Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(katutis @ 2009 09 05, 23:50)
dar rūpi, kokios rūšies siuntimą rinkaisi  cool.gif

Patį pigiausią, be abejo cool.gif Tas kur pristato per 3-10 dienų. Jei siuntinys pasimes, skųsiuos PayPal'ui ir jis viską turėtų sutvarkyti (draudimas iki 500 GBP vertės, tikiuosi ta sąlyga galioja ne tik perkant eBay) gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 09 05, 22:54)
Jei siuntinys pasimes, skųsiuos PayPal'ui ir jis viską turėtų sutvarkyti

gudruolė biggrin.gif 4u.gif AŠ Paypal'o kažkaip neįvaldžiau, tiesiai jiems mokėjau smile.gif

dėmesio dėl Druide !!!

gal surinkim užsakymą iš jų puslapio kanadietiško? Paklausiau rudaplaukės, kokios ten siuntimo sąlygos, nes arba aš blondinė, arba tikrai neradau nieko konkrečiau smile.gif Ji prisiregistravo, įdėjo į krepšelį kažkokią smulkmeną - siuntimą parodė 7,5 dolerio, padidino užsakymą iki 50 dolerių, tada siuntimas iki jos pasidarė 10 dolerių. Sakyčiau, padori ta siuntimo suma smile.gif

ar ką nors domintų šampūnai, muilai, dantų pastos? nail.gif Druide puslapis yra čia rolleyes.gif

susitartume terminą ir susiųstume jai savo norus, ji juos sujungtų ir užsakytų smile.gif Prekės tuomet brangtų 15 proc. (tarpininkės "arbata"), siuntimas iki LT - 13 dolerių vienas kilogramas.
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 06, 00:01)
gudruolė  biggrin.gif  4u.gif AŠ Paypal'o kažkaip neįvaldžiau, tiesiai jiems mokėjau smile.gif

ar ką nors domintų šampūnai, muilai, dantų pastos? nail.gif

Aš tai jei tik yra galimybė, visuomet per PP moku, žiauriai patogu, du mygtukai - slaptažodį suvesti ir paspausti "pay now", viskas cool.gif Be to, per juos labai lengva kontaktuoti su pardavėju, pirkėjas turi labai daug teisių, kurios realiai yra efektyviai ginamos (kitaip pardavėjas susilaukia griežtų sankcijų, tad nereaguoti negali). Todėl ir įsijautus lengva prisipirkt lotuliukas.gif

Tikrai kad taip cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 05 rugsėjo 2009 - 23:13
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 09 05, 23:11)
per juos labai lengva kontaktuoti su pardavėju, pirkėjas turi labai daug teisių, kurios realiai yra efektyviai ginamos

Tikrai kad taip cool.gif

na, kitąkart ir aš būsiu gudresnė cool.gif O kaip realiai PP įrodytum, kad prekių negavai?

tai gal tada kokį kitą ketvirtadienį paliekam tą laiko ribą? Kad visos pamatytų?

užsakymus reiktų siųsti adresu linelislt eta gmail.com. Gali jungtis skirtingi miestai, nes jų daiktai bus sudėti į kitų miestų siuntinukus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 06, 00:19)
na, kitąkart ir aš būsiu gudresnė  cool.gif O kaip realiai PP įrodytum, kad prekių negavai?

Tiesiog negavai ir tiek ax.gif Pardavėjas ką gali padaryti, tai turėti siuntino 'tracking number'. Su juo galėtų įrodyti, kad siuntinys pristatytas ir pirkėjas meluoja. Kai jo nėra, tai jau būna pirkėjo sąžiningumas ir pardavėjo gera valia grąžinti pinigus. PP turi visokių užkardų, kaip stabdyti nesąžiningus pirkėjus. Juk jei žmogus nuolat skųsis, kad negauna prekių, gali kilti įtarimas, kad taip siekia pasipelnyti. Bet jei toks atvejis - reta išimtis, tai paprastai nebūna pagrindo abejoti. PP turi tam tikrą sistemą, kurioje pirkėjas su pardavėju susirašinėja (kiekvienam atsakymui yra skirtas laiko apribotas terminas) ir gali susitarti. Jei nesusitaria, bet kuri šalis (esant tam tikrom papildomom sąlygom) gali kreiptis į PP, kaip į nešališką arbitrą, kuris išnagrinės pateiktus abiejų pusių duomenis ir priims sprendimą, kuris yra neskundžiamas. Tačiau bent man dar neteko susidurti su tuo, visad abi šalys yra linkusios susitarti gražiuoju, nes su PP reikalų nesinori turėti, kai tavo verslo sąskaitos valdomos PP dėka arba kai nuolat apsipirkinėji per PP. PP gali paprašyti ir atsiųsti savo ID nuotrauką, ir namų adreso tikrumą patvirtinančius dokumentus (pvz. laiškas nuo mob. ryšio bendrovės su tavo sąskaita už praėjusį mėnesį). Taip kad PP apgauti yra įmanoma, bet visiškai nenaudinga niekam ir retas kvailys taip daro cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Summer-In-Paris @ 2009 09 06, 00:28)
PP apgauti yra įmanoma, bet visiškai nenaudinga niekam ir retas kvailys taip daro cool.gif

iš manęs machinatorė, tai kaip iš ožkos operos primadona lotuliukas.gif Ačiū už paaiškinimus 4u.gif

na bet tame Delfi straipsnelyje tai įdomiai mastau.gif Biok savo ekologiškai linijai nustatys savus standartus, nes, matote, darbas su Ecocert per ilgai užtruktų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 06, 01:56)
Ačiū už paaiškinimus  4u.gif

