Įkraunama...
Įkraunama...

Fėja

QUOTE(Edckute @ 2009 08 28, 06:12)
O jei bus maza stora? rolleyes.gif

O tai jau mazu ir storu feju nebuna?
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2009 08 28, 12:46)
O tai jau mazu ir storu feju nebuna?

būna biggrin.gif
user posted image

jeigu jau apskirtai usprendėme, kad fėjos egzistuoja biggrin.gif
Atsakyti
Nuoširdžiai tikiuosi kad mergaitė negyvens Ispanijoj, ten žodis fea reiškia bjaurus ax.gif arba paauglystėje neužplauks tapti panke, gote ar kažkuo panašiu, nes tikrai atrodys juokingai doh.gif kol mažutė, kol kūdikėlis, tai suprantu vadina mamos dukrytes princesėm, fėjom, gražuolėm - bet tai juk ne vardai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 28, 10:48)

Niu tai kur dabar problema su vardu, jeigu mergina nebus plonute?

Man atrodo, kad labai daznai mamaites cia svaido komentarus, kurie yra visiskai nelogiski. Jeigu nepatinka vardas, tai taip ir sakyt reik, o ne pradet aiskint kad cia ne vardas, kad is serialo, arba kad vardas netiks del vaiko fizines isvaizdos.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2009 08 28, 13:24)
Niu tai kur dabar problema su vardu, jeigu mergina nebus plonute?

Man atrodo, kad labai daznai mamaites cia svaido komentarus, kurie yra visiskai nelogiski. Jeigu nepatinka vardas, tai taip ir sakyt reik, o ne pradet aiskint kad cia ne vardas, kad is serialo, arba kad vardas netiks del vaiko fizines isvaizdos.

tai taip, fizinė išvaizda - ne rodiklis. bet tai nepadaro šio "vardo" normaliu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2009 08 28, 14:24)
ne pradet aiskint kad cia ne vardas

O jeigu taip is tikruju ir yra, kad tai ne vardas tongue.gif

Muminukas gerai cia pailiustravo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eeyore_ @ 2009 08 28, 15:23)
Nuoširdžiai tikiuosi kad mergaitė negyvens Ispanijoj, ten žodis fea reiškia bjaurus ax.gif  arba paauglystėje neužplauks tapti panke, gote ar kažkuo panašiu, nes tikrai atrodys juokingai  doh.gif  kol mažutė, kol kūdikėlis, tai suprantu vadina mamos dukrytes princesėm, fėjom, gražuolėm - bet tai juk ne vardai smile.gif

Netik Ispanijoje,bet visoje centrineje amerikoje,vos ne visoje pietu amerikoje,galu gale,visam pasaulyje yra labai daug ispanakalbiu...
Atsakyti
Vardą, juk bet kada galima pakeisti, kol vaikas mažas. O krimstis dėl to kad nepatinka kitiems tas vardas, nereikia.
Atsakyti
QUOTE(deiron @ 2009 08 28, 15:40)
Vardą, juk bet kada galima pakeisti, kol vaikas mažas. O krimstis dėl to kad nepatinka kitiems tas vardas, nereikia.

iš kur čia tokios žinios? blink.gif pavadinai, ir baigta. paskui jau asmens valia keistis ar ne, sulaukus 16 ar 18.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 28 rugpjūčio 2009 - 16:28
Koks jau yra vardas toks, nieko nebepakeisi ax.gif O mergaitė jei norės pasikeis vardą sulaukusi 18-kos.O kaip dažnai dokumentuose yra vienas vardas, o visi vadina visai kitu, nors tikrasis vardas atrodo labai normalus doh.gif
QUOTE(Eeyore_ @ 2009 08 28, 14:23)
Nuoširdžiai tikiuosi kad mergaitė negyvens Ispanijoj, ten žodis fea reiškia bjaurus

Mano vardo trumpinys(kurie mane vadina visi draugai), estų kalboje reiškia kiaulė, ir esu tikrai ne iš lieknųjų tongue.gif Na ir ką, ir su estais teko bendrauti, ir jie nustebo išgirdę, kad visi mane vadina kiaule biggrin.gif Bet paaiškinome, kas ir kaip ir suprato.
negi dabar man eit ir pasikart, negi mano tėvai negalėjo pamąstyti, kokia aš traumą turėsiu jei būsiu ne itin liekna, o mano vardas kažkokioje kalboje turės kažkokią negražią reikšmę blink.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Juokas ima iš tokių išvedžiojimų cool.gif
Atsakyti
Aš savo dukrai niekada neduočiau tokio vardo, gal todėl kad nevadinčiau ir Princese, Karaliene ir t.t.

Skamba pats žodis gražiai.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 28, 12:02)
tai taip, fizinė išvaizda - ne rodiklis. bet tai nepadaro  šio "vardo" normaliu  schmoll.gif

O kame nenormalumas? Skamba graziai, reiksme irgi grazi, kaip jau anksciau sakiau, nera pats geriausias vardo variantas gyvenant Lituvoje, bet tikrai nematau cia baisios nelaimes, kaip bandoma irodyti. Tikrai netikiu, kad vaikai/jaunimas puls izeidineti mergaite butent del sito vardo.
Atsakyti