QUOTE(kastonele @ 2009 09 01, 00:06)
matai mano uošviai turi sodyba...
Daugiau sutaupoma, kai gaunama ne daržovių, o mėsos
O dėl daržovių , tai pas mus panašiai... tiesa, mes gaunam labai retai, bet salotas tai laikau po gerą savaitę (per tiek laiko suvalgom), morkas kartais išmetu, česnakus kelis išmečiau, nes daug nenaudoju

Sriubų ir mes nevalgom, stengiuosi viską sunaudoti salotoms, troškiniams arba prieskoniavimui (dabar intensyviai naudoju raudonus svogūnus ir česnakus

)
QUOTE(Camea @ 2009 09 01, 07:06)
buvau parasiusi savaites meniu, bet nesilaikau jo nupirkau bananu, desreliu, planavau daryti lietinius, bet bananus suvalgem taip, nes megstam su kava o desreles eina per pusrycius
Va, dėl bananų- aš stengiuosi pirkti žalius

Tada kitą dieną nesunaikinam

ir šiaip patogu, nes kasdien į parduotuvę nevažiuojam, todėl perku ką nors, kas valgoma iškart , o bananai tinka ir po kelių dienų ar net savaitės

Pas mus pakelėje prie sodybos toks žmogelis slyvas pardavinėja, vakar sustojom, tai porą kg nusipirkau ir visą vakarą su mažium kimšom

Skanu be galo, o ir specialiai į turgų nereikia
QUOTE(dontstop @ 2009 09 01, 07:51)
Rugpjūtį maistui išleidom 616 lt...
super
QUOTE(bjaurybe @ 2009 09 01, 08:03)
tu man apie tuos ledus aiškink paraidžiui, o tai,žinai, sena tarka , man nedašunta
Dariau pagal šitą receptą , tik naudojau vyšnias
QUOTE(fuksė @ 2009 09 01, 08:16)
o ar labai jauciasi kokis specifinis kvapas zuvies? Manieji visiskai nevalgo zuvies, o man kai kada norisi...mazu iseitu padaryt ir pakist.
Jaučiasi
Mes dažniausiai valgom skorpionžuvę arba pangasiją, jos abi skanios, bet

metu nevalgėm visai, nes man labai smirdėjo
QUOTE(fuksė @ 2009 09 01, 09:27)
Dabar dar viena problemka: diedas vakar nuvede pas dermatologe del jos spuogeliu, tai liepe vaikui neduoti pieno, ledu, sokolado.... o kaip be pieno net nzn., dabar jau nusisuksiu galva ka jai paruosti, kad suvalgytu.
Pakeisk košėmis, sumuštiniais, kiaušiniene ir pan. Mano vaikas nevalgo beveik jokių pieno produktų, tai irgi vargstam (jis net ledų nevalgo

)