Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 09 03, 16:04)
tai jeigu kuri vistik nuspręsit sakytis, kooperuokimės siuntimui  4u.gif Ten reikia 100 dolerių, kad JAV siuntimas nekainuotų. Tada belieka tik keli doleriai kažkoks jų mokestis, tai vis ne 10 smile.gif

Kada jungiatės siuntimui (kiek turiu laiko pagalvojimui?) ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 09 04, 10:09)
Ech, dabar neapsisprendžiu kurias pirma pirkti bandymui: Suki ar Aubrey Organics  ax.gif

Aubrey galima rinkinuką greičiau nusipirkti biggrin.gif

apie jungimąsi parašykim temoj, kai jau bus apsispręsta smile.gif Rkatyte, čia po kokio mėnesio-dviejų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linutiaaa @ 2009 09 03, 23:02)
as greita, jau pas mane spinteleje stovi sis daikciukas smoke.gif  biggrin.gif

Atsiliepimų labai laukiu 4u.gif nes pas mane dar tik sąraše smile.gif
Papildyta:
QUOTE(katiniene-gerai @ 2009 09 03, 18:11)
lygtais kazkuri praeita karta is akomos siuntetes ersketroziu alieju gerimui? kaip efektas? ar patiko?  4u.gif galvoju kazi ar verta?  ax.gif

Aš gėriau, skonis patiko, efekto ypatingo nepastebėjau (nežinau kokio ir laukti), bet dabar vėl noriu imti gėrimui - žiema vis gi artėja, šviežios daržovės ir uogos greit baigsis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2009 09 04, 10:32)
Sumažėja, nei kad buvo prieš gimdymą?  blink.gif

man ir mano draugėms, deja taip, ypač po 2 vaiko cool.gif Mnau, kad padidėja daugumoj toms, kas svorio priauga, kitaip nelb įsivaizduoju, kaip galėtų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monica: 04 rugsėjo 2009 - 10:43
QUOTE(Monica @ 2009 09 04, 10:19)
Šiaip po maitinimo nekokia buvo krūtinė, bet net nieko nedarant per kokį pusmetį-metus daugmaž jau nieko  cool.gif .Bet atgavus priešnėštuminį svorį, daugeliui sumažėja verysad.gif

Nusišypsojau perskaičius paskutinį sakinį - aš kaip tik tikiuosi, kai atgausiu priešnėštuminį svorį (dar reikia priaugti 3-4 kg), - kad kaip tik krūtinė nors kiek padidės ax.gif
Atsakyti
As beveik nebetikiu, kad krutine atsistatys. Maitinau beveik 2 metus, dydis tai tas pats - B. Nors buve liemenukai per dideli, o kai dabar perku B dydzio - gal net siek tiek per mazi blink.gif Mistika.
Bet krutines forma doh.gif Kazkaip nesitiki kad sportas, kremai ar pan priemones atstatytu.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2009 09 04, 11:26)
manes Aubrey jautrios odos veido priemones nesuzavejo smile.gif

Aš galvoju bandyti mišrios odos rinkinuką, tik nežinau kurios - sausesnei ar riebesnei.
O kaip kaukytė iš serijos jautriai (soothing)?
Papildyta:
QUOTE(Daddygirl @ 2009 09 04, 11:51)
As beveik nebetikiu, kad krutine atsistatys. Maitinau beveik 2 metus, dydis tai tas pats - B. Nors buve liemenukai per dideli, o kai dabar perku B dydzio - gal net siek tiek per mazi  blink.gif Mistika.
Bet krutines forma  doh.gif Kazkaip nesitiki kad sportas, kremai ar pan priemones atstatytu..  unsure.gif

Va va, ta forma tai manęs irgi visai nežavi (ir vyro įtariu verysad.gif ), sportas tikrai nepadės, nebent kažkiek šaltas vanduo/ledukai ir spec.stangrinimo priemonės ax.gif
Atsakyti
nemuškit manęs labai, žinau, kad apie tai jau buvo kalbėta, tačiau, kol neturėjau problemos, tol ir dėmesio nekreipiau blush2.gif kas padeda nuo pleiskanų (kokių nors eterinių aliejų visai norėčiau palašinti į šampūną)? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 09 04, 11:55)
Aš galvoju bandyti mišrios odos rinkinuką, tik nežinau kurios - sausesnei ar riebesnei.
O kaip kaukytė iš serijos jautriai (soothing)?

nepatiko.. man nuo jos akys asarodavo (nors aplink akis netepdavau gi), negaliu naudot biggrin.gif

QUOTE(aaam @ 2009 09 04, 12:01)
nemuškit manęs labai, žinau, kad apie tai jau buvo kalbėta, tačiau, kol neturėjau problemos, tol ir dėmesio nekreipiau  blush2.gif  kas padeda nuo pleiskanų (kokių nors eterinių aliejų visai norėčiau palašinti į šampūną)?  4u.gif

pvz levandu, arbatmedzio etriniai..
Atsakyti
QUOTE(violence @ 2009 09 03, 14:52)
čia mes apie putas nia?  unsure.gif 

Ak, aš maniau, čia buvo lako nuotrauka biggrin.gif 4u.gif Nes lakas man ne itin sad.gif O putas tik Sante turėjau, tai po kelių naudojimų išbrokijau ir pardaviau tongue.gif

QUOTE(katutis @ 2009 09 03, 16:04)
tai palaukim kitos savaitės pradžios ar bent vidurio, parašysiu, koks pas mane scenarijus  lotuliukas.gif

Labai begaliniai lauksiu drinks_cheers.gif

QUOTE(Sviripilė @ 2009 09 03, 16:29)
Beje, va Palominos pagyrų paskatinta, įsigijau Weledos rozmarinų šampūną: plaukai nerealūs, pūrūs, tačiau jo labai mažai  sad.gif

Bet kad jo užtenka kelių lašiukų, nes putoja laaaabai stipriai mirksiukas.gif Aš dabar kartais su kaštoniniu plaukus plaunu, bet kažkaip Weleda šampūnai nežavi per daug ax.gif Nepatinka, kad su SLS, o ir be kondicionieriaus neina išbūt po to...
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2009 09 04, 12:42)
Aš gėriau, skonis patiko, efekto ypatingo nepastebėjau (nežinau kokio ir laukti), bet dabar vėl noriu imti gėrimui - žiema vis gi artėja, šviežios daržovės ir uogos greit baigsis  verysad.gif

va as irgi pries ziema pasivitaminint sugalvojau. tik neapsisprendziu dabar kuri alieju naudingiausia pagert butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 09 04, 11:26)
Labai begaliniai lauksiu drinks_cheers.gif

Bet kad jo užtenka kelių lašiukų, nes putoja laaaabai stipriai mirksiukas.gif

parašysiu smile.gif

Weleda ir man smarkiai putojo, nereikėjo daug šampūno pilti, kad normaliai išplautų galvą smile.gif

vakar sau pasidariau SPA - išsiploviau plaukus su vaikišku Logonos šampūnu, apipyliau Mėtos ekstraktu bigsmile.gif Atsigavę šiandien plaukai, bet vistiek toks įspūdis, kad pyksta po eksperimento su Aubrey sad.gif
Atsakyti