Pagaliau nusipirkau kokosų ir sviestmedžių aliejus
, labai patinka abu, o kokosų kvapas išvis fantastika
.
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 07, 12:40)
man pernai irgi labai patiko seminarai, sugriove kai kuriuos mano stereotipus ir ismoke ziureti labiau atvertom akim (ejau i kvapu kurimo). hihi, po griezto Laimes komentaro ismokau nesakyti, kad MAN kazkuris eterinis smirdi (o kitos merginos nuo jo tuo metu kaifuodavo
o del Laimes (nors manau, kad nemandagu ir nekulturinga apkalbineti konkretu zmogu pries visa Lietuva jam cia neesant ir negalint oponuoti)- man ji supercharizmatiska, ir kai tokie zmones kalba apie dalyka kuri myli, kuri tikrai ismano, o ne vien desto svetimas, perskaitytas mintis, as matau AISTRA, UGNI. mane pacia uzdega ta aistra, as jais tikiu, man destomas dalykas pasidaro kelis kartus idomesnis. ir net nesvarbu- sutinki tu su teiginiais ar ne
apskritai tokiu zmoniu yra mazai, iki siol esu sutikusi tik viena panasu destytoja universitete, priverte mane pamegti dalyka, kuriam galvojau esu visiskai abejinga 
Pilnai sutinku
QUOTE(Peach18 @ 2009 09 07, 12:06)
Pagaliau nusipirkau kokosų ir sviestmedžių aliejus
, labai patinka abu, o kokosų kvapas išvis fantastika
.
o kokiu kokosu pirkai ?
Papildyta:
QUOTE(katutis @ 2009 09 07, 12:05)
daug pasakoti, bet daugiausia apie kvapu suvokima ir tavo "as"
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 07, 12:46)
Mat kaip įdomiai, taip toli siekiančias išvadas tuose seminaruose daro
QUOTE(Hibisco @ 2009 09 07, 12:50)
Mat kaip įdomiai, taip toli siekiančias išvadas tuose seminaruose daro
Kažkaip aš norėjau ten eiti žinių pasisemti apie eterinius ir pan., o ne kad mane gyvent mokytų...
Net noras praėjo...
oho, net akys issiplete perskaicius... kas Jums?
is tiesu- paziurek kaip zmogus intrpretuoja kad ir viena sakini, ir tai daug ka apie ji pasako
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 07, 13:46)
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 07, 12:59)
kur rasiau kad moke gyvenimo? moke suprasti kvapa, o ne ji kritikuoti- kaip tik tokiu ziniu, kaip suprantu, ir norite
o kad as pasidariau kazkokias isvadas, tai gal cia mano isvados, ir mano personos filtras ?
is tiesu- paziurek kaip zmogus intrpretuoja kad ir viena sakini, ir tai daug ka apie ji pasako
peace, ikvepkite ziedu aromato 
Tiesiog daug kas iš ten buvusių sakė, kad KN kartais perlenkia lazdą su gyvenimiškais pamokymais. Ir kai pamačiau jūsų komentarą apie savąjį "aš", pamaniau, kad jie tikrai ten kunigiška veikla užsiima, todėl ir nustebau. Ir nusivyliau, nes aš KN kitokių dalykų ieškau. Jei kažkam tas priimtina ir reikalinga, prašau, aš niekur to nekritikavau savo komentare. Savo komentare išreiškiau savo asmeninį nusivylimą. Bet nebūtinai tai, kas netinka man, turi netikti ir Jums
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 07, 13:59)
kur rasiau kad moke gyvenimo? moke suprasti kvapa, o ne ji kritikuoti- kaip tik tokiu ziniu, kaip suprantu, ir norite
o kad as pasidariau kazkokias isvadas, tai gal cia mano isvados, ir mano personos filtras ?
peace, ikvepkite ziedu aromato 
čia gal iš mano pasisakymo suprato, kad mokė gyvenimo.
man kaip tik darosi įdomu
Nes jei nori nepritarti, nesutikti, sukritikuoti - reikia žinoti kito argumentus. Be to, neatmestina, kad tarp lektoriaus minčių atrasi ką nors ypač naudingo ir netikėto, net jei ir ne viskam pritari
QUOTE(Elitute @ 2009 09 06, 09:08)
Aciu labai uz atsakyma.
Simonsija gerai, bet va jau trecia savaites jos nera KN.
Simonsija gerai, bet va jau trecia savaites jos nera KN.
yra jos pirkti sveikuose produktuose
Aš nebuvau KN seminare, bet tai man atrodo, kad išklausyti kito nuomonę visada galima, ir jau tavo reikalas, su ja sutikti ar ne. Beje, įdomu, kaip reaguotų (ar reaguoja) Laimė į nesutikimą su jos nuomone, ar visos bijo pasiginčyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 07, 13:34)
Nes jei nori nepritarti, nesutikti, sukritikuoti - reikia žinoti kito argumentus.
katuti, pasisakei kaip debatu profesionale