4u.gif aišku visuomet yra niuansų, bet esmę turbūt gerai aprašiau. Jei kur suklydau, pataisykit, kas išmanot g.gif 4u.gif

Katuti, nusiunčiau savo Druide užsakymą nurodytu adresu mirksiukas.gif

Dar kalbant apie gamintojus, norėjau pasidalinti naujiena, kad The Body Shop netrukus paleis EcoCert veido priežiūros liniją (labiau skirtą sausaodėms), ja Lietuvoje bus prekiaujama nuo Naujųjų metų. Kiek draugė, dirbanti TBS, pasakojo, į seriją įeis dieninis ir naktinis kremai, serumas bei paakių kremas, galbūt dar kas, tiksliai nežinojo ir pati, mat kolkas tik promotion'ui visokiems žurnalistams ir pan. padalintos pirmosios pakuotės. Pati išbandžiau naktinį ir dieninį kremus, kvapas labai panašus į mano Santaverde rankų kremo, toks visiškai žolinis/vaistinis, nieko super malonaus, bet normaliai. Abu kremukai tepėsi ir susigėrė super lengvai, tikrai galima būtų skalsiai naudoti, bet visai netiko mano odai, linkusiai į riebumą ir bėrimus sad.gif Dieninis smulkiai išbėrė (per porą dienų praėjo, nes daugiau nesitepiau) ir oda blizgėjo visą dieną, kad ir kelis kartus sausinau servetėle, vistiek kaip plėvelė kažkokia laikėsi doh.gif Naktinis jau kiek geriau, bet vistiek per sunkus man. Esu Madaros naktinį (regeneruojantį) bandžiusi, tai šis labai mielas malonus pasirodė, nėra net ką lyginti su TBS...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Summer-In-Paris: 06 rugsėjo 2009 - 01:09
dabar man bus galvos skausmas, kiek ir ko imti doh.gif Šampūnus bent du - su ožkos pienu ir Purity aliejams plauti, dantų pastos su cinamonu (ir gal dar kokią kitą pakeitimui prigriebti) biggrin.gif

paprašiau jos, kad palauktų iki ketvirtadienio vakaro mūsų užsakymų, taip kad dar turim laiko susidėlioti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 06, 02:09)
dabar man bus galvos skausmas, kiek ir ko imti  doh.gif Šampūnus bent du - su ožkos pienu ir Purity aliejams plauti, dantų pastos su cinamonu (ir gal dar kokią kitą pakeitimui prigriebti) biggrin.gif

paprašiau jos, kad palauktų iki ketvirtadienio vakaro mūsų užsakymų, taip kad dar turim laiko susidėlioti  rolleyes.gif

prisijungsiu ir as mirksiukas.gif
reikia pasidelioti viska doh.gif. Palankus kursas negailestingas siuo atveju hihihi.gif
Atsakyti
Merginos, ir as labai noreciau prisijungt prie uzsakymo is Druide, tiesa, tai butu pirmas kartas kada as ka nors uzsisakyciau tokiu budu, todel jauciuos visiska "tundra" sitam reikale. Nusiuntusi savo norimu prekiu sarasa tai merginai, as turiu sulaukti jos rekvizitu ir eiti i banka persiust pinigeliu ir laukti kol atkeliaus prekes? ar ne taip cia viskas turi vykti? Atsiprasau, kad uzduodu galbut tokius kvailus klausimus blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2009 09 06, 11:08)
Merginos, ir as labai noreciau prisijungt prie uzsakymo is Druide, tiesa, tai butu pirmas kartas kada as ka nors uzsisakyciau tokiu budu, todel jauciuos visiska "tundra" sitam reikale. Nusiuntusi savo norimu prekiu sarasa tai merginai, as turiu sulaukti jos rekvizitu ir eiti i banka persiust pinigeliu ir laukti kol atkeliaus prekes? ar ne taip cia viskas turi vykti? Atsiprasau, kad uzduodu galbut tokius kvailus klausimus  blush2.gif  4u.gif

susidedi prekes i shopping cart'a , nukopijuoji paskui visa jo turini ir siunti nurodytu adresu. Gavusi prekes, tarpininke pasvers, paskaiciuos ir atsius tau saskaitele. Susimoki ir belieka laukti zinutes is kokios mergaites, kuri priima dezute.
Viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelijėlė @ 2009 09 06, 11:47)
susidedi prekes i shopping cart'a , nukopijuoji paskui visa jo turini ir siunti nurodytu adresu. Gavusi prekes, tarpininke pasvers, paskaiciuos ir atsius tau saskaitele. Susimoki ir belieka laukti zinutes is kokios mergaites, kuri priima dezute.
Viskas  mirksiukas.gif

doh.gif blush2.gif Aš taip įsivaizdavau, kad katutis nurodė savo emeilą, tai taip lyg niekur nieko sveika, labas ir pan. neformalumų prirašiau biggrin.gif Ir užsakymą pateikiau kaip mokėjau, truputį paprastesniu variantu blush2.gif Na bet tarpininkė pasirodė supratinga moteris ir viską suprato bei užsakymą priėmė smile.gif
Atsakyti