Įkraunama...
Įkraunama...

Kvapų namai - 4 tema

ataru tai gundai, jeigu kvapas patiktų blush2.gif Ir mažytis buteliukas - nešiotis būtų gerai biggrin.gif O kokosai man vistik geriausi patys paprasčiausi, o ne kažkokuo prikvėpinti, filtruoti, keisti. Tarkim, monoi - neprilipo ir viskas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(katutis @ 2009 09 07, 21:43)
ataru tai gundai, jeigu kvapas patiktų  blush2.gif Ir mažytis buteliukas - nešiotis būtų gerai biggrin.gif O kokosai man vistik geriausi patys paprasčiausi, o ne kažkokuo prikvėpinti, filtruoti, keisti. Tarkim, monoi - neprilipo ir viskas  unsure.gif

drinks_cheers.gif
Turėjau monoi su vanile,patiko,bet tikrai,kad kokosai,pas mane indiški,kitų nebandžiau,labiau patinka thumbup.gif Net kremo jokio nenoriu.Sviestmedį pirmą kartą pauosčius suabejojau kvapu,bet dabar tas kvapas ir pats sviestmedis wub.gif ,tiesiog man jo reikia. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monica @ 2009 09 07, 14:38)
yra jos pirkti sveikuose produktuose ax.gif

Aš nebuvau KN seminare, bet tai man atrodo, kad išklausyti kito nuomonę visada galima, ir jau tavo reikalas, su ja sutikti ar ne. Beje, įdomu, kaip reaguotų (ar reaguoja) Laimė į nesutikimą su jos nuomone, ar visos bijo pasiginčyti biggrin.gif

Kiek man teko per vakarėlius gamybinius paklausti, tai ko KN personalas nežino, tai visada sulaukiau atsakymo, kad tai tikriausiai yra dar vienas gamintojų triukas siekiant pritraukti pirkėjus. Su Laime neteko diskutuoti, taičiau esu girdėjusi, kad į kitokią nuomonę ji labai skausmingai reaguoja.

Kas man dar nepatiko dėl mokymų, tai pati vieta. Aplink tą patį stalą susigrūda apie 20 žmonių. Kadangi kursai prasideda 18.30, tai parduotuvė dar veikia, tai papildomai be klausytojų ten dar būna keletas žmonių, labai nepatogu. doh.gif

Bet bet kokiu atveju verta eiti į šiuos kursus tam, kad praplėstum savo akiratį ir išmoktum atsirinkti įvairias tiesas smile.gif tai padeda formuoti savo pasaulėžiūrą ir aklai nepaklusti viskas kas yra sakoma.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryyste: 07 rugsėjo 2009 - 21:39
QUOTE(Manija69 @ 2009 09 07, 21:12)
drinks_cheers.gif
Turėjau monoi su vanile,patiko,bet tikrai,kad kokosai,pas mane indiški,kitų nebandžiau,labiau patinka  thumbup.gif Net kremo jokio nenoriu.Sviestmedį pirmą kartą pauosčius suabejojau kvapu,bet dabar tas kvapas ir pats sviestmedis wub.gif ,tiesiog man jo reikia. lotuliukas.gif

o man vat Monoi "prilipo", pakvepinti Tiare, as juom "i kaire ir i desine" tepuosi smile.gif o kam ir kur sviestmedi naudoji? as tai tik ranku krema esu su juo dariusi, ziema man labai patikdavo smile.gif
Atsakyti
kas nors eina i parfumeriu seminara rugsejo 12-13? maciau laisvu vietu yra smile.gif

Manija69!!! ka su sviestmedziu darai? aaauuu!!! biggrin.gif gal kas bandet strijom? 4u.gif

man aktyvumo priepuolis sugrizus po atostogu, pasiilgau bendravimo blush2.gif
Atsakyti
Buvau užsirašius, bet atšaukiau, šiuo metu kitur pinigus taupau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2009 09 08, 14:51)
šiuo metu kitur pinigus taupau smile.gif

matom matom ax.gif
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 08, 14:40)

Manija69!!! ka su sviestmedziu darai? aaauuu!!!  biggrin.gif  gal kas bandet strijom?  4u.gif

man aktyvumo priepuolis sugrizus po atostogu, pasiilgau bendravimo  blush2.gif

lotuliukas.gif

Darau ka sugalvoju,siaip tai tepuosi,kojas,rankas,lupas ir visur kitur,pagal nuotaika.Tas kvapas toks geras.Kad kartais man jo reikia. biggrin.gif Bet su sviestmedziu tapliojuosi jau pries miega,ryte - kokosu eile. wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 09 08, 17:04)
Bet su sviestmedziu tapliojuosi jau pries miega,ryte - kokosu eile. wub.gif

O aš sviestmedžiu pasitepu paakius, kažin ar galima g.gif bet taip smagiai jaučiasi odelė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Puk @ 2009 09 08, 21:40)
O aš sviestmedžiu pasitepu paakius, kažin ar galima g.gif bet taip smagiai jaučiasi odelė rolleyes.gif

Aš dabar irgi patapšnojau paakių sritį,man jis sunkokas paakiams,nes oda pas mane laaabai jau plona ten:oh Bet tikrai neblogai.Ryte pamatysiu tiko ar ne. wink.gif
Atsakyti
as irgi pasitepiau sviestmedziu paakius vakare, jus pasiskaicius biggrin.gif tik kaip ir siulo KN, po kurio laiko su servetele nuspaudziau, tai man nepasirode per sunkus.
ir dar prisitepiau lupas pries miega, o vos pabudusi ryte vel jas pasitepiau. man amzina beda su besilupanciom odelem ant lupu, meginsiu minkstinti... pasidejau nedideli indeli salia lovos, savaite darysiu eksperimenta: pries miega ir iskart po jo tepsiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2009 09 08, 21:55)
Aš dabar irgi patapšnojau paakių sritį,man jis sunkokas paakiams,nes oda pas mane laaabai jau plona ten:oh Bet tikrai neblogai.Ryte pamatysiu tiko ar ne. wink.gif

QUOTE(Dailus_kvietkelis @ 2009 09 09, 12:07)
as irgi pasitepiau sviestmedziu paakius vakare, jus pasiskaicius  biggrin.gif  tik kaip ir siulo KN, po kurio laiko su servetele nuspaudziau, tai man nepasirode per sunkus.
ir dar prisitepiau lupas pries miega, o vos pabudusi ryte vel jas pasitepiau. man amzina beda su besilupanciom odelem ant lupu, meginsiu minkstinti... pasidejau nedideli indeli salia lovos, savaite darysiu eksperimenta: pries miega ir iskart po jo tepsiu  ax.gif

kai turejau sviestmedzio ir as tepdavau paakius juo, tikrai labai patiko smile.gif lupoms irgi patiko, bet labai greit nusivalgo biggrin.gif
Atsakyti