Įkraunama...
Įkraunama...

PC Ozas

QUOTE(Atlantida @ 2009 11 09, 19:16)
Mums X planet nepatiko... Nejauku, kazkoks pinigu melzimas is musu... Ir nieko ten idomaus nepamaciau... nenustebino... Vaiku kambarys neblogas, bet jame nera tualeto ir net atsigert....  schmoll.gif Tai gaunasi, kokio 4 metu vaiko tikrai ten nepaliksi vieno, nes jei jis uzsimanys i tualeta, tai ka daryt?

ten isviso vienas tualetas per visa prekybos centra, kai begom viena kart is prizmos i tulika, galvojau nedabegsim doh.gif
Atsakyti
Sakyciau Ozas isivaziuoja, ir zmoniu daugiau ir veiksmo ax.gif
Man tai Oze labai patinka Saluks vaistine (panasios daugiau kaip ir nezinau Vilniuj), na tikra vaistine ji vadintis gal ir negali, taciau joje galima rast gana platu asortimenta kosmetikos, idomesniu ir niekur daugiau nerastu prieziuros priemoniu ax.gif Plius visda maloniai aptarnauja ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 02 04, 11:35)
Man tai Oze labai patinka Saluks vaistine (panasios daugiau kaip ir nezinau Vilniuj), na tikra vaistine ji vadintis gal ir negali, taciau joje galima rast gana platu asortimenta kosmetikos, idomesniu ir niekur daugiau nerastu prieziuros priemoniu  ax.gif Plius visda maloniai aptarnauja  ax.gif

Sudominai bigsmile.gif Vien dėl šios vaistinės reiks kada nors į Ozą užvažiuoti biggrin.gif Juolab, kad jis man visai netoli.
Atsakyti
Man ozas visai patinka.Ten,galiu sakyt,gan geros parduotuves. smile.gif
Atsakyti
Pradžioje pasakysiu, kad man Ozas labai patinka thumbup.gif thumbup.gif
Lyginant prekybos centrus, tai:
- parkingas Oze tikrai klaidus ir nepatogus, trūksta vietų, čia laimi Panorama,
- atstumai tikrai namaži tarp eskalatorių ir parkingo,
- iš Prizmės, kas mus pradžioje labai sunervino, nėra tiesaus kelio į automobilį, o juk pirkinių kalnas ir brūžini su tuo vežimu kaži kur.... mad.gif, čia laimi Akropolis iš jo (apsipirkę) į Prizmę užsukam tik retesnių, gurmaniškų produktų, prekių, na, tuo ji yra patraukli.
Kita:
- dievinu Prizmės erdves,
- kepyklėlės Oze nerealios, duona su speltos miltais ir kita... (nors pati kepu namie duoną visada vėpsau net išsižiojusi, man toks grožis...),
- patinka, kad yra visos jauniems "ne per daug pagyvenusiems" asmenims madingų rūbų parduotuvės, gaila nėra zaros, ji didelis traukos centras.

Pradžioje nuliūdino Gariūninių prekių parduotuvikės (minkšti žaislai, bizgios siuvinėtos striukės), tipo mada , ar vcup schmoll.gif , bet dabar rodos tai nyksta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pipete: 07 vasario 2010 - 12:55
pritariu visiems trukumams apie oza, parkinge pasiklydau,gerai kad su draugu buvau bendrom jegom radom masina, zmoniu vaiksto mazai,net nejaukiai pasijautem, tada nulekem i greta esanti pc tai pasijautem kaip per kaledas zmoniu daug, kavines pilnos, ciliake eile reikia laukt, zodziu jauciu lietuvos zmones islepinti ir nori tik labai kazko ispudingo, sunku ateit i rinka kai aplinkui tiek pc stovi smile.gif , bet cia tik mano nuomone biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(minuxe @ 2010 02 11, 23:11)
pritariu visiems trukumams apie oza, parkinge pasiklydau,gerai kad su draugu buvau bendrom jegom radom masina, zmoniu vaiksto mazai,net nejaukiai pasijautem, tada nulekem i greta esanti pc tai pasijautem kaip per kaledas zmoniu daug, kavines pilnos, ciliake eile reikia laukt, zodziu jauciu lietuvos zmones islepinti ir nori tik labai kazko ispudingo, sunku ateit i rinka kai aplinkui tiek pc stovi  smile.gif , bet cia tik mano nuomone biggrin.gif

Jums reikia žmonių, o mums pvz. smagu kai daug erdvės, niekas nesistumdo. Beje pastebėjau, kad daug būna šeimų su mažais vaikais, nes ten vis rengiamos atrakcijas vaikams; dinozaurai, kalėdinių sausainių kepimas, vaikai kepė patys, pripūsta čiuožykla ir kt.;
Atsakyti
Niekas neprilygsta Oze isikurusei sviezios duonos ir bandeliu kepyklelei "Mano kepyklele" thumbup.gif wub.gif Ten visada viskas sviezia, kvepia... Kiekviena savaitgali uzsukam ten isigyti ivairiu skanestu, nors ir tolokai mums 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pipete @ 2010 02 07, 13:49)
- parkingas Oze tikrai klaidus ir nepatogus, trūksta vietų, čia laimi Panorama,
-

tik jau nereikia - panoramos parkingas yra pakankamai uzgrustas ir nepatogus. Kas is to jeigu lemputes zymi laivas vietas, jeigu eismas galimas tik ratu.

Galetu tik parkinge pazymeti, kuris isvaziavimas, i kuria puse isveda.

Atsakyti
QUOTE(minuxe @ 2010 02 11, 22:11)
nulekem i greta esanti pc tai pasijautem kaip per kaledas zmoniu daug, kavines pilnos, ciliake eile reikia laukt, zodziu jauciu lietuvos zmones islepinti ir nori tik labai kazko ispudingo, sunku ateit i rinka kai aplinkui tiek pc stovi  smile.gif , bet cia tik mano nuomone biggrin.gif

lotuliukas.gif
čiliake tupėti prie durų mėgsti???
Atsakyti
Jei Panoramos parkinge "pagauni kampą", tai ten viskas labai aišku, paprasta ir ne klaidu. Tiesiog dažniau užsukus jau pradedi normaliai orientuotis.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2010 02 17, 12:17)
Jei Panoramos parkinge "pagauni kampą", tai ten viskas labai aišku, paprasta ir ne klaidu. Tiesiog dažniau užsukus jau pradedi normaliai orientuotis.

Visuose centruose dažnai lankantis orientuotis lengva mirksiukas.gif Bet reikia pripažinti, kad dauguma parkingų pakankamai sudėtingi. Ypač pirmą kartą atvažiavusiems į tokius PC.
Atsakyti