Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(pepkė @ 2009 09 03, 13:51)
Dar nusipirkau Naturderm ranku krema. Man asmeniskai labai neblogas ispudis. Drekina ,,rimtai'' ko as daznai pasigendu kituose kremuose. Gal net labiau patiko nei Eco turetas. O su laveros man is vis nepalyginti. blush2.gif  ax.gif

Aš taip pat noriu pagirti Natuderm, įsigijau jautrios odos kūno losjoną ir tikrai "rimtai" drėkina, kvapas labai lengvas, švelnus thumbup.gif Rankoms dabar taip pat naudoju Eco, pradžioje labai gerai drėkino, o dabar tarsi priprato rankos ir reikalautų riebumo unsure.gif Taigi rankų Natuderm traukiu į būsimų pirkinių sąrašą wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 03 rugsėjo 2009 - 23:29
QUOTE(Daddygirl @ 2009 09 03, 21:19)
tikrai  bigsmile.gif  mes gimem jau beveik spalio 16 - be pusvalandzio. anglijos laiku. o lietuvos laiku jau spalio 16 buvo.
jei butu lietuvoj gimus, butu viena diena jaunesne  lotuliukas.gif
o Debora? beje, labai grazus vardas  wub.gif man sunkiai rinkos, patiko, kad Greta reiskia perla, tai ir pavadinom.

Debora 12.40 bigsmile.gif O vardo reikšmė labai paprasta - Bitė biggrin.gif Jei kas vardo neatsimena, tai jo reikšmę visuomet biggrin.gif

Kalbat apie krūtinės formą ax.gif Aš tai visas viltis praradus šiai dienai, kažkaip jau nebereaguoju biggrin.gif, po pirmojo žindymo sunkiai išgyvenau smile.gif Natūraliai atsistatys biggrin.gif mano brolienei po 12metų krūtinė susitvarkė, kitai pažįstamai po 10 biggrin.gif net ir į didesnę pusę biggrin.gif ta viltim ir gyvenu lotuliukas.gif arba vėl nėštumą planuot reikia - vėl krūtinė bu graži biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Trolėmolė @ 2009 09 03, 16:39)
Aš esu pirkusi tik sertifikuotus. Iš jų nepatiko tik vynuogių sėklų aliejus. Net laišką parašiau ar nesugedęs, betį patikino, kad taip ir turi būti. Buvo merginų pirkusių ir nesertifikuotus, gal pakomentuos.

kuriuos butent? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2009 09 03, 23:29)
Aš taip pat noriu pagirti Natuderm, įsigijau jautrios odos kūno losjoną ir tikrai "rimtai" drėkina, kvapas labai lengvas, švelnus thumbup.gif

O kaip įsigeria, gerai ar reikia patrinti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 09 04, 07:34)
[Natūraliai atsistatys biggrin.gif

Šiaip po maitinimo nekokia buvo krūtinė, bet net nieko nedarant per kokį pusmetį-metus daugmaž jau nieko cool.gif .Bet atgavus priešnėštuminį svorį, daugeliui sumažėja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2009 09 04, 09:58)
O kaip įsigeria, gerai ar reikia patrinti? 4u.gif

Reikia, truputėlį patrinti(na bent aš ir šiaip visus kremus mėgstu sukamaisiais judesiais įmasažuoti). Iš pradžių tas kremas toks baltas tepant buna, net grudeliai kazkokie jaučiasi(bet jų labai nedaug), bet po to tarsi oda jį sugeria ir lieka tokia pamaitinta ir elastinga 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 04 rugsėjo 2009 - 09:31
QUOTE(Monica @ 2009 09 04, 09:19)
Šiaip po maitinimo nekokia buvo krūtinė, bet net nieko nedarant per kokį pusmetį-metus daugmaž jau nieko  cool.gif .Bet atgavus priešnėštuminį svorį, daugeliui sumažėja verysad.gif

Sumažėja, nei kad buvo prieš gimdymą? blink.gif
Atsakyti

QUOTE(Hibisco @ 2009 09 04, 09:32)
Sumažėja, nei kad buvo prieš gimdymą?  blink.gif

Nebutinai wink.gif Vienoms sumazeja, kitoms - padideja biggrin.gif pvz. mano sesei nuo A dydzio padidejo iki C. Nors maitino jinai ilgai, o pacios svoris net siek tiek mazesnis nei pries nestuma ir maitinima, o mano pries nestuma buvo B, po nestumo ir ilgo maitinimo liko B smile.gif

Bet as dar pasidarysiu misini su pelargoniju EA... blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2009 09 04, 09:46)
Nebutinai wink.gif Vienoms sumazeja, kitoms - padideja  biggrin.gif pvz. mano sesei nuo A dydzio padidejo iki C. Nors maitino jinai ilgai, o pacios svoris net siek tiek mazesnis nei pries nestuma ir maitinima, o mano pries nestuma buvo B, po nestumo ir ilgo maitinimo liko B  smile.gif 

Bet as dar pasidarysiu misini su pelargoniju EA...  blush2.gif  biggrin.gif

O jei prieš nėštumą dydis D? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hibisco: 04 rugsėjo 2009 - 09:51
QUOTE(agnuta @ 2009 09 04, 09:13)
kuriuos butent? 4u.gif

Abrikosų kauliukų, saldžiųjų migdolų, erškėtrožių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 03, 14:05)
Šiaip tai dedu didelį pliusą Suki veido priemonėms  wub.gif Jų dėka net primiršau kol kas ne tik spuogelius, bet ir inkštirus, kurie yra rutininė mano kasdienos problema - oda akivaizdžiai pagerėjo, paskaistėjo, pagyvėjo.

Suki prausiklis, kaip rašo ant dėžutės, yra su AHA rūgštimis. Jis pagamintas cukraus, ryžių miltų pagrindu. Na įdomus daiktas: iš pradžių suputoja švelniomis putomis, kurios neužilgo dingsta lyg nebuvę, viskas susigeria į veidą. Belieka tik ryžių likučius gerai nuplauti.

Suki balansuojamasis dienos losjonas labai lengvas, gaivus. Nesiimu prognozuoti, ar tiks žiemą, bet gal tiks. Tiesa, kvapas jo tik užtepus - kaip kokios automobilių detalių parduotuvėj  lotuliukas.gif Spėju, kad čia nuo nemažo EA mišinio kiekio. Bet greit nusikvepia ir paskui kvepia švelniai, neįkyriai, MB nepareiškė dėl kvapo pretenzijų smile.gif

Ech, dabar neapsisprendžiu kurias pirma pirkti bandymui: Suki ar Aubrey Organics ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 09 04, 11:09)
Ech, dabar neapsisprendžiu kurias pirma pirkti bandymui: Suki ar Aubrey Organics  ax.gif

manes Aubrey jautrios odos veido priemones nesuzavejo smile.gif
Atsakyti