Įkraunama...
Įkraunama...

Fėja

niekada nedeciau tokio vardo schmoll.gif
Atsakyti
Tai nėra tikrai blogiausias variantas, kokį buvo galima pasirinkti... rolleyes.gif Nors aš tokio vardo nedėčiau, tačiau skamba gražiai... smile.gif
Atsakyti
Na manau klaida padaret kad ta tema sukuret?Kam jums jos?Viskas,vaikas yra,vardas yra - POZNA jau taip sakant.

Nu o seip,jei jau klausiat tai man Feja doh.gif Man tai is tos pacios serijos butu Pelene,Snieguole,Princese,Raudonkepuraite(jei mergaite sviesiaplauke kodel gi ne Sviesiakepuraite?)

Berniukui tiktu Gnomas,Elfas,Elfinas koks,Umpa lumpas,Goblinas....

Cia visur sarkazmas,bet man asmeniskai Feja nuo situ vardu skiriasi tik tiek kad skamba svelniau,bet is esmes taspats..

Manau prasykit medoratores kad trintu ta tema,nes Jus sau tik sirdy skaudinsites,o realiai tikrai nieko neduos,netikiu kad keisit varda
Atsakyti
QUOTE(gritte @ 2009 08 21, 09:20)

Man atrodo šiauliečių šeimoje auga Fėja ir Pasaka  doh.gif  doh.gif

ne siaulieciu o vilnieciu. ir man sie vardai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(malena44 @ 2009 08 26, 11:11)
ne siaulieciu o vilnieciu. ir man sie vardai  thumbup.gif

susimaišiau blush2.gif
Man tai tragiški doh.gif
Atsakyti
Tėveliai, apie ką jūs galvojote, duodami dukrai tokį vardą? g.gif
Atsakyti
nu motereles ir isijautet teisejauti lotuliukas.gif
na aisku tema atidare,tai galit sakyt ka norit,bet manau truputi neetiska taip piktai rasyti..man pagailo tos mamos..
mums seno kirpimo keistai atrodo,bet kai vaikai paaugs manau dauguma su keistais vardais bus Lukne,Reja,Aumeja ir t.t..man irgi keistai skamba,bet kodel gi ne,juk dabar visi nori pavadinti kuo gudriau..kitaip nei visi..Feja tebunie irnesakyk.gif
as tikiu kad mes esam tokie kokie patys norim buti,o gal mergaite bus auksta ,liekna,ilgu tamsiu plauku-tikra feja ir jai lb patiks tevu duotas vardas..bent taip as isivaizduoju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alvyde: 26 rugpjūčio 2009 - 20:50
Koks skirtumas kokia mergaitė bus užaugus,bet niekaip nesuprantu tėvų noro pavadinti vaiką tokiu vardo,kokiu dar nei vienas nepavadintas,tai greit pradėsime kėdėmis ar stalais vadinti,svarbiausia,kad išskirtinis vardas,nors tai vardu neįmanoma pavadinti doh.gif Pati mergaitės mama abejoja ar nepadarė klaidos,tai jeigu dar įmanoma,tėvų vietoje pakeisčiau vardą mirksiukas.gif
Fėja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dincek2006 @ 2009 08 27, 12:10)
Koks skirtumas kokia mergaitė bus užaugus,bet niekaip nesuprantu tėvų noro pavadinti vaiką tokiu vardo,kokiu dar nei vienas nepavadintas,tai greit pradėsime kėdėmis ar stalais vadinti,svarbiausia,kad išskirtinis vardas,nors tai vardu neįmanoma pavadinti  doh.gif Pati mergaitės mama abejoja ar nepadarė klaidos,tai jeigu dar įmanoma,tėvų vietoje pakeisčiau vardą  mirksiukas.gif
Fėja  schmoll.gif

vardas jau yra,o ji pasikeisti bus galima tik 18m.dabar jau viskas..
Atsakyti
QUOTE(alvyde @ 2009 08 26, 22:48)
nu motereles ir isijautet teisejauti lotuliukas.gif
na aisku tema atidare,tai galit sakyt ka norit,bet manau truputi neetiska taip piktai rasyti..man pagailo tos mamos..
mums seno kirpimo keistai atrodo,bet kai vaikai paaugs manau dauguma su keistais  vardais bus Lukne,Reja,Aumeja ir t.t..man irgi keistai skamba,bet kodel gi ne,juk dabar visi nori pavadinti kuo gudriau..kitaip nei visi..Feja tebunie irnesakyk.gif
as  tikiu kad mes esam tokie kokie patys norim buti,o gal mergaite bus auksta ,liekna,ilgu tamsiu plauku-tikra feja ir jai lb patiks tevu duotas vardas..bent taip as isivaizduoju ax.gif

O jei bus maza stora? rolleyes.gif
Atsakyti
O TU DIEVULĖLIAU!
vargšas vaikas tokiu vardu...
Jau dabar vaikai yra žiaurūs,o kas bus po kokių 7-10metų.... doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruta1992 @ 2009 08 28, 09:19)
O TU DIEVULĖLIAU!
vargšas vaikas tokiu vardu...
Jau dabar vaikai yra žiaurūs,o kas bus po kokių 7-10metų.... doh.gif  doh.gif

Na šiuo atveju, tai ne vaikai žiaurūs, o tėvai...
Atsakyti