Įkraunama...
Įkraunama...

Fėja

Man būtų gėda atėjus į oficialią vietą sakyti: Laba diena, aš esu Fėja... doh.gif doh.gif doh.gif aš galvodama apie vardą, mąstau, jei aš tokį turėčiau, ar man pačiai būtų normalu
Atsakyti
bet kad matau jog pavadinot kitu vardu - Lalita doh.gif nei Feja jei Lalita schmoll.gif visai nei sis nei tas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Arenga @ 2010 10 01, 13:37)
Man būtų gėda atėjus į oficialią vietą sakyti: Laba diena, aš esu Fėja...  doh.gif  doh.gif  doh.gif  aš galvodama apie vardą, mąstau, jei aš tokį turėčiau, ar man pačiai būtų normalu

Arba kaip skambetu: Lietuvos prezidente Feja Pavardiene biggrin.gif
Atsakyti
Viena moteris vienai savo dukrai davė vardą Fėją, kitai - Pasaka. ir nieko, gyvena.
Atsakyti
Nesuprantu, rasot kad pavadinot Feja, parase Lalita g.gif bet man nei vienas nei kitas nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Pas mokykloj buvo tokia žiopla panelė. Tai ją visi fėja pravardžiavo... ax.gif
Atsakyti
Na Fėjai sėkmės gyvenime,o tėveliai tikėkitės,kad jūsų dukrytė pamils savo vardą ir neturės jums priekaištų mirksiukas.gif nors aš turėčiau doh.gif
Atsakyti
Lalita...Fėja.....čia ta krizė taip žmones veikia, ar kas.... unsure.gif
Atsakyti
doh.gif
Atsakyti
Na labai jau neiprasti vardai lotuliukas.gif man tai isvis kazkaip nepatinka vardai is pasaku personazu doh.gif
Atsakyti
bandau įsivaizuoduoti vaiką darželyje. Mano vardas Fėja. Vaiką garabtija išsityčios, jei ne darželyje, tai mokykloje. Čia panašiai kaip su Princese, Karaliene...nu tėveliai, gi tiek gražių vardų yra, kodėl visi nori kažkokį dviratį išrasti doh.gif
Atsakyti
Siaubas, o ne vardas...
Atsakyti