur visai be jokio prieraso? kazin, verti demesio ar ne? g.gif gal yra bandziusiu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2009 09 03, 16:33)
o kuo skiriasi certified organic ir organic aliejai akomoj? g.gif vieni sertifikuoti, kiti ne? o kaip tada tie, kur visai be jokio prieraso? kazin, verti demesio ar ne? g.gif gal yra bandziusiu? ax.gif

Aš esu pirkusi tik sertifikuotus. Iš jų nepatiko tik vynuogių sėklų aliejus. Net laišką parašiau ar nesugedęs, betį patikino, kad taip ir turi būti. Buvo merginų pirkusių ir nesertifikuotus, gal pakomentuos.
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2009 09 03, 16:29)
Beje, va Palominos pagyrų paskatinta, įsigijau Weledos rozmarinų šampūną: plaukai nerealūs, pūrūs, tačiau jo labai mažai  sad.gif tik 100 ml. Kažkaip netaupus jsi man pasirodė g.gif  (tikrai nesu ilgakasė  rolleyes.gif )

o man jis kaip tik taupus (uztekdavo 1.5-2 menesiams kas antra diena plaunant.. plaukai mano truputi zemiau peciu) g.gif labai nedaug man jo reikia, kad issiplaut plaukus smile.gif dabar naudoju Aubrey sampuna, tai jis man saujom naudojasi (na gal per vaizdziai parasiau, bet tikrai nemazai reikia)..
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2009 09 03, 15:17)
Aš tikrai kooperuočiausi: imčiau prausiklį (tik jaučiu man taviškio reiktų vengti ir imti tą kitą: mano veido kraujagyslės linkusios plėstis  sad.gif) ir šampūną, o jei sakytis kiek vėliau, už poros mėnesių, tai prigriebčiau ir kondicionierių

man irgi tiktų po poros mėnesių, nes išsileidau juodai ir dar kitokių neplanuotų išlaidų buvo smile.gif

QUOTE(Daddygirl @ 2009 09 03, 15:21)
Katuti, tu ryskiai geriau reklamuoji  thumbup.gif

Is kur usa siunciates?  4u.gif Gal is ten ir man apsimoketu, juk ten gamina..

na laba diena doh.gif O tai iš kur, jei ne iš tavęs aš apie Suki išgirdau? lotuliukas.gif Tada ir parašei, kad labai geros priemonės, bet brangios, tai tik retkarčiais ir gerai apgalvojus perkamos wink.gif Daug man tavo mintys kainavo... tongue.gif Paprastai tiek kosmetikai neleidžiu.

brandinausi, skaičiau, info ieškojau, kainas lyginau ir apsisprendžiau, kad reikia (KT metus nutariau užsizapasinti kokių smūginių-vitamininių-EA priemonių dėl visa ko, čia gal ir buvo tas lūžis)

sakiausi iš jų pačių puslapio www.sukipure.com JAV. Kainos palyginti neblogos, plius, mėginuką vieną galima pasirinkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 09 03, 16:44)
o man jis kaip tik taupus (uztekdavo 1.5-2 menesiams kas antra diena plaunant.. plaukai mano truputi zemiau peciu)  g.gif  labai nedaug man jo reikia, kad issiplaut plaukus smile.gif dabar naudoju Aubrey sampuna, tai jis man saujom naudojasi (na gal per vaizdziai parasiau, bet tikrai nemazai reikia)..

O aš bijau, kad man mėnesiui jo užteks, bet ko gero ne daugiau g.gif Plaunu galvą irgi kas antrą dieną ir plaukai irgi žemiau pečių biggrin.gif Ai, amtyt čia aš netaupi tokia pasitaikiau irnesakyk.gif Kitą bandysiu Eco purinamąjį smile.gif
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 09 03, 16:51)
man irgi tiktų po poros mėnesių, nes išsileidau juodai ir dar kitokių neplanuotų išlaidų buvo smile.gif
(KT metus nutariau užsizapasinti kokių smūginių-vitamininių-EA priemonių dėl visa ko, čia gal ir buvo tas lūžis)

aš kiekvieną mėnesį tų neplanuotų išlaidų turiu hihihi.gif
O man štai tai atisosi, tai blogėja, taip bangom, ech atsibodo...
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2009 09 03, 17:22)
O aš bijau, kad man mėnesiui jo užteks, bet ko gero ne daugiau  g.gif Plaunu galvą irgi kas antrą dieną ir plaukai irgi žemiau pečių  biggrin.gif  Ai, amtyt čia aš netaupi tokia pasitaikiau  irnesakyk.gif Kitą bandysiu Eco purinamąjį  smile.gif

apie eco purinamaji galiu atsiliept, kad man didelio ispudzio nepaliko, toks sampunas kaip sampunas, net neistriges giliai atmintin, kaip "antro dublio" as jo tikrai neplanuoju, gal tiek gerai, kad galvos neniezedavo po jo g.gif
jau kaip laukiu logonos vaikisko sampuno is violey... rolleyes.gif jis man tikrai galvos odos nedirgindavo, o beje, kazkuri mergina minejo logonos su alum, tai man is pradziu atrode jis visai nieko. net mamai toki pirkau, bet visgi paskui supratau, kad jis man nea, toks plaukas kazkoks nemielas likdavo, lyg nesvelnus, paskui dar lyg ir galvos oda niezet buvo pradejus unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linutiaaa: 03 rugsėjo 2009 - 16:31