Įkraunama...
Įkraunama...

Fėja

QUOTE(...sara... @ 2010 09 30, 15:16)
o man visokie vardai gražūs svarbiausia, kad kaip pavadini taip ir atrodo, kad tinka, o kaip vadina Liepom, Saulėm, Upėm juk tai tas pats  4u.gif

Vardai gražūs tada, kai jie tikrai yra vardai. Nepanašu, kad fėja būtų vardas. Tolygūs personažai: snieguolė, hobitas, gnomas ir kt.
O dėl Liepų, Saulių ir t.t. - lyginat nesulyginamus dalykus.
Atsakyti
NA reikejo galvoti jau pries vadinant,o ne dabar,kai jau pavadinote.
Man visai nieko,bus tikra Feja rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alpinistė @ 2010 10 25, 06:55)
Vardai gražūs tada, kai jie tikrai yra vardai. Nepanašu, kad fėja būtų vardas. Tolygūs personažai: snieguolė, hobitas, gnomas ir kt.
O dėl Liepų, Saulių ir t.t. - lyginat nesulyginamus dalykus.

Snieguolė, šiaip jau yra normalus vardas ir tikrai ne vieną teko sutikt wink.gif
Atsakyti
Man tai gražu, tikiuosi, kad išaugs į tikrą fėją ;
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2010 10 25, 13:55)
Snieguolė, šiaip jau yra normalus vardas ir tikrai ne vieną teko sutikt wink.gif

Dabar perskaičiau ką parašiau. Štai ką reiškia dirbti keletą darbų, galvoti apie vieną, daryti kitą. Jeigu ką pakeis, tai galvojau apie keletą pasakų - raudonkepuraitė, snieguolė ir 7 nykštukai ir t.t. Norėjau apie nykštukus parašyti, o parašiau snieguolė. doh.gif
Papildyta:
QUOTE(NeteBrunete @ 2010 10 25, 14:55)
Man tai gražu, tikiuosi, kad išaugs į tikrą fėją ;

O kas yra tikra fėja? Čia kaip ją atpažinti? Turi būti su sparnais, burtų lazdele ar dar kokių atributų reikia?
Atsakyti
Man asmeniškai toks vardas nelabai koks. Žodis gražus... Na, bet tikrai pagalvojus, jog reikėtų kreiptis Fėja, būtų gan keistoka. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Arenga @ 2010 10 01, 11:37)
Man būtų gėda atėjus į oficialią vietą sakyti: Laba diena, aš esu Fėja...  doh.gif  doh.gif  doh.gif  aš galvodama apie vardą, mąstau, jei aš tokį turėčiau, ar man pačiai būtų normalu

Visada reikia pagalvoti iš savo pusės! smile.gif
Atsakyti
Neyprastas vardas. bet gal mergaitei tiesiog prie veido tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi labai norėjau pavadinti savo dukrelę FĖJA, bet aplinkiniai labai priešinosi,tai rinkom kitą vardą. Nes būtent fėja vadinau ją, kol buvo pilvely 4u.gif
Atsakyti
Šiaip aš drąsus žmogus rinkti vardus dukra Andrė, sūnus Augis bet Fėja- man pritrūktų drąsos pavadinti dukrą fėja

bet nepergyvenk pvz girdėjau kaip viena mama sakė savo sūnui Čezui kad neskriaustų Jogio... doh.gif tavo fėja tikrai nieko nenustebins- aišku bus liūdna jei mergytė bus vyriškų bruožų, o jei bus maža coliukė ? kaip tik fėjos ... lotuliukas.gif

O šiaip tik tarp mūsų mergaičių skaitant daug fantastikos visur sutinki tokį fėjų apibūdinimą: piktdžiugiškos, zbitkes dirbančios, kartais žiaurios tuščiagalvės bet labai gražios būtybės. Tai man net kartais išsprūstant "mano fėja" turiu visai kitą reikšmę savo panelei- ogi tą kad jin zbitkes darov lotuliukas.gif
Atsakyti
nu čia kas per vardas doh.gif blink.gif
Atsakyti
Labai atsiprašau, bet jei galima išreikšt nuomonę, tai ir išreikšiu.
Man asmeniškai nei šioks nei toks vardas. Tas pats, kad dabar pavadintumėme Pelene, berniuką Gnomu ar Elfu.
Fėja tai pasakų personažas, ir vaikeliui nereikėtų suteikti tokį vardą. Bet čia tik mano nuomonė. cool.gif
Atsakyti
Nu nelabai toks vardas, feja yra feja. biggrin.gif
Atsakyti