QUOTE(Manija69 @ 2009 09 06, 15:10)
aha, šitas
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 09 06, 13:19)
Aš taip įsivaizdavau, kad katutis nurodė savo emeilą, tai taip lyg niekur nieko sveika, labas ir pan. neformalumų prirašiau

jinai labai faina, nebaus tavęs, kad "teta, Jūs" nesikreipei

nusiunčiau ir aš savo užsakymą

QUOTE(katutis @ 2009 09 06, 17:54)
jinai labai faina, nebaus tavęs, kad "teta, Jūs" nesikreipei
Aš kartais, kai man pasirodo, kad krepšelis neinformatyvus, sudedu linkus ir prirašau, ką tokio, kiek vienetų imu 

Aš irgi linkus sumečiau, šalia kainą dar prirašiau ir prekės pavadinimą

o tai paskaičiavot, kad Druide turėtų pigiau gautis, nei perkant Nimfali su 40 proc. nuolaida?

QUOTE(Monica @ 2009 09 06, 19:42)
o tai paskaičiavot, kad Druide turėtų pigiau gautis, nei perkant Nimfali su 40 proc. nuolaida? 

Niu tai merginos parekomenduokit kas verta dėmesio Druide?

QUOTE(Monica @ 2009 09 06, 19:42)

Nimfali asortimentas nepapildytas, aš jau nuo rugpjūčio šampūno su ožkos pienu ieškojau ir Vilniuje, ir Kaune

Monica, patikėk, ieškojau, neradau - kas belieka

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 09 05, 19:27)
Tuo tarpu nusispjoviau tris kartus, persižegnojau, apsidairiau ar niekas nematė ir pasidariau užsakymą iš lovelula.com
Laukiu parkeliaujant:
- Suki balansuojančių veido priežiūros priemonių rinkinuko;
...

- Suki balansuojančių veido priežiūros priemonių rinkinuko;
...
sauniai ir daug apsipirkai

mano pats pirmas pirkinys is suki irgi buvo sitas rinkinys

nes prausiklis paskutiniu metu pabrango nuo kazkur £22 iki £28

QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 09 05, 23:28)
Tiesiog negavai ir tiek
Pardavėjas ką gali padaryti, tai turėti siuntino 'tracking number'. Su juo galėtų įrodyti, kad siuntinys pristatytas ir pirkėjas meluoja. Kai jo nėra, tai jau būna pirkėjo sąžiningumas ir pardavėjo gera valia grąžinti pinigus. PP turi visokių užkardų, kaip stabdyti nesąžiningus pirkėjus. Juk jei žmogus nuolat skųsis, kad negauna prekių, gali kilti įtarimas, kad taip siekia pasipelnyti. Bet jei toks atvejis - reta išimtis, tai paprastai nebūna pagrindo abejoti. PP turi tam tikrą sistemą, kurioje pirkėjas su pardavėju susirašinėja (kiekvienam atsakymui yra skirtas laiko apribotas terminas) ir gali susitarti. Jei nesusitaria, bet kuri šalis (esant tam tikrom papildomom sąlygom) gali kreiptis į PP, kaip į nešališką arbitrą, kuris išnagrinės pateiktus abiejų pusių duomenis ir priims sprendimą, kuris yra neskundžiamas. Tačiau bent man dar neteko susidurti su tuo, visad abi šalys yra linkusios susitarti gražiuoju, nes su PP reikalų nesinori turėti, kai tavo verslo sąskaitos valdomos PP dėka arba kai nuolat apsipirkinėji per PP. PP gali paprašyti ir atsiųsti savo ID nuotrauką, ir namų adreso tikrumą patvirtinančius dokumentus (pvz. laiškas nuo mob. ryšio bendrovės su tavo sąskaita už praėjusį mėnesį). Taip kad PP apgauti yra įmanoma, bet visiškai nenaudinga niekam ir retas kvailys taip daro 

o man paypal'as dar nera ne karto padejes

tiesa, esu apgauta tik pora kartu ((o perku nuolat). bet kai jau apgauna, tai apgauna

suma turi buti didele, kad paypal'as garantuotu. atrodo..

QUOTE(katutis @ 2009 09 06, 19:08)
Nimfali asortimentas nepapildytas, aš jau nuo rugpjūčio šampūno su ožkos pienu ieškojau ir Vilniuje, ir Kaune
O kai gaus, tai nesu tikra, ar taikys tokias milžiniškas nuolaidas visoms prekėms...

galeciau is uk atsiusti, jei pirkimo nedarysit. bet pas mus jis turbut brangesnis. 250ml apie 37 - 40Lt.
QUOTE(Daddygirl @ 2009 09 06, 21:30)
galeciau is uk atsiusti, jei pirkimo nedarysit. bet pas mus jis turbut brangesnis. 250ml apie 37 - 40Lt.
ačiū už gerą širdį

QUOTE(Daddygirl @ 2009 09 06, 22:30)
o man paypal'as dar nera ne karto padejes
tiesa, esu apgauta tik pora kartu ((o perku nuolat). bet kai jau apgauna, tai apgauna
jokie susirasinejimai nepadeda 

Jus paskaitinekit ebay temos pirma puslapi arba paypal tema internetiniu parduotuviu skiltyje - bus atsakymai kaip atgaut pinigelius.
Nes jei pirkot, mokejot per paypal, negavot ir iskelet dispute'a arba claim'a - tai siuntejas arba irodo, kad issiunte (bet tada turi pateikt tracking nr), arba paypal nusprendzia jusu naudai ir grazina pinigelius. Matyt jus tik paraset pardavejui ar paypal'ui, bet neatidarinejot bylu.
QUOTE(Palomina @ 2009 09 04, 13:37)

uztai plauku balzamo reikia labai nedaug.. man to butelio vistiems metams uzteks

Nu va, tada su balzamu galima sutaupyti