QUOTE(katutis @ 2009 09 06, 01:56)
Ačiū už paaiškinimus

aišku visuomet yra niuansų, bet esmę turbūt gerai aprašiau. Jei kur suklydau, pataisykit, kas išmanot
Katuti, nusiunčiau savo Druide užsakymą nurodytu adresu

Dar kalbant apie gamintojus, norėjau pasidalinti naujiena, kad
The Body Shop netrukus paleis EcoCert veido priežiūros liniją (labiau skirtą sausaodėms), ja Lietuvoje bus prekiaujama nuo Naujųjų metų. Kiek draugė, dirbanti TBS, pasakojo, į seriją įeis dieninis ir naktinis kremai, serumas bei paakių kremas, galbūt dar kas, tiksliai nežinojo ir pati, mat kolkas tik promotion'ui visokiems žurnalistams ir pan. padalintos pirmosios pakuotės. Pati išbandžiau naktinį ir dieninį kremus, kvapas labai panašus į mano Santaverde rankų kremo, toks visiškai žolinis/vaistinis, nieko super malonaus, bet normaliai. Abu kremukai tepėsi ir susigėrė super lengvai, tikrai galima būtų skalsiai naudoti, bet visai netiko mano odai, linkusiai į riebumą ir bėrimus

Dieninis smulkiai išbėrė (per porą dienų praėjo, nes daugiau nesitepiau) ir oda blizgėjo visą dieną, kad ir kelis kartus sausinau servetėle, vistiek kaip plėvelė kažkokia laikėsi

Naktinis jau kiek geriau, bet vistiek per sunkus man. Esu Madaros naktinį (regeneruojantį) bandžiusi, tai šis labai mielas malonus pasirodė, nėra net ką lyginti su TBS...