QUOTE(fuksė @ 2009 09 01, 07:16)
o ar labai jauciasi kokis specifinis kvapas zuvies? Manieji visiskai nevalgo zuvies, o man kai kada norisi...mazu iseitu padaryt ir pakist.
žinok,kai pavaišino,pamainiau,kad vištiena

. Receptą turėjau, bet paskui darydavau iš akies ir net nežinau kur jis yra

. Mano tai mėgsta, bet čia tik skorpionžuvė tinka
Nusiperku žuvies, tą poką kur būna sušaldyta, ten gal 700-1000 g būna, net nežinau

. Žodžiu, susimalu tą poką, pakepinu būtinai svieste morką ir svogūną, tada pilu grietinėlę, (kokius gal 200 g), irgi iš akies, kad nebūtų labai šlapia, nes paskui nesuformuosi kotletų, tada džiuvesėlių, bet nepadaugink, geriau paskui dar ant viršaus kelis kart pavolioti prieš dedant į keptuvę. Recepte kiaušinis neina, bet aš dedu vieną, man kažkaip atrodo , kad be kiaušo nelaikys

. Ir kepi, aš dar pabaigoje supilu likusią grietinėlę į keptuvę (nes sočiai turim, tai netaupau) ir patroškinu kelias min.
Papildyta:
QUOTE(fuksė @ 2009 09 01, 07:16)
o ar labai jauciasi kokis specifinis kvapas zuvies? Manieji visiskai nevalgo zuvies, o man kai kada norisi...mazu iseitu padaryt ir pakist.
tu pradžiai pabandyk iš mažo kiekio, tai pati suvalgysi, nes jei daug pridarysi, teks šiukšliadėžę maitinti