Įkraunama...
Įkraunama...

Fėja

QUOTE(Sorceress @ 2009 08 28, 18:12)
O kame nenormalumas? Skamba graziai, reiksme irgi grazi,

tai nėra vardo kriterijai. vadovaujantis jais, ir Virdulys, ir Motulė, ir Ananasas gali būti vardai.
ir neapsimetinėkime, kad nežinome, kas yra vardas ar pavardė.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 08 28, 16:21)
tai nėra vardo kriterijai. vadovaujantis jais, ir Virdulys, ir Motulė, ir Ananasas gali būti vardai.
ir neapsimetinėkime, kad nežinome, kas yra vardas ar pavardė.

Na matai, vardas yra labai reliatyvi savoka, kodel Ramune, Vejas, Azuolas, Gintaras ir t.t. gali buti vardu, o jau feja patampa kazkokiu tabu ir "ne vardu"? Is esmes, ir tamstos mineti ananasai gali vardais pasidaryt, jeigu labai jau teveliu didelis noras yra.
Atsakyti
QUOTE(pettite-kristtine @ 2009 08 19, 15:39)
Sveikos. Savo dukryte pavadinom Fėja... Aisku jokiam vardyne neradom tokio vardelio,o gal is vis kaipo vardo tokio ner,bet kazkuo jis mus patrauke,gal savo mistika,o gal del to,kad kaip minejau tokio vardo niekam nebuvo suteikta... iki siol... Tai kaip manot Mamytes ar nepadarem kvailystes,aisku dabar jau nieko nebepakeisi,bet idomi jusu nuomone.  4u.gif

Yra ir gera sio vardo puse. galima prideti zodeli Geroji.
Tarkim, jei gimtu sesute - galetu buti irgi Feja, bet jau Blogoji...
kaimyne laukiasi... vis galvoja, koki varda duoti. Pasiulysiu, kad pavadintu Ragana arba Laume wub.gif ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 29 rugpjūčio 2009 - 11:02
Kodėl nesugalvojot paklausti, prieš suteikdami vardą? Na, kaip sakoma, žmonių bukumui ribų nėra, atsiprašau, bet kito žodžio nerandu... doh.gif
Atsakyti
Tėvų fantazijai ribų nėra blink.gif Jei man kas nors prisistatytų tokiu vardu tikrai būtų labai juokinga biggrin.gif cool.gif
Atsakyti
tevai-absoliutus reiveriai arba absoliuciai nekonformistiskos asmenybes, gales irodinet visam pasauliui, kad sis vardas tikrai tinkantis 38 metu protingai biuro darbuotojai!
Pagarba uz fantazija!
Prajuokino!

Antravertus, visi pripras prie to vardo ilgainiui.
nenusiminkit, teveliai, jei jusu vaikas bus izymus ir artistiskos naturos - tai tik dar labiau pabres jos individualuma.
kaip pvz, Muza Rubackyte arba Undine Beloglotkovaite!

Sekmes Fejai!

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2009 08 28, 18:37)
Na matai, vardas yra labai reliatyvi savoka, kodel Ramune, Vejas, Azuolas, Gintaras ir t.t. gali buti vardu, o jau feja patampa kazkokiu tabu ir "ne vardu"? Is esmes, ir tamstos mineti ananasai gali vardais pasidaryt, jeigu labai jau teveliu didelis noras yra.

yra ir tradicijos mirksiukas.gif be to, tavo išvardintieji visi yra lietuviški + Gintaras pirmiausia yra dvikamienis vardas.
teisi, jeigu labai didelis noras yra, gali vadinti ir Virduliu, Svirduliu, Laume Ragana, Taburete, Molinezija - ne man ir ne mano vaikams gyventi su tokiais vardais mirksiukas.gif
Atsakyti
Vardas, aišku, nekoks doh.gif bet reikia pripažinti, kad pasitaiko ir klaikesnių šitam forume cool.gif
Atsakyti
Man - juokingas.
Atsakyti
Normalus vardas,retas tai teisybe,bet man grazus thumbup.gif gali vaika ir su dazniausiai pasitaikanciu vardu t.y.kokiu pilna aplink,buna darzely grupej kokios 5 kamiles,smiltes...uzgauliot ir juoktis,priklausys nuo vaiko charakterio,gal jis bus visur ir visada kompanijos siela
Atsakyti
Feja g.gif tikrai nedeciau savo dukrai schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
o aš dėčiau. vistiek tuoj nukristų rolleyes.gif
-----------------------
BALSUOJAM FOTOKONKURSEuser posted image
Atsakyti